df_express 15.11.08, 16:45 Kilku działaczy bierze na 100%. A feta mili państwo nie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Amfetamina i Platforma IP: 114.30.47.* 15.11.08, 16:49 df_express napisał: > Kilku działaczy bierze na 100%. M. M. ? Odpowiedz Link Zgłoś
df_express Re: Amfetamina i Platforma 15.11.08, 16:56 www.um-zachodniopomorskie.pl/foto.php?id=4295 prawy dolny róg:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Amfetamina i Platforma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 17:12 carl.zeiss napisała: > rewelka!!!!! > :))))))) To lepsze: um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=4956 :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lufka Re: Dno a może pan Łuczak da sobie teraz podwyżke? IP: *.szczecin.mm.pl 15.11.08, 17:25 odbiło pampersom a co na to rada krajowa? zaorać to miasto bo tu nigdy już nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dondiego Re: Dno a może pan Łuczak da sobie teraz podwyżke IP: *.chello.pl 15.11.08, 18:33 A u kogo kupuje towar Platforma? Jaki diler rozprowadza towar primasort? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suun Re: Dno a może pan Łuczak da sobie teraz podwyżke IP: *.chello.pl 15.11.08, 18:42 Między wdechem a wydechem, On dzwoni, on mnie goni, to on na krechę, Klasyk. Tede to jak z tym kredem co ? Jak sie rozliczamy? Zioom Sam nie wiem. Dwa daj mi, za dwa dni wpadnij ejoł zioom dzisiaj pieniędzy nie mam żadnych, ejoł Zioom weź nie bądź taki dokładny Co Ty ku... miałeś szóstkę z matmy ??!! hee Wiem. Pięć piątek czwórka na początek, Miałem trójke ale popłynąłem z prądem Dwójke zjarałem z CNE i Wujkiem Numer wziął jedynkę, jutro po hajs pójdę, Deszcz leje, nadzieje wiąże z Sopotem, jadem tam w sobotę na robotę, więc jak powiedziałem najdalej w poniedziałek będę miał napewno całą kwotę. Jeden z kolesi z kręgów wydawniczych obiecał sie jutro po częsci rozliczyć Tak jak Ty do mnie tak ja do niego wydzwaniam: Ej pamiętaj masz hajs do oddania Masz namiar, zadzwoń zadzwoń mi zależy bardzo Ty chcesz zapomniec o tym hajsie zdaje sie co ? Prawem ulicy za poślizg mnie skarcą, heej dłużnicy prosze hajs mi oddajcie ! Ok, chyba nie ma o czym mówić wiesz prywatny fiskus rozlicza długi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulas Piękna reklama IP: *.chello.pl 15.11.08, 18:47 dla firmy dilerskiej.To lepsze niż floating gardens. cena działki na mieście poszła w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeźwy To też nienajgorsze IP: *.chello.pl 15.11.08, 19:33 www.monarszczecin.strefa.pl/?partnerzy-sponsorzy,30 Najciemniej pod latarnią :) Odpowiedz Link Zgłoś