Gość: Statysta IP: *.166.unknown.vectranet.pl 18.03.07, 10:40 Jaki monitor polecacie? Chcę kupić 19" z funkcją TV. Na raty, więc może być nie najtańszy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: marta Re: monitor z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:07 Ja właśnie też się zastanawiam nad takim monitorkiem. Nawet juz jeden sobie wybrałam: Monitor LCD-TV LG M1921A-BZ. Tylko teraz się zastanawiam czy to rzeczywiście ma sens... Może lepiej kupic monitor bez tunera TV (ale z lepszymi parametrami) i zwykłą kartę telewizyjną do kompa... Nie znam się na sprzęcie... może ktoś bardziej zorientowany pomoże Link Zgłoś
Gość: akodo Re: monitor z TV IP: *.chello.pl 18.03.07, 19:27 Ma sens o ile nie jest dla Ciebie wazne nagrywanie TV na dysku twardym bo niestety ale w przypadku TV wbudowanego w monitor takiej możliwości nie ma. Zyskujesz błogą ciszę w pokoju bo komp możesz wylączyć, nie zapominaj też o możliwości podłączenia innych urządzeń poza komputerem - możesz podpiąć kamerę analogową, konsolę, magnetowid i przełączać to wszystko pilotem. A ten LG jest bardzo fajny widziałem go u znajomego w sklepie, dobra cena Link Zgłoś