Gość: zima IP: 80.51.226.* 21.05.04, 20:50 Które prezerwatywy najbardziej lubicie panowie i panie. Czy Durexy są warte swojej ceny (ok. 7 zł). Czy są lepsze od Unimili, które kosztują około 2,50 zł ? Czemu różnica cen jest tak duża ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feminista Re: Prezerwatywy 22.05.04, 12:08 Krążą pogłoski o tym, że Unimil czasem pęka, ale moim zdaniem to sprawa nieumiejętnego stosowania. Nie słyszałem nic złago o Durexach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:17 Pierwsze słysze o unimilach za 2,50. Unimile wcale nie pękają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -: Re: Prezerwatywy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.04, 13:38 a durexy mozna kupic juz od 4,50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Prezerwatywy IP: *.acn.waw.pl 22.05.04, 14:33 Pekaly mi i unimile i durexy. Kwestia dynamiki/tempa :-) A roznica jest taka, ze unimile sa tak subtelne jakby robione z opony traktora. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Prezerwatywy 22.05.04, 15:25 Gość portalu: prion napisał(a): "Pekaly mi i unimile i durexy. Kwestia dynamiki/tempa " niezłe musiałaś/łes mieć drżenie serca hahhahha, ale poważnie zgadza sie to kwestia dynamiki, i zależy jak długo nosileś je przy sobie zanim ... Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Prezerwatywy 29.05.04, 09:57 nie pierdziel za uszami kup unimile z tzw kolekcji zaczynajace sie od 4 zl sa naprawde fajne i nie ustepuja jakosciowo durexom pod zadnym wzgledem a jesli sie mowi o gumach za 2,5 to fakt - opona traktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczona Re: Prezerwatywy IP: *.torun.mm.pl 22.05.04, 21:43 próbowałam wielu firm i popieram tylko DUREX, sa tak delikatne że wcale ich nie czuvć gorąco polecam, warte każdej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Prezerwatywy 29.05.04, 09:58 czuc kazda prezerwatywe moze byc najciensza pod sloncem ale i tak zawsze ja czuc dlatego nie lubie i nie preferuje gum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: Prezerwatywy IP: *.go.net.pl / 83.16.133.* 22.05.04, 21:50 najlepsze są Durexy Jeans, u nas ich nie ma , ale zawsze a granicą robię gigantyczny zapas:) Naprawde cieniutkie. A unimile rzezcywiscie pekają- nawet bez zbytnich szalenstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małopoważny Re: Prezerwatywy IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 23.05.04, 06:47 Durexy są najlepsze. Szczególnie te z fiszbinami (usztywniającymi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawliniak Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 15:55 Wole Unimile.Durexy mi pekły ze dwa razy.Z reszta nie tylko mi.Kolega miał taka sama historie.Durexy sa troche za drogie.unimile mozna juz kupic za 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Prezerwatywy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:59 za 5 zł to masz 2 opakowania (w sumie 6 sztuk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 18:20 To proste. Durexy mi niegdy nie pekly. A Unimile owszem. Wole bezpieczny seks, niz nerwy i lykanie przez moja kobiete Postinoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 08:15 Przekonałem się do prezerwatyw Sportex - używam ich juz od mniej więcej pół roku, zadnych niespodzianek i cena ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima Re: Prezerwatywy IP: 80.51.226.* 27.05.04, 15:12 A gdzie są produkowane Sportexy ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_przemek_przemek Re: Prezerwatywy 29.05.04, 05:50 W Bangladeszu. W Polsce ich nie ma. Wszyscy używają tylko DUREXY. Z tego co wiem reklama na tym forum jest zakazana. Dajcie sobie sianka z tymi sportexami. Pozdrawiam, Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Prezerwatywy 29.05.04, 10:03 nie wszyscy i jakosciowo nie ma roznicy miedzy durexem a unimilem z tzw kolekcji ale coz widac jakie "doswiadczenie" przebija przez wypowiadajacych sie zwlaszcza tego kola co za 5 zl chce dwa opakowania fakt mozna 6 gumek kupic unimila i nazywaja sie one home - bardzo przyjemne gumki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Prezerwatywy IP: 217.153.116.* 29.05.04, 13:01 przemek_przemek_przemek napisał: > W Bangladeszu. > W Polsce ich nie ma. Nieprawda, są. Niezły jest model Orgazm, na końcu ma takie sprężynujące zgrubienie, który robi partnerce "dobrze". No i słyszałem też dobre opinie o Pepino prążkowanych, ponoć te prążki też są wyczuwalne dla kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Prezerwatywy IP: 217.153.116.* 29.05.04, 13:05 > Wszyscy używają tylko DUREXY. > Z tego co wiem reklama na tym forum jest zakazana. To jak w końcu jest? Naprawdę WSZYSCY używają Durexy, czy też jednak reklama na tym forum jest zakazana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi jeszcze żadna nie pękła ani Unimil ani Durex IP: 81.21.197.* 29.05.04, 14:43 a najlepsze wspomnienia mam po miętowym unimile mojemu facetowi nie podobały się, ale dla mnie super wrażenie, właśnie takiego chłodu i gorąca jednocześnie w środku ale to prawda że nawet najcieńszą się czuje, a karbowane nie dają lepszych wrażeń jak wogóle bez, dlatego jestem na pigułkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 07:18 Sportexy sa w internecie, kupiłam sa ok, orgazm odlotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xexe Re: Prezerwatywy IP: 80.51.226.* 02.06.04, 23:08 A co sądzicie o takich markach jak Rose tex oraz Con Amore Odpowiedz Link Zgłoś
jolka727 Re: Prezerwatywy 03.06.04, 00:36 piszecie głównie o tym, czy pękają... a co jeśli chodzi o doznania panów? mi osobiście gumki nie przeszkadzają (durexy sa całkiem przyjemne), ale czy są jakieś takie, które by wam nie odbierały doznań? Odpowiedz Link Zgłoś
bart68 Re: Prezerwatywy 03.06.04, 00:44 jolka727 napisała: > piszecie głównie o tym, czy pękają... a co jeśli chodzi o doznania panów? mi > osobiście gumki nie przeszkadzają (durexy sa całkiem przyjemne), ale czy są > jakieś takie, które by wam nie odbierały doznań? Nie ma takich. Guma to guma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graf Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 07:00 Używam i nie mam "niechcianych", alimentów i adidasa Odpowiedz Link Zgłoś