Dodaj do ulubionych

Internet działa mi wolno

IP: *.gdynia.mm.pl 14.03.07, 12:11
Witam
Mam komputer:
pentium4 3,4
Ram 512
karta graf fe force nvidia 256
win xp home
Przez pierwsze 3 tygodnie wszystko było ok ale od 2 dni internet działa mi
bardzo wolno , nie wiem czym jest to spowodowane . Proszę o pomoc.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Internet działa mi wolno IP: *.brda.net 14.03.07, 12:57
      to zdecydowanie wina obudowy w twoim kompie!!!
      nie dziękuj :) żaden problem :)
    • Gość: tRoN Re: Internet działa mi wolno IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.03.07, 13:26
      Przeskanuj dyski antyvirem.zainstaluj program antyspywarowy i przeskanuj kompa.Wyczysc historie przegladarki oraz plik temp.Byc moze masz jakies trojany lub inne robactwo i zapychaja lacze.
      • lastsor Re: Internet działa mi wolno 14.03.07, 19:58
        przeskanuj kompa jakims antyvirusem :) i zrob defragmentacje dysku :) mozesz
        sciagnac program do czyszczenia pamieci ram zwiekszysz w ten sposob % wydajnosci
        RAM. i powinno byc dobrze:)
        • Gość: ona Re: Internet działa mi wolno IP: *.aster.pl 14.03.07, 20:56
          Czy mógłbyś podpowiedzieć jak nazywa się przykładowy program do czyszczenia
          pamięci ram?
          • xulu Re: Internet działa mi wolno 14.03.07, 21:41
            www.utilidades-utiles.com/descargar-jv16-powertools.html
            nacisnij descargar
            • Gość: andrzej Re: Internet działa mi wolno IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.07, 18:40
              Sprawdziłem antyvirusem, usunąłem pliki cookies, sprawdziłem programen
              antyspyware działa lepiej ale nie idealnie co jeszcze
              radzicie
              • Gość: Andrzej Re: Internet działa mi wolno IP: *.gdynia.mm.pl 16.03.07, 15:26
                Po jednym dniu lepszego działania znowu działa jak przedtem.. wolniutko
                • pg20 Re: Internet działa mi wolno 16.03.07, 23:56
                  Ściągnij jakiś programik do pomiaru szybkości, bo może twój provider robi cię w
                  trąbę.
    • Gość: zosia Re: Internet działa mi wolno IP: *.chello.pl 17.03.07, 00:08
      www.dsl.cz/princip.php tu sobie sprawdz szybkosc
    • Gość: p2p Re: Internet działa mi wolno IP: *.acn.waw.pl 17.03.07, 00:26
      > win xp home

Przede wszystkim - masz zainstalowane aktualizacje? Uzywasz jakiegos firewalla?
      • Gość: andrzej Re: Internet działa mi wolno IP: *.gdynia.mm.pl 18.03.07, 01:56
        mam zainstalowane, uzywam tylko zapory systemowej, predkosc jest ok sprawdziłem
        • Gość: ee Re: Internet działa mi wolno IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.07, 03:06
          na pewno masz net od jakiegoś prywaciarza, a to przeważnie złodzieje i
          oszuści.Zgłoś sprawę do niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka