Gość: anamika IP: *.elsnerow.waw.pl 17.09.06, 19:21 co to znaczy kiedy laptop warczy? od razu od właczenia strasznie glosno cos w nim rzęzi..nie wiem czy to wiatraczek czy moze naped optyczny? jak to zlikwidowac? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a. Re: głosny laptop IP: *.elsnerow.waw.pl 18.09.06, 21:42 hej czy nikt nie wie co z tym zrobic??pliiisss Link Zgłoś
Gość: anka Re: pomocy!! IP: *.elsnerow.waw.pl 22.09.06, 10:15 czy ktoś wie o co chodzi w tym przypadku? pdnoszę temat bo nadal mam ten OGROMNY problem :( Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: głosny laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:59 Gość portalu: anamika napisał(a): > co to znaczy kiedy laptop warczy? Chce się przewietrzyć ! > od razu od właczenia strasznie glosno cos w > nim rzęzi.. Jak mało powietrza to każdy rzęzi ! :) > nie wiem czy to wiatraczek Najprawdopodobniej to wiatraczek ! Tylko który ? :( Może to też być...dysk twardy. :( > czy moze naped optyczny? NIEMOŻLIWE ! Napęd sam się nie uruchamia po włączeniu laptopka. :) > jak to > zlikwidowac? Oddać do naprawy i samemu nie dłubać w nim - jak się nie ma zielonego pojęcia o śrubkowaniu. Ale jak się troche ma pojęcie o sróbkowaniu i laptop nie jest juz na gwarancji to można samemu zdjęc obudowę i luknąć co to tam tak rzęzi. Może wiatraczek zaplątal się w puszek kurzowy i cierpi z niedomiaru ruchu ? A taki puszek kurzowy można samemu usunąć bez ingerencji służb specjalnych zwanych serwisem - taniej i pewniej, że nie zostawią np. peta lub ogryzka jabłkowego w środku. ;) Link Zgłoś