Gość: leon IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.06.07, 21:50 WItam! MAm film w formacie rmvb. Odtwarzam go przez Real Player, ale nie moge dodac napisów. Prosze o pomoc, z gory dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Format RMVB 20.06.07, 21:58 w real playerze nie ma takiej opcji. Ściągnij sobie real alternative a będziesz mógł odwtarzac rmvb w niemalże dowolnym playerze z obsługą napisów. PS. temat był wałkowany na forum wielokrotnie. pzdr Link Zgłoś
Gość: leon Re: Format RMVB IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.06.07, 16:54 No wlasnie nie da rady.Mam real alternative. Probuje otworzyc napisy w Allplayerze i nic z tego:( Link Zgłoś
lander3 Re: Format RMVB 21.06.07, 22:59 Jeśli masz faktycznie zainstalowany Real Alternative to spróbuj uruchomić napisy w następujący sposób View > Options O > zakładka Playback/Output > wybieramy opcje z DirectX9**,Ok> zastosuj> restartujemy MP Link Zgłoś
konrad.w6 Re: Format RMVB 22.06.07, 07:41 U mnie skończyły się problemy z odtwarzaniem filmów i napisów gdy, zacząłem używac KM Playera. Spróbuj i Ty. Link Zgłoś
Gość: leon Re: Format RMVB IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.06.07, 18:47 Dzieki stary, smiga wszystko;) Link Zgłoś