Gość: OBI ONE IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.05.03, 23:48 GRA JEST NIEPRZECIETNIE WSPANIALA Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lewar Re: taaaa,,,,, smoki IP: *.espol.com.pl 27.05.03, 21:16 smoki nie byly tak trudne jak sie wydawac powinno, mialem wiecej problemu na poczatku z gupimi wargami niz ze smokami, gra jest cudna ja juz chce gothic 3 a wszystko na to wskazuje ze bedzie, troszke zawiodla mnie koncowka, zwlaszcza ostatni boss, zlalem go jak ..... hehe ale gra warta swieczki, zalecam powolna penetracje krainy, kawalek po kawalku, naprawde mozna znalezc rozne ciekawe rzeczy, czesto bardzo dobra bron i mnostwo zlota, a poza tym ten klimat ehhhhh..... Gothic 2 jest nie watpliwie gra 1000 lecia. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: kętacz Re: IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.05.03, 09:56 No nie powiem giera całkiem peciarska :,i apeluje do wszystkich którzy się przestraszyli że będą musieli walczyć ze smokami,są cieniuuutkie ;). Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ja IP: 80.51.238.* 08.06.03, 21:06 Już pokonałem smoczki jest ich łącznie 6. Gothic II to piękna gra (GORĄCO JĄ POLECAM) już czekam na III część. Link Zgłoś
Gość: Ernest Koziarski Re:-) IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 18:17 To super gra ,a ja już pokonałem smoki szybko sie z nimi rozprawiłem :-) Link Zgłoś
Gość: Ernest Re: Tooooooo suuuupeeeeeeerrrrrrraaaaaancka gra IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 18:30 To najlepsza gra jaką widziałem, nie patrzcie ludziska na obrazki z gry one są dobani, jak zaczniecie grać to będziecie siedzieć bez przerwy przy kompie . Smoki słabiutkie mówie wam :-) Tak o wciąga jak nie wiem . Tak jak I-wsza część II-uga też wam sie bardzo spodoba i oczywiście czekajcie na III-cią część bo ja nie moge się już doczekać :-) Jeszcze raz polecam tą wspaniałą i wciągającą gre, ja lece jeszcze raz se zagram od początku :-) narazie !!!!!! :-P Link Zgłoś