strawberryfields 26.01.07, 13:16 Hej, może to głupie pytanie, ale wybaczcie, gdyż jestem laikiem-czy można kupić słuchawki do iPoda? Jak tak to gdzie? Moje powoli zaczyna trafiać szlag, tzn. jedna wysiada... Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_ludwik Re: Pytanie (może głupie;) - słuchawki 26.01.07, 21:55 pewnie że można. ale najpierw moze złóż reklamację? sklep.apple.pl - tu kupisz oryginalne ale osobiście polecam ci koss porta pro - ponoć najlepsze słuchawki przenośne na świecie. sprzedają je od 20 lat, takie są dobre Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Pytanie (może głupie;) - słuchawki 26.01.07, 23:59 W 50% zgadzam sie z przedmowca. Tak - lepiej kup jakies porzadne, a nie oryginalne badziewie. Nie - nie polecam Koss'a, za to polecam Shure. Link Zgłoś
mameluch Re: Pytanie (może głupie;) - słuchawki 27.01.07, 01:18 to już kwestia gustu/portfela/osobistych zastosowań, ale na pewno warto kupić słuchawki z trochę wyższej półki. zupełnie inne doznania, choć moim zdaniem nawet dobrze zripowana płyta wrzucona na ipoda nie umywa się do płyty odtwarzanej z discmana/innego sprzętu tego rodzaju. ja używam AKG K24P, bardzo sobie chwalę. z dousznych jakiś czas temu zrezygnowałem raczej. Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Pytanie (może głupie;) - słuchawki 27.01.07, 01:36 ale kossy tańsze i można je dostać w Polsce (w przeciwieństwie do Shure - nie każdy mieszka w US ziąą) Link Zgłoś
strawberryfields Re: Pytanie (może głupie;) - słuchawki 29.01.07, 16:57 Dziękuję bardzo za rady, chyba rzeczywiście zainwestuję w jakieś lepsze, niekoniecznie Apple:) Link Zgłoś