Dodaj do ulubionych

pliki stronnicowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:11
jak można pozamykać ,da się ?
Obserwuj wątek
    • wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 21:19
      da się ale dlaczego chcesz zamknąć?
    • Gość: Mako Re: pliki stronnicowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:36
      bo mam pewne problemy z defragmentacją partycji ,a na jednych z for
      wyczytalem ,ze cos takiego pomaga....wlasnie zamkniecie,dzięki za odpowiedz i
      pomoc w problemie.
      • wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 21:44
        Po pierwsze Uno to link do najlepszego defragmentatora dysków w rankingów z 2007r:
        www.oo-software.com/en/download/current/oodefragpro/
        ..który poradzi sobie z "pagefileingiem"
        Po drugie Uno:
        panel sterowania,system,zaawansowane,wydajność,opcje wydajności,pamięć
        virtualna,zmiana rozmiaru plików stronicowania ...ustaw na "0" prócz rejestru i
        to na tyle
        ..ale jak wspominałem szkoda zachodu bo zasada jest 1-dna coś za coś a produkt z
        linku (wersja 30 dniowa) jest naprawde wart polecenia.
        • Gość: Mako Re: pliki stronnicowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:05
          Dzięki , ściagam go sobie myślę ,że jest prosty w obsłudze :)
        • r0ger Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 22:13
          wwwandal1 napisał:

> panel sterowania,system,zaawansowane,wydajność,opcje wydajności,pamięć
          > virtualna,zmiana rozmiaru plików stronicowania ...ustaw na "0" prócz rejestru

Oświeć mnie, jak ustawić pamięć wirtualną na 0 "prócz rejestru"?
          • wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 22:18

w wielu systemach ustawia się rozmiar stronicowania i osobno w MB rozmiar rejestru
            nie wiem jak zaawansowanym użytkownikiem jest Twórca wątku ale zakładam ,że
            mógł by również i w rejestrze ustawić 0 ....czym sie to kończy chyba nie muszę
            pisać ..więc (może nieskładnie) napisałem prócz rejestru....
            • Gość: Mako Re: pliki stronnicowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:20
              Można powiedzieć uzytkownik nie początkujący...w rejestrze też już się trochę
              bawiło :)
              • wwwandal1 Re: pliki stronnicowa 09.05.07, 22:22
                to super Mako tylko ,że pytanie o pliki stronicowania to 1 klasa gimnazjum a
                "zabawa w rejestrze" to już uczelnia wyższa..więc przespałeś kilka latek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka