Gość: napoleo IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:11 pomóżcie!!! za pomocą jakiego darmowego programu do grafiki mogę zrobić taki nagłówek jak np. tutaj: occlassic.abc24.pl/? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: nagłowek strony www 29.06.07, 19:17 The GIMP Paint.NET 3.0 Pixia ... wiecej mi do glowy nie przychodzi, ale jest tego troche Link Zgłoś
Gość: napoleo Re: nagłowek strony www IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:47 dzięki :) a którymś z tych się uda: www.darmoweprogramy.org/programy/programy_graficzne.php ? Link Zgłoś
Gość: napoleo Re: nagłowek strony www IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:50 czy któryś z tych, które wymieniłeś będzie współdziałał z Windowsem 98 SE? Link Zgłoś
konrad.w6 Re: nagłowek strony www 29.06.07, 19:57 Po raz kolejny podajesz link do tej stronki i kolejne glupie pytanie. Podejrzewam ze po prostu SPAMUJESZ! Link Zgłoś
Gość: napoleo Re: nagłowek strony www IP: *.chello.pl 29.06.07, 20:29 bo nadal nie wiem jak zrobić ten cholerny nagłowek.. a dałem taki przykład bo wydaje mi się mało skomplikowany (zupełnie przypadkowego sklepu).. te nagłowki mi się bardziej podobają: ekozdrowie.abc24.pl/default.asp lazienki.abc24.pl/default.asp (ale nie wiem czy sobie z takimi poradzę) linka do mojej strony mogę Ci podać ale na maila - właśnie dlatego, że nie chce spamować a powyżej podane jako przykład sklepy znalazłem tutaj: www.abc24.pl/listanew.asp Link Zgłoś
Gość: napoleo Re: nagłowek strony www IP: *.chello.pl 29.06.07, 20:30 może ktoś się zlituje i mi pomoże - żadnego z proponowanych programow nie udało mi się wgrać do kompa (mam Widowsa 98 SE) :-( Link Zgłoś
Gość: napoleo Re: nagłowek strony www IP: *.chello.pl 29.06.07, 21:00 a może ktoś by się podjął zrobienia mi nagłowka strony (oczywiscie nie za darmo)? Link Zgłoś
Gość: napoleo Re: nagłowek strony www IP: *.chello.pl 29.06.07, 22:09 hurrra!!! za którymś podejściem udało mi się wreszcie zainstalować Pixię.. Tiges - dzięki serdeczne za pomoc :))) Link Zgłoś