Dodaj do ulubionych

Program godny polecenia rodzicom

IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.06, 00:42
www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1133&t=92
Obserwuj wątek
    • Gość: kretu Re: Program godny polecenia rodzicom IP: *.p.lodz.pl 21.11.06, 12:37
      To jest program promowany przez ministerstwo edukacji. Osobiście go nie testowałem, ale
      znajomy mówił mi, że program jest strasznie ułomny, potrafi blokować serwisy informacyjne,
      jeżeli znajdzie na nich "niebezpieczne słowo". Poza tym jeżeli dziecko cokolwiek się zna na
      pracy z komputerem, to bez problemu go wyłączy.
      • Gość: Obywatel Re: Program godny polecenia rodzicom IP: *.ists.pl 21.11.06, 12:48
        Dzieci najlepiej lać trzy razy dziennie sznurem od żelazka i przywiązywać do
        kaloryfera za ręce, żeby im przypadkiem nie latały. Dzięki takim metodom
        wychowawczym przestępczość zmniejszy się o 163%, w szkołach ciało pedagogiczne
        nie będzie się stresować, a mini ster edukacji będzie mógł wypłacić sobie i
        swoim kolegom następne zasłużone premie i nagrody.
        • anatemka Re: Program godny polecenia rodzicom 21.11.06, 13:01
          ja wolę żeby młody panienki w necie ogladał niż podkradał mi kase na
          swierszczyki:) Ale może zmienię zdanie jak dorośnie do wieku swierszczykowego.
        • Gość: Kapustnik Re: Program godny polecenia rodzicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:11
          Gość portalu: Obywatel napisał(a):

> Dzieci najlepiej lać trzy razy dziennie sznurem od żelazka i przywiązywać do
          > kaloryfera za ręce, żeby im przypadkiem nie latały

A nie prościej od razu po porodzie zakisić noworodki w beczce z kiszoną
          kapustą - jak to pewna polska, katolicka rodzina robiła przez kilka lat ze
          swoimi noworodkami.

ABORCJA absolutnie NIE - kiszona kapusta TAK !
          • Gość: Obywatel Re: Program godny polecenia rodzicom IP: *.ists.pl 21.11.06, 16:37
            Gość portalu: Kapustnik napisał(a):

> A nie prościej od razu po porodzie zakisić noworodki w beczce z kiszoną
            > kapustą

Prościej. Ale ktoś musi pracować na renty i emerytury i spłacać długi zaciągane
            przez dzisiejszych ustawodowców i władców. Dziecko dobrze wychowane to dziecko
            należące do wszechmłodzieży. Jego żadne dupy i niepraworządne treści nie
            interesują. Jak już to wręcz przeciwnie, ale tylko w aspekcie poznawczym -
            obrzezany, czy nie. To wzór do naśladowania dla wszystkich. Gott mit uns.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka