Dodaj do ulubionych

Projektor LG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:33
potrzebuje dobry prjektor do prezentacji, narazie wybralem sobie Lg
AH115, slyszalem ze Lg ma dobre projektory dlatego moj pierwszy
wybor padl wlasnie na ten. ale moze proponujecie cos innego?a o tym
co myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tedi Re: Projektor LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:02
      niezly projektor, znam go od strony praktycznej i troche moge o nim
      powiedziec. Duza zaleta jest to ze jest stosunkowo cichy, ja bardzo
      nie lubie jak w czasie prezentacji projektor tak "buczy" ze trzeba
      krzyczec. Obraz jest dobry nawet przy dosc jasnych pomieszczeniach,
      przy dobrze zaciemnionych jest super.
    • Gość: Legwans Re: Projektor LG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 13:14
      ja polecam Benq MP 611
      www.proline.pl/shop.php?prodid=BENQ+MP+611
      naprawde swietny model, zarowno do prezentacji jak i filmowania
      • Gość: pelik Re: Projektor LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 13:23
        A moze mi ktos powiedziec cos o modelu DX130? Cene ma konkurencyjna
        ale boje sie o jakosc.
        • Gość: kornelcde Re: Projektor LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 09:35
          DX130-dobry, lekki projektorek idealny do prezentacji, rodzielczosc
          ma 1024x768, jasnosc 3000 i dla mnie sa to wystarczajace parametry
          jesli chodzi o prezentacje.
          • odyszeusz96 NEC NP 40 22.11.07, 16:26
            Ja pracuję z NECiem NP 40. Ma hybrydowy system chłodzenia lampy- bardzo dobre
            rozwiązanie- przedłuża jej żywotność! Posiada też automatyczną korekcje koloru
            ściany, przydaje się przy projekcji na kolorowe tło. Jest trudnoosiągalny, na
            allegro go nie ma... ale jest w Komputroniku i Vobisie. Polecam...
            • Gość: bertlomiejhg Re: NEC NP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 09:16
              A wiecie cos o LG HS101 z ta technologia LED? i w ogole co myslicie
              o wykorzystaniu tej diody w projektorze?
              • Gość: dominnik Re: NEC NP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:56
                Projetor jest fajny bo jest malutki i lekki i mozna go nosic caly
                czas przy sobie, a dioda najlepiej sprawdza sie w bardzo ciemnych
                pomieszczeniach.
                • Gość: cyprek33 Re: NEC NP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 10:59
                  A uzywacie projektora do kina domowego? Jesli tak to jakiego? Ja od
                  dluzszego czasu zastanawiam sie czy by sobie takie nie sprawic i
                  myslalem wlasnie o jakims LG.
                  • Gość: sławek_35 Re: NEC NP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 11:16
                    Ja uzywam od niedawna, mialem duzy problem z wyborem ale
                    zdecydowalem sie na LG AN215 glownie ze wzgledu na to ze wiesza sie
                    go na scanie, bardzo ladnie to wyglad, oczywiscie parametry tez sa
                    wazne ale akurat on ma bardzo dobre, obraz jest bez zarzutów.
    • Gość: robert8 Re: Projektor LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 13:11
      Kupilem projektor do firmy LG DX535 i jestem zadowolony, na moje potrzeby jest
      wystarczajacy, nie psuje sie i nic zlego sie z nim nie dzieje a to wazne. Obraz
      jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka