Gość: Pawel IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 09:48 Od wczoraj nie odznaczają mi się przeczytane posty na forum. Co się stało i jak to można poprawić? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pawel Re: Pytanie o....... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 15:15 Myślałem, że zaglądają tu fachowcy ale niestety pomyliłem się. Przecież dla takiego informatyka to chyba proste. Proszę o pomoc!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: re Re: Pytanie o....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.03, 15:19 rozwiązywanie problemów bez pomocy osób trzecich sprawi Ci ogromną przyjemność. powodzenia. Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Pytanie o....... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 15:26 Gość portalu: re napisał(a): > rozwiązywanie problemów bez pomocy osób trzecich sprawi Ci ogromną przyjemność. > > powodzenia. Też tak myśle. Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Pytanie o....... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 23:01 Gówno z was a nie fachowcy. Wystarczyło historię wyczyścić i wszystko jest ok. Całe szczęście sam to zrobiłem. Wielkie dzięki informatykom zaglądajacym na te forum. Już wiem dlaczego odpier.. taką kiche w serwisach komputerowych. To wszystko do informatyków. Link Zgłoś