Gość: MLODA290 IP: *.zielman.pl 08.05.08, 20:01 NIE ODTWARZA MI FILMOW HQ WYSKAKUJE BLAD PROSZE O POMOC Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Regg Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.acn.waw.pl 08.05.08, 20:20 Wybierz w menu opcję po lewej i kliknij na trzeci przycisk, potem daj ok i przesuń okienko trochę w lewo od drugiego znaczka. Link Zgłoś
Gość: MLODA290 Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.zielman.pl 08.05.08, 20:24 mógłbyś mia to troszke jaśniej opisac bo nie bardzo wiem o co chodzi w czym sa te opcje w jakim odtwarzaczu Link Zgłoś
Gość: ort Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 20:39 Gość portalu: MLODA290 napisał(a): > NIE ODTWARZA MI FILMOW HQ WYSKAKUJE BLAD PROSZE O POMOC Przeczytaj jeszcze raz swój post i zastanów się jakich informacji udzieliłaś, żeby ułatwić nam rozwiązanie problemu. I za cholerę nie wiem co to są filmy HQ. Siakieś nowe? Link Zgłoś
Gość: mloda290 Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.zielman.pl 08.05.08, 22:51 nie wiem czy nowe sciagniete z torrent podczas odpalenia w wmp wyskakuje komunikat "it seems like your media player is not compatible whit this quality movie....| " i tak na kazdym odtwarzaczu Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:42 To pobierz program gspot albo MedieInfo i z ich pomocą sprawdź w jakim formacie są te filmy (a właściwie jakiego kontenera użyto), jakie kodeki wykorzystano do zapisania strumienia audio oraz video. te informacje mają być podane dokładnie. Co to znaczy, że taki błąd jest na każdym odtwarzaczu. Czy próbowałaś użyć VLC albo MPlayer ? Chcesz szczegółowych odpowiedzi a żadnych szczegółów nie podajesz. Link Zgłoś
Gość: . Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 03:41 >"it seems like your media player is not compatible whit this quality > movie....| " To jakiś wirus,wszystkie odtwarzacze nie mają dosatatecznego oprogramowania do wyświetlania takiego komunikatu Link Zgłoś
stratoos Re: problem z filmami HQ pomocy 09.05.08, 10:40 i pewnie jeszcze film miał rozszerzenie *.exe ;) Link Zgłoś
Gość: BLUE-angel Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:33 Jeśli chodzi ci o Blu-Ray i HD DVD to tu masz poradę jak je uruchamiać. Programy do Blu-Ray. www.noweprogramy.com/index.php?str=faq&programy=135 no i jako ciekawostka Kopia HD-DVD lub Blu-Ray. Przenoszenie na płytę DVD (single lub double layer), Kopia musi być bezstratna. www.noweprogramy.com/index.php?str=faq&programy=101 DVD, BluRay, najwyższa jakość filmów na PC. Pecet jako MediaPC. www.noweprogramy.com/index.php?str=faq&programy=137 Link Zgłoś