Dodaj do ulubionych

Win XP i SP1 dla IE

13.07.03, 21:19
Mam pytanie,
przy instalacji service packa dla internet explorera instalator
poinformaował mnie o konieczności poprawienia zabezpieczeń, oczywiście się
zgodziłam...
W efekcie po uruchomieniu komputera windows prosi o zalogowanie użytkownika
czego wcześniej nie robił...
Jak przywrócić poprzednie ustawienia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoły ślimak panel sterowania/konta użytkowników IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 13.07.03, 21:29
      tam wszystko zmienisz i poprawisz, ale musisz jako admin sie zalogowac
      • Gość: ewokd Re: panel sterowania/konta użytkowników IP: 62.148.91.* 13.07.03, 21:38
        Dzieki, ale nie bardzo wiem jak ustawic tam to co mnie interesuje (nie widze
        tam takiej opcji), jakbys podal dokladniejszy opis to bylabym wdzieczna,
        Pozdrawiam
        • Gość: wesoły ślimak Re: panel sterowania/konta użytkowników IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 13.07.03, 22:35
          jak będę w domu, siądę na swoim kompie to patrząc co robię to opoiszę, chyba że
          ktoś mnie uprzedzi, albo sama jednak się uporasz.
          To już za parę godzin :-)
          • koktajl_molotowa Re: panel sterowania/konta użytkowników 14.07.03, 19:22
            W menu START znajdż USTAWIENIA, tam będzie coś co nazywa się chyba KONTA
            UŻYTKOWNIKÓW (czy cóś tak), tam w edycji konta wybranego użytkownika zlikwiduj
            hasło i po bólu. Ale radzę zostawić Ci konto admina, czyli bez ograniczeń z
            hasłem a utworzyć zwykłego użytkownika (konto z ograniczeniami). Dzieki temu
            przez nieuwagę nie zlikwidujesz sobie czegoś z systemu.
    • skynews Re: Win XP i SP1 dla IE 14.07.03, 17:43
      Hi ewokd

Powiedz skad masz tego "service packa dla internet explorera"?

Z oficjalnej strony "Microsoft",albo?
      Co ty zainstalowalas? Bowiem Service Pack jako taki tylko dla IE nie istnieje.

pozdrawiam
      news-man

• koktajl_molotowa Re: Win XP i SP1 dla IE 14.07.03, 19:08
        skynews napisał:

>Service Pack jako taki tylko dla IE nie istnieje.
        >
        Oj istnieje, istnieje. A nawet ok. rok temu w czasopismach komputernych był IE6
        + PORAWKA.
        A może ty zainstalowałaś SP dla IE6 na IE5, ale to nie możliwe, sam próbowałem
        ten błąd popełnić, krzyczy że konieczne jest zainstalowanie IE6.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka