somtam 12.09.08, 01:35 Czy mozna usunac wykaz stron w ktore se wchodzilo z Kroniki, a jezeli to jak? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Paweł Re: kronika w Mozilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 03:02 A możesz na początek wyjaśnić pojęcie "kronika" ? Albo chociaż napisać dokładnie co miało ono oznaczać... Link Zgłoś
Gość: somtam Re: kronika w Mozilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 08:37 No kronika,......tzn. HISTORIA, 4 od lewej na pasku symboli, ale problemem jest ta rozwnieta "historia", na bocznym pasku, sorrki i z gory dziekuje Link Zgłoś
Gość: somtam Re: kronika w Mozilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 00:01 Jeszcze raz sorki,.... mam program Vista, prosze czy moze mi ktos podpowiedziec , co zrobic zeby pozbyc sie tej "historii" z mojego compa. Link Zgłoś
obywatel_piszczyk Re: kronika w Mozilla 13.09.08, 02:00 narzędzia>wyczyść dane prywatne>zaznacz historie i co tam jeszcze chcesz Link Zgłoś
somtam Re: kronika w Mozilla 13.09.08, 10:10 Obywaletu, honor kobiety uratowales, jestes wielki:))))) Link Zgłoś