Dodaj do ulubionych

problem z przetransferowaniem ustawień komputera

05.09.06, 11:56
problem z przetransferowaniem ustawień komputera z starego na nowy komputer
system xp profesjonal
Obserwuj wątek
    • jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 05.09.06, 13:26
      jan381 napisał:

> problem z przetransferowaniem ustawień komputera z starego na nowy komputer
      > system xp profesjonal

>ponawiam prośbę pomóżcie
    • Gość: Szpaq Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput IP: 212.160.196.* 05.09.06, 13:31
      Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie ustawienia
      • jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 05.09.06, 13:44
        Gość portalu: Szpaq napisał(a):

> Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie ustawienia
        > mam na obu komputerach win xp profesjonal próbuję to zrobić za pomocą kreatora transferu ustawieńi plików ito mi pokazuje ze niemoże jedne katalogu przenieść
        • jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 05.09.06, 17:24
          jan381 napisał:

> Gość portalu: Szpaq napisał(a):
          >
          > > Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie ustaw
          > ienia
          > > mam na obu komputerach win xp profesjonal próbuję to zrobić za pomocą kre
          > atora transferu ustawieńi plików ito mi pokazuje ze niemoże jedne katalogu prze
          > nieść

>może ktoś pomoże!!!!!
          • jan381 Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 06.09.06, 19:06
            jan381 napisał:

> jan381 napisał:
            >
            > > Gość portalu: Szpaq napisał(a):
            > >
            > > > Nie wiadomo o co tu chodzi dawaj konkrety, systemy operacyjne jakie
            > ustaw
            > > ienia
            > > > mam na obu komputerach win xp profesjonal próbuję to zrobić za pomo
            > cą kre
            > > atora transferu ustawieńi plików ito mi pokazuje ze niemoże jedne katalog
            > u prze
            > > nieść
            >
            > >może ktoś pomoże!!!!!
            > ponawiam prośbę
    • r.amundsen Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput 06.09.06, 21:47
      Zamiast ponawiać prośby opisz dokładnie problem

bye
      A.
      • Gość: P Re: problem z przetransferowaniem ustawień komput IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.09.06, 22:05
        windows Backup - restore albo Norton Ghost Backup - restore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka