17.02.07, 21:27
dlaczego i-pod nano o pojemnosci 8 Gb kosztuje tyle samo co I-pod video o
pojemnosci 30 Gb - - - co to za trick?
wiadomo ze jesli cos kosztuje tyle samo to zazwyczaj kupuje sie te lepsza ( w
tym przypadku o wiekszej pojemnosci) rzecz.
Obserwuj wątek
    • marekatlanta71 Re: ceny 18.02.07, 05:36
      Size matters....
    • michal_ludwik Re: ceny 18.02.07, 09:26
      > wiadomo ze jesli cos kosztuje tyle samo to zazwyczaj kupuje sie te lepsza ( w
      > tym przypadku o wiekszej pojemnosci) rzecz.

Ciężarówka marki Scania jest większa, ma większą pojemność i cenę podobną do wypasionego
      Mercedesa. Czy to oznacza, że kupisz cięźarówkę.
      iPod video i iPod nano są po prostu inne - niektórzy nie potrzebują nosić przy sobie 500 płyt, bo i tak
      słuchają ostatnich najnowszych, jakie kupili. Te najbardziej popularne płyty dla dane osoby zmieszczą
      się na <b>lekkim i małym</b> iPodzie nano
      • anutka1 Re: ceny 18.02.07, 19:40
        > Ciężarówka marki Scania jest większa, ma większą pojemność i cenę podobną do
        wy
        > pasionego
        > Mercedesa. Czy to oznacza, że kupisz cięźarówkę.

hehe, no wiadomo ze nie w kazdym przypadku sie to sprawdza.
        ech, to i tak nie ma dla mnie sensu, bo te dwa i-pody to nie ciezarowka i
        mercedes, tylko dwa bardzo podobne urzadzenia, zwlaszcza teraz kiedy oba sa
        naprawde male.
        • till6 Re: ceny 18.02.07, 20:32
          NANO często się psują
          • michal_ludwik Re: ceny 18.02.07, 22:02
            > NANO często się psują

a till6 opowiada bzdury i śmierdzi. jedno i drugie stwierdzenie jest bzdurne bez podania źródła, na
            podstawie któ?ego można tak twierdzić. na przyszłość staraj się bardziej konstruktywnie pisać posty
        • marekatlanta71 Re: ceny 18.02.07, 23:51
          Mialas oba w reku? Nano wazy tyle co nic. A Video mozna juz uzyc do popelnienia
          zbrodni jakby sie uparl. Nano dziala z Nike+iPod. Video nie. Z nano mozesz
          biegac. Z video nie wskazane. Sa to olbrzymie roznice dla ludzi aktywnych.
          • anutka1 Re: ceny 19.02.07, 00:23
            ok, juz mniej wiecej widze big picture.
            ja osobiscie nie jestem zwolenniczka sluchania muzyki podczas biegania, jazdy
            na rowerze czy na rolkach ewentualnie na silowni.
            • marekatlanta71 Re: ceny 19.02.07, 03:49
              Ja na wszelki wypadek mam oba :) A powaznie to Nano jest corki, Video zony a ja
              sie zadowalam starym 20 GB 4G - gra rewelacyjnie, tylko bateria tak sobie juz
              dziala a i calej biblioteki sie zsynchronizowac nie da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka