Dodaj do ulubionych

naped cd-rom/dvd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:58
sprzedam naped cd-rom/dvd. calkiem nowy (7 m-cy). w dobrym stanie.
kolorkosci sloniowej. chetnych zapraszam do napisania @ na adres
rosa_wawa@poczta.onet.pl

ps. mieszkam w warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: naped cd-rom/dvd IP: *.visp.energis.pl 06.08.03, 18:03
      Kolor kości słoniowej? Nie pasuje mi.
      • Gość: nocna Re: naped cd-rom/dvd IP: 62.233.204.* 06.08.03, 20:08
        no moze troche bardziej bialy... taki kremowy
        • Gość: piecyk gazowy Re: naped cd-rom/dvd IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 12:10
          Kiedyś w gazecie widziałem ogłoszenie: „Sprzedam komputer roczny, mało
          używany”. He, he!

Twoje jest podobne. Co tu kolor ma do rzeczy? Podaj producenta, model, prędkość
          odczytu (DVD i CD-RW), proponowaną cenę itp. a nie kolor. Może wtedy ktoś się
          zainteresuje.
          • Gość: nocna Re: naped cd-rom/dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:29
            Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Kiedyś w gazecie widziałem ogłoszenie: „Sprzedam komputer roczny, mało
            > używany”. He, he!
            >
            > Twoje jest podobne. Co tu kolor ma do rzeczy? Podaj producenta, model,
            prędkość
            >
            > odczytu (DVD i CD-RW), proponowaną cenę itp. a nie kolor. Może wtedy ktoś
            się
            > zainteresuje.

no sorry ale kolor tez jest wazny... nie kupsz bailego cd-romu do czarnego
            kompa...
            • Gość: DOS Re: naped cd-rom/dvd IP: 62.233.185.* 07.08.03, 12:34

>
              > no sorry ale kolor tez jest wazny... nie kupsz bailego cd-romu do czarnego
              > kompa...
              A co będe miał jakiś konflikt urządzeń?
              • Gość: ja Re: naped cd-rom/dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 13:36
                Gość portalu: DOS napisał(a):

>
                > >
                > > no sorry ale kolor tez jest wazny... nie kupsz bailego cd-romu do czarnego
                >
                > > kompa...
                > A co będe miał jakiś konflikt urządzeń?

troche nie pasuje... no nie wiem ja bym nie kupila takiego co by
                kolorystycznie nie pasowal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka