izek26 20.02.07, 13:38 w jakim programie przerobić najlepiej pliki AVI tak aby czytał je odtwarzacz DVD z divixem? z góry dziękuję za porady Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: koko Re: w czym przerobić AVI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:54 ja montyje na www.instalki.pl/programy/download/obrobka_video/Pinnacle_Studio.php Link Zgłoś
izek26 Re: w czym przerobić AVI? 20.02.07, 15:22 ściągnęłam ten programik,ale nie chce mi się zainstalować na kompie(coś tam piszą po angielsku):) a tak w ogóle to może jest coś freewall? Link Zgłoś
tiges_wiz Re: w czym przerobić AVI? 20.02.07, 15:28 bo to sie nie instaluje tylko rozpakowuje i uruchamia virtualdub nie tylko moze przekonwertowac pliki ale posiada tez kilka efektow. pl.wikipedia.org/wiki/VirtualDub poszukaj sobie jakiegos tutoriala Link Zgłoś
izek26 Re: w czym przerobić AVI? 20.02.07, 15:25 może jaśniej nie jestem tak obcykana w tym wszystkim jak inni co to "virtualdub" virtual-nie trudno sie domyslic ale "dub"-moze dubbing? Link Zgłoś
jap_1 Re: w czym przerobić AVI? 20.02.07, 15:42 izek26 napisała: > może jaśniej nie jestem tak obcykana w tym wszystkim jak inni > co to "virtualdub" Wpisz to słowo w Google, to się dowiesz. Link Zgłoś