Gość: c Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 16:40 To są głośniczki a nie głośniki :) Plastik się nie nadaje do budowy głosików. Polecam firmy: Microlab, Vigoole, Genius np: Vigoole C2180 MICROLAB SOLO4C Genius SP-HF3000A mimo że są to głośniki 2.0 to lepiej się będą spisywały niż te 2.1 o które pytasz. Link Zgłoś
Gość: Romek Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.aster.pl 19.10.08, 19:40 Nie wiem jak chodzą te co zapodałeś, mam x-240 i chodzą zajefajnie. Bas czysty, głęboki że mucha nie siada. Sterowanie w panelu na stoliku to tez zaleta. Zobacz: www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/232&cl=CA,EN . Kolega który napisał coś przede mną ogólnie chyba się pomylił mimo, że w temacie kolumn może mieć rację, ale idąc jego tropem, można powiedzieć że komputer nie nadaje się do muzyki, audiofile twierdzą że CD nie jest nośnikiem do muzyki a wyłącznie winyle (jeśli chodzi o płyty), ktoś inny powie ze wzmacniacze tylko lampowe... każdy będzie miał rację. Subbas w moich jest drewniany, gwizdki nie muszą być drewniane. Link Zgłoś
Gość: Hraki Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 23:04 Ja polecam Media Tech MT3316 2.2 TORNADA PRO www.proline.pl/sklep.php?prodid=MEDIA+TECH+MT3316 swietne glosniki a jakie mozliwosci, te creative i logoitechy sie chowaja Link Zgłoś
m.gregor Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire 20.10.08, 21:14 Pierdzace MediaTechy od badziewiarzy z Proline, plastikowe gowna Geniusa. Ludzie! Co wy proponujecie? Jak ktos chce dobre glosniki do komputera a nie chce kupic wzmacniacza z glosnikami za 15k to niech kupi jakies Creative'a albo Logitech'a i na pewno bedzie zadowolony. Niech kupi takie na jakie go stac ale na pewno nie MediaTechy, Geniusy czy inne badziewie. Link Zgłoś
Gość: logitech! Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.gprs.plus.pl 20.10.08, 09:53 ZDECYDOWANIE LOGITEH jeżeli chodzi o głośniki...natomiast zdecydowanie mogę polecić Ci ten model : www.angela.pl/index.php?action=SzukanieWynik&IDKategorii=218 Sklep również bardzo solidny, zawsze paczka na czas, dobry kontakt i ceny również...polecam... Link Zgłoś
Gość: ghosciu Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 18:37 Mam X-230 juz z pol roku i chwale sobie jak na takie "pierdziawki do kompa" graja calkiem fajnie Link Zgłoś