Gość: Karolina IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 19:06 Pytanie mam. W trakcie wgrywania programu z CD pokazuje sie komunikat, ze nie wykrywa karty sieciowej. O co chodzi? Co trzeba zrobic, zeby wykryl? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: praktiss Re: karta sieciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 19:20 Napisz chociaż co to za program. Mamy wróżyć z fusów? Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 19:30 program proengineer (z krac-kiem)A teraz powrozysz? :-) Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: karta sieciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 20:56 Gość portalu: Karolina napisał(a): > program proengineer (z krac-kiem)A teraz powrozysz? :-) Moja wróżba jest taka, że program jest źle "z krac-kowany" ;-) Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 21:12 Kolega, ktory siedzi obok mnie - wgral sobie bez problemu, wiec Twoja wrozba sie nie spelnia Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: karta sieciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 21:25 Gość portalu: Karolina napisał(a): > Kolega, ktory siedzi obok mnie - wgral sobie bez problemu, wiec > Twoja wrozba sie nie spelnia To niech kolega Ci wgra skoro umie to zrobić :-P Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 21:45 Nie wiem dlaczego tracisz swoj czas, skoro tak niewiele masz do powiedzenia? Kolega nie ma problemu z karta sieciowa, a ja mam. Wroc (albo juz nie wrcaj) do pierwszego mojego textu. Link Zgłoś
Gość: p2p Re: karta sieciowa IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 20:43 > W trakcie wgrywania programu z CD pokazuje sie komunikat, ze nie > wykrywa karty sieciowej. O co chodzi? Co trzeba zrobic, zeby wykryl? Trzeba ją przede wszystkim mieć. Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 20:47 A czy mozliwe jest to, ze teraz pisze do Ciebie bez karty sieciowej???? Link Zgłoś
jap_1 Re: karta sieciowa 10.11.07, 20:52 Gość portalu: Karolina napisał(a): > A czy mozliwe jest to, ze teraz pisze do Ciebie bez karty > sieciowej???? teoretycznie tak, możesz mieć internet przez USB, Bluetooth'a itp. Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 21:14 sorry, ale pudlo... Link Zgłoś
Gość: K4 Re: karta sieciowa IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 21:40 Sorry ale tu nikt nie jest wróżką. Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 21:48 Ja tu nie szukam wrozek tylko znawcow tematu. Poki co nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi na proste pytanie. Jaki moze byc powod tego, ze program nie czyta mojej karty sieciowej. Czy to problem z karta czy jakis inny? Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: karta sieciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 22:11 > Poki co nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi na proste pytanie. Najwyraźniej nie ma tu znawców tematu :-P a Twoje "proste" pytanie okazało się być zagadką :-P Link Zgłoś
Gość: p2p Re: karta sieciowa IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 22:21 > Jaki moze byc powod tego, ze program nie czyta mojej karty sieciowej. Po prostu napisz jak DOKŁADNIE brzmi ten komunikat. Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: karta sieciowa IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.11.07, 20:45 ??? Link Zgłoś