Gość: pcyk IP: 193.109.225.* 05.02.08, 13:54 Prosiłbym o opinie: dysk jakiego producenta byłby najlepszy? Samsung czy Seagate czy WD? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kris Re: Jaki dysk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 14:00 ja polecam dyski seagate'a www.skapiec.pl/site/cat/8/filtr/_154_5117_0_0_0_0_0_0_0_0 dyski te mają bardzo dobre opinie, użytkownicy mówią iż są ciche i bardzo mało awaryjne... Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Jaki dysk? IP: *.acn.waw.pl 05.02.08, 14:10 Ja tez polecam Seagate. WD zdecydowanie odradzam ... Link Zgłoś
Gość: q Ciche? Podobno te z serii 10 strasznie "chroboczą" IP: *.static.arcor-ip.net 05.02.08, 15:01 Sam miałem kupić taki dysk ale na forach zauważyłem narzekania na głośność obecnie produkowanych seagateów. Jak jest naprawdę tego nie wiem. Kiedyś faktycznie były ciche. Link Zgłoś
marex59 Re: Ciche? Podobno te z serii 10 strasznie "chrob 05.02.08, 16:17 Nie dawno kupiłem seagate barracude i chodzi bardzo cicho zero problemów z nim , nie wiem dlaczego ludzie mówią że są głośne ? Link Zgłoś
Gość: akodo tylko WD IP: *.chello.pl 05.02.08, 19:37 :) Nie ma sensu robic takiej ankiety, nie uzyskasz miarodajnej odpowiedzi a jedynie poznasz preferencje uzytkownikow, zaraz sie znajdzie ktos kto odradzi jakiegos producenta i napisze ze jego dyski sa awaryjne - dlatego ze jemu sie zepsul jeden. Prawda jest taka ze technologia dyskow twardych jest przez wszystkich opracowana tak dobrze ze nie ma roznicy co kupisz, wybierz jaki Ci sie podoba. Mozemy porownywac konkretne modele i wtedy moga byc roznice ale i tak nieodczuwalne przy normalnej pracy Link Zgłoś