Gość: Baka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:51 Mam całkowite zaćmienie umysłu - Jak kopiować zawartość komórki np. A2 z arkusza 1 do komurki C5 arkusza 2 (w tym samym dokumencie). Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: Excel Pomocy IP: *.tpnet.pl 11.01.07, 14:21 Rozumiem, że wynik ma być przenoszony z jednej komórki do drugiej. Stajesz w komórce 2, wciskasz =, klikasz myszą w komórkę 1, wciskasz enter. Link Zgłoś
Gość: Baka Re: Excel Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:17 Chodzi mi o skopiowanie wartości komórki z arkusza 1 do komórki w arkuszu 2 Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Excel Pomocy 11.01.07, 16:41 Klikasz na zawartości do przeniesienia -> kopiuj (lub Ctrl + c) -> otwierasz drugi arkusz -> klikasz na wybrana komórkę -> Edycja -> wklej specjalnie -> wartości -> enter Link Zgłoś
Gość: art Re: Excel Pomocy IP: *.matarnia.pl 11.01.07, 16:27 Jeśli chodzi ci o skopiowanie zawartości np. komórki A1 do komórki B2, to wchodzisz na tą pierwszą i klikasz w ikonę Kopiuj na górnym pasku narzędzi. Potem wchodzisz na tą drugą komórkę i klikasz w ikonę Wklej. Link Zgłoś
Gość: Baka Re: Excel Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:49 Bardzo miło że nauczyliście mnie kopiować i wklejać. Może źle się wyraziłem w pytaniu ale mam wrażenie że T-800 wie o co chodzi. Potrzebuję formuły która skopiuje i wklei kilka komórek z jednego arkusza do drugiego za jesnym kliknięciem. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Excel Pomocy IP: *.acn.waw.pl 11.01.07, 21:12 No coz - pytales o kopiowanie wiec taka odpowiedz dostales. Chyba, ze chodzi o kopiowanie typu: =Arkusz1!A2 (wstawia do aktualnej komorki wartosc z komorki A2 z arkusza Arkusz1) Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Excel Pomocy 11.01.07, 22:23 nie wiecz czy o to chodzi jest jakaś macierz a1:c3 i teraz chcesz by w inny miejscu były powtórzone wyniki więc w lewej górnej komóce dajesz =a1 a następnie zaznaczasz ją dajesz kopiój zaznaczasz obszar w ktory ma byc wklejony i wklejasz zgadłem? Link Zgłoś
Gość: Baka Re: Excel Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:38 p2p dokładnie o to chodziło - to samo można zrobić według rady T-800 tylko później to zrozumiałem. Bardzo wszystkim dziękuję za rady. Link Zgłoś