Dodaj do ulubionych

format pliku - jak zmienić?

IP: 80.50.252.* 02.01.07, 13:25
witam,

ściągałam plik w formacie .avi, sieć przestała działać i plik nie ściągnity do
konca ma format .part, jak go teraz zmienić na .avi? próbowałam ręcznie wpisać
mu w nazwę np. film.avi, ale system (win xp) dalej widzi go jako .part, kiedyś
mi się to udało i nie wiem jak zrobić to powtórnie :-(

z góry wielki dzięki z pomoc
Obserwuj wątek
    • gluby Re: format pliku - jak zmienić? 02.01.07, 13:35
      sprobuj tym dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=24&id=1361
    • Gość: aneta Re: format pliku - jak zmienić? IP: 80.50.252.* 02.01.07, 13:35
      jeśli to ma znaczenie to dodam, że ściągałam go przy pomocy przeglądarki Mozilla
      Firefox
      • krisrr Re: format pliku - jak zmienić? 02.01.07, 13:39
        Zmień nazwę tak jak pisałaś *.avi, powinna bez problemu dać się zmienić. Otwórz
        np: ALLPlayera i wyszukaj ten plik powinien dać się otworzyć - próbuj.
        • Gość: emplo Re: format pliku - jak zmienić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:33
          Ale najpierw wlacz opcje "Pokaz rozszerzenia znanych plikow" czy jakos tak w
          Opcjach Folderow. Bo inaczej bedziesz miala nazwe plik.avi.part.

Pozdrawiam
    • Gość: aneta Re: format pliku - jak zmienić? IP: *.magma-net.pl 02.01.07, 15:29
      dziekuję wszystkim, emplo miał rację z tą zmianą ustawień w widoku; niestety
      film dalej nie chce się odtwarzać, ale to chyba kwestia kodeków

dzieki raz jeszcze i pozdrowienia dla wszystkich,

aneta :-)
      • Gość: emplo Re: format pliku - jak zmienić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:31
        Sciagnij sobie program VLC badz VideoLan (chodzi o ten sam program). Nie
        potrzebuje kodekow i odtwarza "niedociagniete" pliki.
        • Gość: aneta Re: format pliku - jak zmienić? IP: *.magma-net.pl 02.01.07, 15:45
          ściągnęłam, nie dał rady; ale co tam, jak znajdę link to spróbuje zasiorbac
          jeszcze raz, a jak nie to trudno
      • kell99 Re: format pliku - jak zmienić? 02.01.07, 15:35
        I sie pewnie nie odtworzy. Pliki *.part to sa niekompletne pliki, ktorych
        sciaganie zostalo przerwane. Trzeba sciagnac raz jeszcze, bo zmiana nazwy raczej
        nie pomoze.
        • Gość: aneta Re: format pliku - jak zmienić? IP: *.magma-net.pl 02.01.07, 15:47
          hmm, juz raz mi się to udało, ale w tym przypadku akurat nie da się w ten
          sposób, jak znajdę link to ściągne jeszcze raz
          • krisrr Re: format pliku - jak zmienić? 02.01.07, 19:03
            Słuchaj jeżeli to jest część pliku *.avi to po zmianie nazwy raczej powinien się
            otworzyć choć nie jest w całości, ALE jeżeli to co ściągnęłaś nie jest częścią
            avi, tylko np: iso lub pdf itp, to za żadne skarby tego nie otworzysz zmieniając
            tylko rozszerzenie na avi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka