Gość: Marta IP: *.cnb.com.pl 05.05.08, 05:54 mam internet, a od kilku dni nie działa gadu-gadu co moze być przyczyną i jak mozna ja zlikwidowac, dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Paweł Re: gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:05 Jasne, podałaś całą masę przydatnych informacji. Jaki system operacyjny, wersja komunikatora, jaki jest używany firewall, ewentualnie pakiet antywirusowy+firewall, czy jest on poprawnie skonfigurowany, czy możesz się zalogować korzystając z Web Gadu, co to znaczy, że nie działa, wyskakuje jakiś błąd segmentacji pamięci lub podobny ? nie możesz się połączyć, czy inne profile gadu-gadu działają sprawnie (komunikator się nie wykrzacza i można się połączyć). Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gadu-gadu IP: *.cnb.com.pl 07.05.08, 21:52 żebym to wiedział to bym się nie pytała Link Zgłoś
m.gregor Re: gadu-gadu 07.05.08, 22:10 To wiedzial czy pytala? Grunt to wiedziec minimum o swoim komputerze i zainstalowanych aplikacji... Link Zgłoś
tiges_wiz Re: gadu-gadu 08.05.08, 09:02 ona jak idzie do lekarza to tez mowi: cos mnie boli? lekarz: co? a ona jakbym wiedziala to bym nie pytala ;) Link Zgłoś
Gość: Reader Grunt... IP: *.ericsson.net 08.05.08, 12:34 > To wiedzial czy pytala? ...to mieć świadomość własnej płci. Link Zgłoś
Gość: Nightmare Re: gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 03:04 a próbowałaś dostać sie z innego [Użytkownika]? Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gadu-gadu IP: *.cnb.com.pl 08.05.08, 16:01 pytała, jestem kobietą prosż enie łapac za slóówka szikałam pomocy, a nie krytyków na literówkę Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gadu-gadu IP: *.cnb.com.pl 08.05.08, 16:44 znowu literówka, ha, ha, to widac moja specjalność Link Zgłoś
Gość: Nightmare Re: gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:04 ja stąd wysiadam Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:36 Chcesz pomocy a nie dajesz sobie pomóc. Nie odpowiedziałaś na żadne moje pytanie. Z którym miałaś problem ? Nawet tego nie napisałaś. Natomiast "jestem kobietą" nie jest żadnym wytłumaczeniem. Zwykłe lenistwo i tyle. Link Zgłoś
Gość: Najlepiej gadu gad Re: gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:47 Najlepiej zmień na komunikator ktory nie jest programem szpiegowskim, polecam Mirande www.noweprogramy.com/index.php?str=lf&pr=11365lub Pidgin www.noweprogramy.com/index.php?str=lf&pr=11904 Oba mają oczywiscie obslugę gadu gadu. cala lista do wyboru www.noweprogramy.com/index.php?str=li&kategoria=komunikatory Link Zgłoś