Dodaj do ulubionych

jak odisntalować adobe?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:06
witam, mam problem - adobe nie otwiera plików - tzn niby wczytuje, potem
napis że niby "done", tylko że nic nie ma. gdy chcę odinstalować przez panel
sterowania wyskakuje "błąd przy instalacji", co mogę zrobić?
Obserwuj wątek
    • r_ed Re: jak odisntalować adobe? 26.09.06, 21:17
      Napisz o jaki program chodzi bo Adobe to nazwa firmy.
      • Gość: mas Re: jak odisntalować adobe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:41
        acrobat, nie mogę pdfów otwierać
        • r_ed Re: jak odisntalować adobe? 26.09.06, 21:44
          Ponowna instalacja nie pomogla?
          • Gość: mas Re: jak odisntalować adobe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:05
            żeby ainstalować chyab trzeba najpierw odinstalować, czy nie? a ja właśnie nie
            mogę go odinstalować:/
            • r_ed Re: jak odisntalować adobe? 26.09.06, 22:13
              > żeby ainstalować chyab trzeba najpierw odinstalować, czy nie?

Czy nie :) Jesli program instalacyjny wykryje uszkodzona wersje to jest szansa,
              ze powtorzy instalacje poprawiajac poprzednia.
              • Gość: mas Re: jak odisntalować adobe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:22
                spoko, spróbuję, mam nadzieję, żę się uda:)
              • Gość: mas Re: jak odisntalować adobe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:39
                no i tak: program pomoże mi usunąć lub naprawić (wybierz co chcesz) no i
                wybrałem naprawić i teraz okienko setupu zacięło się mniej więcej na
                70% "validating install", czekam jeszcze ze 3 minuty, jak nie ruszy, to anuluję
                całą imprezę i zaczynem od nowa - tym razem każę usunąć. Mam ndzieję, że
                poskutkuje. A co jak nie?
                • Gość: T-800 Re: jak odisntalować adobe? IP: *.tpnet.pl 26.09.06, 22:42
                  Jak nie to: www.foxitsoftware.com/pdf/reader_2/down_reader.htm ;-]
                  • Gość: mas Re: jak odisntalować adobe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:49
                    dzięki:) chyba udało się, teraz tylko restart żeby zakończyć instalcję, ale to
                    już jutro zrobię;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka