zotkiefka 06.07.03, 18:07 Kurwicy mozna przy nich dostac!Ludzie jak Wy sobie z tym cholerstwem radzicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
zotkiefka Re: qrewskie windows xp!!!! 06.07.03, 18:26 Gość portalu: ooo napisał(a): > nie narzekam Glupiego programu nie mozna wywalic!Sciagnelam rowniez inny program ktory mialam w windows 98me i tam nie bylo zadnego problemu.W windows xp nie idzie tego kurestwa uruchomic.Zaplacilam za $30 i co mam z tym teraz zrobic?Poza tym drukarka mi nie dziala wogole te pojebane windows xp tego nie widza! Szlag mnie zaraz trafi.dzialaja tylko wtedy jak w nich nic nie grzebiesz jak nic nie potrzebujesz dodac lub ujac.Ludzie ratujcie mnie bo zwariuje! Link Zgłoś
existens Re: qrewskie windows xp!!!! 06.07.03, 19:33 winda jest oK, tylko Ty niemasz do niej cierpliwości ;) sterowniki do drukarki napewno znajdziesz w necie. podaj nazwe programiku może są aktualizacje. Ja xp instalowalem chyba z 10 razy zanim sie doniego przekonałem. <<<eXi>>> Link Zgłoś
zotkiefka Re: qrewskie windows xp!!!! 06.07.03, 23:35 Juz sie z tym smieciem uporalam.Boszeeeee ile mi nerwow to xp zjadlo to tylko ja wiem. Jezli chodzi o drukarke to w dalszym ciagu sie z nia mecze.Niby jest a nie ma.Wszystko niby dziala i jest w porzadku ale nie drukuje .Wyskakuje mi jakis komunikat ze nie bedzie drukowalo ze jest jakis error czy cos w tym stylu . No i jak tu pokochac te zasrane windows xp?!?!?! Link Zgłoś
Gość: anka Re: qrewskie windows xp!!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 06.07.03, 19:35 nie narzekam, żadnych problemów Link Zgłoś
alpetrus Re: qrewskie windows xp!!!! 06.07.03, 20:32 Oprocz restartow, ktore nekaly moj komputer dosc czesto, a z ktorymi jednak po boju udalo mi sie wygrac ;-), to nie narzekam :-) Link Zgłoś
Gość: marcin Re: qrewskie windows xp!!!! IP: *.icpnet.pl 06.07.03, 21:21 mozna powiedziec ze generalnie w porownaniu z poprzednimi wersjami jest lepiej ale win xp to i tak straszny syf. kiedys chcialem zainstalowac oryginalne sterowniki nvidii. sciagnalem je z nvidia.com zainstalowalem. rebootuje system i prosze - hal.dll nie znaleziono, system nie wstaje, dziekujemy za uzywanie naszego produktu... jesli glupi sterownik potrafi wywalic caly kernel (hal.dll to jeden z plikow dotyczacych bezposrednio jadra) to ja dziekuje za taki rewelacyjny system. fakt, ze pozniej sie to juz nie zdarzalo. tymczasem niedawno znowu cos nowego - uruchamiam kompa - wszystko w porzadku. uruchamiam pare godzin pozniej - blue screen i komunikat ze cos mu sie nie spodobalo wiec sie nie wlaczy. restartuje - wszystko w porzadku i chodzi. wlaczam winampa - wywala blad ze sterownik do sound blastera mu sie nie podoba i powoduje konflikt. no dobra wywalilem sterownik i wrocilem do tego domyslnego z windows. ciagle jednak nie moge zrozumiec jak to jest ze przez pare tygodni po instalacji wszystko mu sie podobalo po czym nagle stwierdzil ze cos jest zle. a przeciez nic w tym czasie nie grzebalem z karta dzwiekowa. i jak tu kochac taki system. syf!!! Link Zgłoś
moderator_ect Re: qrewskie windows xp!!!! 06.07.03, 21:48 Do starszych okien nie ma już co wracać, bo są przestarzałe...Linux jest ok, choć też ma odpały a inne systemy są mało popularne. Pozostaje zatem "wyczekiwać", "wspaniałego" następcy Xp Lon....(niepamiętam), albo "męczyć" się w Linuxie. Mój Xp ma czasem odpały, ale nie tak poważne jak 98 i nie tak trudne do zakumania jak Red Hat....czyli w sumie jest OK. P.S Nokia 7110 wogóle mi się nie wiesza....... Link Zgłoś
zotkiefka Re: qrewskie windows xp!!!! 06.07.03, 23:41 Gość portalu: anka napisał(a): > nie narzekam, żadnych problemów Pewnie nic przy nich nie grzebiesz tylko wlaczasz jak zajdzie potrzeba i korzystasz z internetu .Ja dopoki nie musialam czegos pozmieniac , wywalic i uruchomic tez nie mialam zadnych problemow i bardzo mi sie nawet podobaly no bo jakze by inaczej.Wszytko dzialalo na cacy. Link Zgłoś
Gość: Porucznik Re: qrewskie windows xp!!!! IP: *.lezajsk.info / 172.16.3.* 07.07.03, 00:08 Parę dobrych rad: 1.Instaluj windows xp legalne i regularnie ściągaj wszxzelkie dostępne poprawki - moje działają już prawie 2 lata, chociaż instaluję i deinstaluję wiele rzeczy. 2.Zainstaluj firewalla oraz program antywirusowy; oczywiście wszystko to trzeba właściwie skonfigurować i zaktualizować. 3.Przed zdecydowaniem się na system, należy sprawdzić czy mamy sterowniki dla każdego urządzenia do tego systemu 4.Zgodność z xp najlepiej sprawdzić na stronie: www.microsoft.com/windows/catalog/ 5.Bardzo ważne!!!!! Przed dokonaniem jakichkolwiek ważnych zmian w systemie utwórz punkt przywracamnia systemu - wiele razy mnie to uratowało. I pamiętaj: to nie system jest zły lecz producenci złych sterowników. Dla mnie system jest super, a ktoś kto mówi inaczej najwyraźniej nie stosuje się do którejś z wyżej wymienionych porad. Oczywiście cały czas miałemm na myśli windows xp pro, wersji home po prostu nie znam - nigdy z niej nie korzystałem. Link Zgłoś
zotkiefka dziekuje Panie Poruczniku 07.07.03, 00:29 Napewno Twoje porady sie przydadza nie tylko zaklopotanej zotkiefce ale pewnie i innym :-)Ja nie instalowalam xp tylko przylazly razem z moim komputerem i nigdy do dnia dzisiejszego nie mialam z nimi problemu .Tylko dzisiaj sie na mnie uwziely .Mialam doslownie to samo co jedna osoba wyzej napisala a mianowicie to ze raz jest dobrze raz zle.Nie wiem od czego to zalezy takie grymasne te xp .Byc moze od pogody to zalezy.Informuje wszytkich ze rozwiazalam juz wszytkie problemy ( sama nie wiem jak i jakim cudem ) ale udalo sie wkoncu!!!!Moge teraz odpoczac.Przyznam ze nameczylam sie z ta drukarka najwiecej .Pochlonela sporo czasu.Chyba ze sto razy dawala mi popalic ciagle cos nie pasowalo az tu pieknego jednego razu wszytko okazalo sie O.K. A robilam ciagle to samo.NIE ROZUMIE I TYLE!:-)Lepiej zeby tych windowsow xp nie bylo , zdrowszy by czlowiek byl...:-) Dzieki Wszystkim za rady i porady . Pozdrawiam. Link Zgłoś