Gość: nocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:58 sprzedam naped cd-rom/dvd. calkiem nowy (7 m-cy). w dobrym stanie. kolorkosci sloniowej. chetnych zapraszam do napisania @ na adres rosa_wawa@poczta.onet.pl ps. mieszkam w warszawie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: naped cd-rom/dvd IP: *.visp.energis.pl 06.08.03, 18:03 Kolor kości słoniowej? Nie pasuje mi. Link Zgłoś
Gość: nocna Re: naped cd-rom/dvd IP: 62.233.204.* 06.08.03, 20:08 no moze troche bardziej bialy... taki kremowy Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: naped cd-rom/dvd IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 12:10 Kiedyś w gazecie widziałem ogłoszenie: „Sprzedam komputer roczny, mało używany”. He, he! Twoje jest podobne. Co tu kolor ma do rzeczy? Podaj producenta, model, prędkość odczytu (DVD i CD-RW), proponowaną cenę itp. a nie kolor. Może wtedy ktoś się zainteresuje. Link Zgłoś
Gość: nocna Re: naped cd-rom/dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:29 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Kiedyś w gazecie widziałem ogłoszenie: „Sprzedam komputer roczny, mało > używany”. He, he! > > Twoje jest podobne. Co tu kolor ma do rzeczy? Podaj producenta, model, prędkość > > odczytu (DVD i CD-RW), proponowaną cenę itp. a nie kolor. Może wtedy ktoś się > zainteresuje. no sorry ale kolor tez jest wazny... nie kupsz bailego cd-romu do czarnego kompa... Link Zgłoś
Gość: DOS Re: naped cd-rom/dvd IP: 62.233.185.* 07.08.03, 12:34 > > no sorry ale kolor tez jest wazny... nie kupsz bailego cd-romu do czarnego > kompa... A co będe miał jakiś konflikt urządzeń? Link Zgłoś
Gość: ja Re: naped cd-rom/dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 13:36 Gość portalu: DOS napisał(a): > > > > > no sorry ale kolor tez jest wazny... nie kupsz bailego cd-romu do czarnego > > > kompa... > A co będe miał jakiś konflikt urządzeń? troche nie pasuje... no nie wiem ja bym nie kupila takiego co by kolorystycznie nie pasowal... Link Zgłoś