jan381 05.09.06, 11:56 problem z przetransferowaniem ustawień komputera z starego na nowy komputer system xp profesjonal Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 05.09.06, 13:26 jan381 napisał: > problem z przetransferowaniem ustawień komputera z starego na nowy komputer > system xp profesjonal >ponawiam prośbę pomóżcie Link Zgłoś
GoĹÄ: Szpaq Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput IP: 212.160.196.* 05.09.06, 13:31 Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie ustawienia Link Zgłoś
jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 05.09.06, 13:44 Gość portalu: Szpaq napisał(a): > Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie ustawienia > mam na obu komputerach win xp profesjonal próbuję to zrobić za pomocą kreatora transferu ustawieńi plików ito mi pokazuje ze niemoże jedne katalogu przenieść Link Zgłoś
jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 05.09.06, 17:24 jan381 napisał: > Gość portalu: Szpaq napisał(a): > > > Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie ustaw > ienia > > mam na obu komputerach win xp profesjonal próbuję to zrobić za pomocą kre > atora transferu ustawieńi plików ito mi pokazuje ze niemoże jedne katalogu prze > nieść >może ktoś pomoże!!!!! Link Zgłoś
jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 06.09.06, 19:06 jan381 napisał: > jan381 napisał: > > > Gość portalu: Szpaq napisał(a): > > > > > Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie > ustaw > > ienia > > > mam na obu komputerach win xp profesjonal próbuję to zrobić za pomo > cą kre > > atora transferu ustawieńi plików ito mi pokazuje ze niemoże jedne katalog > u prze > > nieść > > >może ktoś pomoże!!!!! > ponawiam prośbę Link Zgłoś
r.amundsen Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 06.09.06, 21:47 Zamiast ponawiać prośby opisz dokładnie problem bye A. Link Zgłoś
GoĹÄ: P Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.06, 22:05 windows Backup - restore albo Norton Ghost Backup - restore Link Zgłoś