Gość: gmail IP: 62.29.157.* 28.09.06, 12:57 Byłbym wdzięczny za podesłanie na macwu@interia.pl Dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
bartoszpar Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 28.09.06, 13:00 Sam niedawno tutaj otrzymałem, to się dziele... Już poszło :) Link Zgłoś
Gość: gmail Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: 62.29.157.* 28.09.06, 13:11 Bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: boogy Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: 195.205.23.* 28.09.06, 13:25 byłbym wdzięczny również za zaproszenie.pozdro i dzięki z góry==> boogy@poczta.onet.pl Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.aster.pl 28.09.06, 15:15 Ja też bardzo proszę o zaproszenie na: asia.1983@vp.pl Z góry wielkie dzięki :) Link Zgłoś
bartoszpar Poooszły :) 28.09.06, 17:18 oooo zaczelo sie ;) ok ale mam tylko 10 ich, moze ktos inny tez wspomoze ?? poszlo do: boogy@poczta.onet.pl asia.1983@vp.pl musztarda.krymska@gazeta.pl - chociaz wydawalo mi sie ze juz jedno wyslalem?;) a z zaproszeniami to sami zobaczycie, teraz WY dzielicie, chociaz moze nie 100 na poczatku :) Link Zgłoś
musztarda.krymska Re: Poooszły :) 28.09.06, 19:32 bartoszpar napisał: > musztarda.krymska@gazeta.pl - chociaz wydawalo mi sie ze juz jedno wyslalem?;) ZGADZA SIĘ ! Gapa za mnie i nie zaglądałam na swoje konto kilka dni. Mam DWA twoje zaproszenia ! Z jednego już skorzystałam a chytra aż tak nie jestem to drugie mogę odesłać komuś innemu - to tylko dzięki BARTOSZOWI ! :) Jak ktoś chce te zaproszenie to niech napisze na mój nowy adres: musztarda.krymska@gmail.com Prześlę BARTOSZA zaproszenie komuś potrzebującemu - chyba tak będzie działało jak odeślę te zaproszenie. Mam też jedno własne zaproszenie, które pokazało się zaraz po założeniu mojego konta na GMAIL. Więc razem mam DWA zaproszenia do wysłania. Szkoda, że tylko jedno moje a nie 100. :( > a z zaproszeniami to sami zobaczycie Już widzę. :( Moje JEDNO, własne, jedyne. :( Link Zgłoś
Gość: Musztarda Krymska Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:15 bartoszpar napisał: > Sam niedawno tutaj otrzymałem, to się dziele... > Już poszło :) A tak z ciekawości sie zapytam : - ILE miałeś zaproszeń do rozdania ? - KIEDY dostałeś te zaproszenia do rozdania ? Słyszałam różne bajki o tych zaproszeniach. Takie, że: - zaproszenia ma się od razu - zaraz po założeniu konta i pierwszym zalogowaniu , - ma się od razu 100 zaproszeń do rozdania. - i kilka innych. A jak u ciebie to było z zaproszeniami ? :) Link Zgłoś
Gość: Musztarda Krymska Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:10 To i mnie jedno PROSZĘ ! musztarda.krymska@gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 16:56 Uważajcie wszyscy rozdawacze zaproszeń ! Pamiętajcie też i o sobie ! Nie rozdawajcie wszystkich zaproszeń - zostawcie sobie chociaż jedno dla siebie. Twórcy tego Gmail piszą na swoim portalu, że jak ktoś miał kiedyś już zaproszenia do rozesłania innym to więcej już ich nigdy nie dostaną od portalu Gmail. Czyli, jak ja już rozdałam wszystkie swoje zaproszenia to już nigdy nie dostanę nowych do rozdania. :( Jak mi teraz przyjdzie ochota na nowe konto na Gmail to muszę prosić kogoś o zaproszenie, chociaż sama je miałam i rozdawałam. Szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej. :( Link Zgłoś
Gość: Jędrula Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:16 Gość portalu: Jagoda napisał(a): > Twórcy tego Gmail piszą na swoim portalu, że jak ktoś miał kiedyś już > zaproszenia do rozesłania innym to więcej już ich nigdy nie dostaną od portalu > Gmail. > Czyli, jak ja już rozdałam wszystkie swoje zaproszenia to już nigdy nie dostanę O KUR*A ! Nie wiedziałem ze tak jest ! :( Ja tez rozdalem wszystkie zaproszonka i bylem pewien ze za jakis czas dostane nowa i znowu bede rozdawal. Link Zgłoś
bartoszpar Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 01.10.06, 21:24 To w takim razie ktoś kiedyś zrobił ludzi w bambuko mówiąc że znowu dostał kolejną "paczkę" iluśtam zaproszeń i pytał o chętnych. Poza tym to może w końcu i u nas wejdzie to co w USA że zaproszonko można dostać za telefon czy sms'a (nie pamiętam dokładnie) bo chodzi głównie o to żeby uniknąć zakładania kont spamerskich a tak jest to jakaś weryfikacja... No i ostatecznie to ta forma dystrybucji w założeniu miała być utrzymana do czasu aż gmail nie wyjdzie z beta testów a dalej chyba jeszcze jest...coś koło 2 lat będzie teraz, a jak już będzie wersja ostateczna to ma być bez zaproszeń... Szerzycie chyba niepotrzebną panikę, poza tym zawsze jedno można zachować dla siebie, a czy ktoś zachowuje się jak "pies ogrodnika" czy podzieli się z bliźnim ;) to już chyba zależy od charakteru. Pozdrawiam Link Zgłoś
alex2222 Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 01.10.06, 23:08 no kilka mam,mogę podesłać,dajcie maile,podeślę jutro wieczorem bo już idę spać:-) Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:44 Czy mogę poprosić o zaproszenie. ycbo@poczta.fm Link Zgłoś
alex2222 Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 02.10.06, 19:47 ok,wysłałem.ktoś chce jeszcze? Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:32 Bardzo, bardzo dziękuję. Link Zgłoś
daniellinux Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 03.11.06, 14:36 ma ktoś jeszcze wolne zaproszenia? Link Zgłoś
era77 Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 03.11.06, 15:14 daniellinux napisał: > ma ktoś jeszcze wolne zaproszenia? Tu podobno mają: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34760&w=51436947&a=51436947 Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:16 daniellinux napisał: > ma ktoś jeszcze wolne zaproszenia? Tutaj dają: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=49829801 Link Zgłoś
Gość: Stiopa Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 07:46 bartoszpar napisał: > To w takim razie ktoś kiedyś zrobił ludzi w bambuko mówiąc że znowu dostał > kolejną "paczkę" iluśtam zaproszeń i pytał o chętnych. Każdy chwali się jak może. A czy to prawda to każdy przekona się sam po jakimś czasie. :) Ja miałem tylko jedno zaproszenie i wysłałem je komuś innemu - byłem pewnien, że za jakiś czas dostanę ich więcej. Podobno niektórzy dostawali ich nawet po 100 sztuk. Jak to prawda, że nie dostanę ich więcej to trochę mnie to zasmuciło. > Szerzycie chyba niepotrzebną panikę, A ja się cieszę, że ktoś rozsądny o tym napisał i uprzedził. :) > a czy ktoś zachowuje się jak "pies ogrodnika" czy podzieli się z bliźnim > ;) to już chyba zależy od charakteru. Jak ktoś ma 100 zaproszeń to łatwo być choinym rozdawaczem zaproszeń i dzielić się nimi do woli. ;) Link Zgłoś
bartoszpar Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 02.10.06, 11:27 Gość portalu: Stiopa napisał(a): > Ja miałem tylko jedno zaproszenie i wysłałem je komuś innemu - byłem pewnien, > że za jakiś czas dostanę ich więcej. > Podobno niektórzy dostawali ich nawet po 100 sztuk. > Jak to prawda, że nie dostanę ich więcej to trochę mnie to zasmuciło. Dostawali ale nie na początku tylko właśnie jako "uzupełnienie" tyle że nie wiem dlaczego w takiej ilości i za jakie "zasługi" dla gmaila. Ja np. dostalem ich na wejscie 15 nie mam pojecia czemu, moze ten od ktorego dostalem zaproszenie byl juz jakims "vipem" tam ;), natomiast jak komus wyslalem, co zreszta jest w tym watku to mial on(a) tak samo jak Ty tylko jedno dodatkowe... Acha i nie smuc sie ;p > A ja się cieszę, że ktoś rozsądny o tym napisał i uprzedził. :) hmm a ja mam podejrzenia... bo np. na Allegro mozna KUPIC (cos co my tu darmo rozdajemy) w roznej cenie...komus biznes psujemy :D > Jak ktoś ma 100 zaproszeń to łatwo być choinym rozdawaczem zaproszeń i dzielić > się nimi do woli. ;) No taak ale cala trudnosc wyboru polega na tym zeby podzielic sie przyslowiowa "ostatnia kromka chleba" :) Link Zgłoś
bartoszpar Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL 26.10.06, 13:00 No i właśnie dzisiaj pula moich zaproszeń wzrosła do 50 sztuk, więc panikarze WON :P W prawdzie teraz dostajecie zaproszenia "z automatu", ale budzi to jakies kontrowersje na temat spamu, wiec jak ktos chetny to znowu moge cos gratis odpalic :) Link Zgłoś
Gość: Gawron Re: Bardzo proszę o zaproszenie na konto GMAIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:13 bartoszpar napisał: > jak ktos chetny to znowu moge cos gratis odpalic :) Jakby ktoś chciał zaproszenie na GMAIL to tutaj dają: obligo.googlepages.com Link Zgłoś