GoĹÄ: Ela IP: *.ec.kalisz.pl 11.04.07, 10:52 Proszę kogoś, kto się na tym zna, czy warto zmienić modem na bezprzewodowy z neostrady. Ostatnio dostałam telefon z TP z taką ofertą i nie wiem czy warto zawracać sobie tym głowę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
strange_one Re: bezprzewodowy modem neo 11.04.07, 10:56 jeżeli mieszkasz w bloku i jest on zbudowany z plyt (stare pgr'owskie) bloki to nie polecam.... Ten modem to fajna rzecz, ale płacić 10 zł miesięcznie jak przy większych burzach nie mam internetu "bezprzewodowego" w laptopie to kicha (ps a komputer stacjonarny i tak mam podpiety przez kabel) Podsumowująć, jesli nie masz laptopa ta nawet na to nie patrz... jeśli masz tylko laptopa i miejsce na stale zarezerwowane dla niego to też bym nie brał... Jedyna opcja t komputer "stacjonarny" + laptop (ew wiecej laptopów) i domek 1 rodzinny nie większy niż 2 pietra... do tego stać Cię 10 zł więcej miesięcznie, to odpowiedź jest prosta :) Pzdr, Kamil Link Zgłoś
GoĹÄ: Ela Re: bezprzewodowy modem neo IP: *.ec.kalisz.pl 11.04.07, 13:04 Dziękuję za odpowiedź. Mieszkam w domu jednopiętrowym, komputer stacjonarny. Wiem, że płatność jest o 10 zł. większa, ale obiecują mniejsze rachunki za telefon. Z tego co piszesz jednak nie warto godzić się na ten modem. Nie znając sprawy miałam podobne odczucie. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Link Zgłoś
strange_one Re: bezprzewodowy modem neo 11.04.07, 13:29 Nie ma za co :) a co do obiecanek TP to jest to ostatnia firma której mógłbym wierzyć :) Pzdr, Kamil Link Zgłoś