Dodaj do ulubionych

problem z filmami HQ pomocy

IP: *.zielman.pl 08.05.08, 20:01
NIE ODTWARZA MI FILMOW HQ WYSKAKUJE BLAD PROSZE O POMOC
Obserwuj wątek
    • Gość: Regg Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.acn.waw.pl 08.05.08, 20:20
      Wybierz w menu opcję po lewej i kliknij na trzeci przycisk, potem daj ok i
      przesuń okienko trochę w lewo od drugiego znaczka.
      • Gość: MLODA290 Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.zielman.pl 08.05.08, 20:24
        mógłbyś mia to troszke jaśniej opisac bo nie bardzo wiem o co chodzi w czym sa
        te opcje w jakim odtwarzaczu
    • Gość: ort Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 20:39
      Gość portalu: MLODA290 napisał(a):

> NIE ODTWARZA MI FILMOW HQ WYSKAKUJE BLAD PROSZE O POMOC

Przeczytaj jeszcze raz swój post i zastanów się jakich informacji udzieliłaś,
      żeby ułatwić nam rozwiązanie problemu.

I za cholerę nie wiem co to są filmy HQ.
      Siakieś nowe?
      • Gość: mloda290 Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.zielman.pl 08.05.08, 22:51
        nie wiem czy nowe sciagniete z torrent podczas odpalenia w wmp wyskakuje
        komunikat "it seems like your media player is not compatible whit this quality
        movie....| " i tak na kazdym odtwarzaczu

• Gość: Paweł Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:42
          To pobierz program gspot albo MedieInfo i z ich pomocą sprawdź w jakim formacie
          są te filmy (a właściwie jakiego kontenera użyto), jakie kodeki wykorzystano do
          zapisania strumienia audio oraz video. te informacje mają być podane dokładnie.
          Co to znaczy, że taki błąd jest na każdym odtwarzaczu. Czy próbowałaś użyć VLC
          albo MPlayer ? Chcesz szczegółowych odpowiedzi a żadnych szczegółów nie podajesz.
        • Gość: . Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 03:41
          >"it seems like your media player is not compatible whit this quality
          > movie....| "
          To jakiś wirus,wszystkie odtwarzacze nie mają dosatatecznego oprogramowania do wyświetlania takiego komunikatu
        • stratoos Re: problem z filmami HQ pomocy 09.05.08, 10:40
          i pewnie jeszcze film miał rozszerzenie *.exe ;)
    • Gość: BLUE-angel Re: problem z filmami HQ pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:33
      Jeśli chodzi ci o Blu-Ray i HD DVD to tu masz poradę jak je uruchamiać.

Programy do Blu-Ray.
      www.noweprogramy.com/index.php?str=faq&programy=135
      no i jako ciekawostka

Kopia HD-DVD lub Blu-Ray. Przenoszenie na płytę DVD (single lub double layer),
      Kopia musi być bezstratna.
      www.noweprogramy.com/index.php?str=faq&programy=101
      DVD, BluRay, najwyższa jakość filmów na PC. Pecet jako MediaPC.
      www.noweprogramy.com/index.php?str=faq&programy=137

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka