Dodaj do ulubionych

36.6 - Plus ma nową markę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 14:34
nie ma to jak omamic mlodych ludzi, dzwonic przy zerowym saldzie -
woda z mozgu , czy nie moga wprowadzić prostych zasad np ładujesz
konto za 20 zł otrzymujesz 25 lub 30 -to by sie nazywała promocja a
nie jakis kolejny badziew
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.aster.pl 12.06.08, 15:03
      Mysle ze ta oferta spowoduje ze Plus juz bez zadnych przeszkód
      wejdzie na 1-sze miejsce wsród operatorów.
    • Gość: zerko 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:10
      a dla mnie ten pomysł jest godny uwagi. przede wszystkim oferuje coś, czego
      jeszcze na rynku nie było, czyli to, żeby komóra młodego człowieka zarabiała
      sama na siebie, chociaż w pewnej części, ale nie jest to konieczne. poza tym sam
      moduł"mówisz masz" jest bardzo ciekawy, sama bym chciała, żeby na moje konto
      wpadały pieniądze za to, że ktoś inny dzwoni do mnie.
    • Gość: łukasz Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 16:12
      leeee, spójrz sobie na ofertke jeszcze raz i zastanów się czy to co piszesz to
      ma jakikolwiek sens:) a szczególnie na esy floresy i chill bill...
      • Gość: Laoria Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:28
        Gość portalu: łukasz napisał(a):

> leeee, spójrz sobie na ofertke jeszcze raz i zastanów się czy to co piszesz to
        > ma jakikolwiek sens:) a szczególnie na esy floresy i chill bill...

esy floresy akurat bardzo fajnie wyglądają.
        że niby niektóre oferty można realizować tylko w ramach plusa? przecież ludzie i
        tak większość znajomych mają w jednej sieci. nie mówiąc o nastolatkach, które
        noszą po kilka kart w kieszeni.
        • Gość: plata Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 16:14
          hmm, ale przecież w każdej sieci tak robią - "smsy za 5 gr do wszystkich... w
          sieci" - wszędzie tak jest, niezależnie, czy to heyah, plus czy taktak. a oferta
          jest fajna, esy floresy i mówisz masz - super pomysł. co do odsłuchiwania reklam
          - przecież reklamy mówią, że nie ma musu :P
        • Gość: dzezik Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:36
          nie jestem zwolennikiem pre paidow i sam bym sobie 36i6 nie kupil, ale plus mimo
          wszystklo trafil w 10, bo zadbal o te grupe docelowa, ktora wszyscy do tej pory
          zlewali.
          • Gość: Tapatik Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.zeo.pl 21.07.08, 09:52
            Gość portalu: dzezik napisał(a):

> nie jestem zwolennikiem pre paidow i sam bym sobie 36i6 nie kupil,
            > ale plus mimo wszystklo trafil w 10, bo zadbal o te grupe docelowa,
            > ktora wszyscy do tej pory zlewali.

Są osoby, które gadają bez opamiętania, bez myślenia o kosztach rozmowy. Dzieci
            mojej koleżanki potrafiły przez telefon odrabiać pracę domową, dzwoniąc do
            kolegów na komórkę. Wyjaśnienia nic nie dały i znajoma, aby uniknąć wysokich
            rachunków, musiała wyłączyć stacjonarkę.
            Dla takich osób telefon na kartę jest jedynym rozwiązaniem :-)
    • Gość: Moro Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:36
      Gość portalu: leeee napisał(a):

> nie ma to jak omamic mlodych ludzi, dzwonic przy zerowym saldzie -
      > woda z mozgu , czy nie moga wprowadzić prostych zasad np ładujesz
      > konto za 20 zł otrzymujesz 25 lub 30 -to by sie nazywała promocja a
      > nie jakis kolejny badziew

ale jakby nie patrzeć, nie musisz mieć kasy żeby dzwonić - zbierasz minuty za
      odbieranie połączeń z innych sieci. gdzie tu widzisz robienie wody z mózgu? a
      dodanie 5 czy 10% kasy jako bonus jest już tak oklepane i nieopłacalne przy
      wysokich dość cenach (nadal), że jak ktoś odbiera trochę rozmów (np od rodziców
      czy bliskich znajomych) to ładuje sobie konto powyżej takich kwot). Zamiast
      krytykować od razu, lepiej przekalkuluj najpierw.
      • Gość: matylda Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.aster.pl 15.10.08, 15:23
        Nie wiem cz wiecie ale teraz w 36i6 mozna wykonywac połaczenie do
        wybranej osoby majac zerowe konto.Mnie sie to napewno przyda.
    • Gość: dawid 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.desire24.com 30.10.08, 16:41
      Hej mam pytanie ostatnio wykupilem sobie pakiet na internet 25 mbi wchodze na
      neta.. pochodzilem po stronkach z 3 min wychodze sprawdzam stan konta a tam
      -1.79 zl a bylo ponad 38 zl co sie stalo jesli moge wiedziec?? i czy moge jakos
      odzyskac te pieniadze bo to nie malo:/:/:/
    • Gość: andzej 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:59
      jesteście beznadziejni
    • Gość: haloł 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 00:16
      Od pewnego czasu używam 36,6 i jest naprawdę dobre. Mało pieniędzy
      wydaję. PEwnie głównie ze względu na dobrze podobierana pakiety.
      Szczególnie mnie kręcą nilimitowane smsy za 3 złote.
      • Gość: Anka Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.static.hnet.pl 10.04.09, 15:43
        Kurcze, właśnie chciałam zapytać o te Esy Floresy. Dopiero sobie kupiłam starter
        i nie jestem obeznana, ale jak chce sobie ten pakiet włączyć, to przychodzi mi
        sms : "Subskrypcja nie jest aktywna" . Jak moge sobie kupić ten pakiet?
        • Gość: Goski Re: 36.6 - Plus ma nową markę IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.04.09, 17:16
          Siema Musisz wyslac smsa do kogos co ma karte z plusa i juz bendziesz mogła
          uaktywnic sobie pakiet bo tym smsie wyslanym:PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka