izabelka.n 09.11.06, 16:01 Jak usunąć informację o fałszywym oprogramowaniu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jel Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:03 Najlepiej wyłączyć aktyualizacje od razu po instalacji Windowsa. Link Zgłoś
izabelka.n Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 16:05 system był instalowany już dawno ale dopiero teraz coś takiego się zrobiło, więc czy sa jakieś inne sposoby?? Link Zgłoś
Gość: Rurza ;) Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:46 izabelka.n napisała: > system był instalowany już dawno ale dopiero teraz coś takiego się zrobiło Bo dopiero teraz pojawiła się ta poprawka, która sprawdza czy nie masz PIRACKIEGO XP - a masz PIRACKI i stąd ten komunikat. :) Gdybyś miała WYŁACZONE automatyczne instalowanie aktualizacji to ta poprawka nie zainstalowała by się bez twojej wiedzy w systemie i nie wyskakiwałby teraz ten komunikat, że masz PIRATA. Chyba tylko kompletny idiota instalowałby sam poprawkę pod tytułem : "sprawdzanie autentyczności systemu" jak ma PIRACKI system ! :) Link Zgłoś
Gość: Kade I co za problem?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:02 Co za problem z tą poprawką? Że komuś kto spiracił windę przypomina że ją spiracił? Bezczelność! Po prostu olać ten napis albo kupić oryginał (olać jest taniej:). Link Zgłoś
Gość: izabelka.n Re: I co za problem?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:09 Gdybym ja była przy kompie to by się tak nie stało ale to było pod moją nieobecność. Teraz cały czas w pasku na dole ekranu pojawia się komunikat "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" i nie da się tego wyłączyć. Przez dwa lata miałam opcję ustawioną -automatyczne aktualizacje ale teraz pierwszy raz mam taki problem. Chciałam też cofnąć system do dnia przed zainstalowaniem aktualizacji ale miesąc już minął i nici . Czyli reinstalacja lub oryginał został? Link Zgłoś
camilla3 Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 16:18 Nie myl pojec: masz problem nie z aktualizacjami a z legalnoscia systemu. Tej poprawki nie da sie juz usunac; programik Remove WGA usuwa wprawdzie ikonke, ale szpieguje system. Link Zgłoś
Gość: emplo Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:00 Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.5.716.0.CRACKED-ETH0 Czytalem gdzies o tym, ale osobiscie nie musialem testowac. Link Zgłoś
Gość: izabelka.n Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:13 Napisałam problem z aktualizacjami bo to po ich zainstalowaniu wyskoczyło okienko że oprogramowanie może być fałszywe więc pojęcia nie są pomylone. Link Zgłoś
m.gregor Re: problem z aktualizacjami 09.11.06, 18:59 Sa pomylone bo tak jak ktos juz wczesniej napisal nie masz problemu z aktualizacjami tylko z legalnoscia systemu. Link Zgłoś
Gość: Rurza ;) Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:49 Gość portalu: emplo napisał(a): > Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.5.716.0.CRACKED-ETH0 > > Czytalem gdzies o tym, ale osobiscie nie musialem testowac. Ja też nie musiałam testować - NIE INSTALOWAŁAM tej poprawki. :D Link Zgłoś
Gość: Rurza ;) Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:38 izabelka.n napisała: > Jak usunąć informację o fałszywym oprogramowaniu? Używać legalnego XP a nie PIRACKIEGO ! Prosta i najbardziej skuteczna metoda. :) Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:12 Jak taka mądra jesteś to sobie sondę zrób i zobaczysz że pół Polski na PIRATACH chodzi mądralo!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: Darek Re: problem z aktualizacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:58 Gość portalu: ktoś napisał(a): > Jak taka mądra jesteś to sobie sondę zrób i zobaczysz że pół Polski na PIRATACH > chodzi mądralo!!!!!!!!!!!! Nie pół tylko 75 % w Polsce ma pirackie XP - tak przynajmniej twierdzi sam MICROSOFT. Tylko większość tych co używają tych piratów to nie instalują poprawki sprawdzającej autentyczność systemu. :) Link Zgłoś
Gość: o2 Re: problem z aktualizacjami IP: *.acn.waw.pl 10.11.06, 08:30 > Jak taka mądra jesteś to sobie sondę zrób i zobaczysz że pół Polski na PIRATACH > chodzi mądralo!!!!!!!!!!!! Podobno polowa populacji ma tez klopoty z higiena osobista - tzn, ze od dzisiaj wyrzucasz mydlo? Link Zgłoś