dario101 20.08.06, 14:10 Mam problem z myszka.Moja myszka jest ustawiona na 1 klikniecie.Jak mozna zmienic ustawienie myszki ( z 1 na 2 klikniecia ).Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a.s.s. Re: Problem z myszka IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.06, 14:20 W Panelu Sterowania masz myszke(Start->PS->Myszka)i tam ustaw. Link Zgłoś
gluby Re: Problem z myszka 20.08.06, 14:21 raczej nie wina myszki tylko ustawienia, moj komputer=>narzedzia=> opcje folderow=>tam amsz elemnt klikania i zaznaczasz jako dwukrotne klikanie Link Zgłoś
dario101 Re: Problem z myszka 21.08.06, 19:40 Zmiana w ustawieniu w opcji folderów nic nie pomaga.Ustawione jest na 2 kliknięcia a mysz zachowujesie jakby byla ustawione na 1 kliknięcie.Mam pytanie czy można przy instalowaniu windowsa zapisac opcje na 1 klikniecie myszy a jezeli tak co zrobic aby to zmienić.Bardzo dziękuje. Link Zgłoś
beata_ Re: Problem z myszka 21.08.06, 20:24 A tego próbowałeś? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=47173188&a=47173542 Link Zgłoś
dario101 Re: Problem z myszka 21.08.06, 21:10 Nic nie moge zmienic w panelu sterowania.Folder myszka tez nie pomaga.Caly czas mysz zachowuje się jakby było ustawienie na 1 kliknięcie.Naprawde dziwne to jest ale wyglada ze jest gdzieś głębiej zapisane.Naprawde mam pytanie czy można zrobić takie ustawienie przy instalacji windowsa. Link Zgłoś
beata_ Re: Problem z myszka 22.08.06, 00:53 Nie możesz zmienić w panelu, czy zmiana nie daje efektu - sprecyzuj. Czy można przy instalacji takie rzeczy ustawiać... nie słyszałam o tym, ale to jeszcze o niczym nie świadczy :-) Spróbuj może "Rozwiązywania problemów", chociaż prawdę mówiąc nigdy swoich problemów z tym nie rozwiązałam. Sterownik może zaktualizuj ze strony producenta, albo przejdź na systemowy... mnie kiedyś mysz nie działała prawidłowo, jak miała oryginalne sterowniki Logitecha, a śmigała na windowsowych... Link Zgłoś