Dodaj do ulubionych

głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire T3100

19.10.08, 16:06
Nie wiem któe kupić :) Z góry dziękuję za rady :)
Obserwuj wątek
    • Gość: c Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 16:40
      To są głośniczki a nie głośniki :) Plastik się nie nadaje do budowy głosików.

Polecam firmy: Microlab, Vigoole, Genius
      np:
      Vigoole C2180
      MICROLAB SOLO4C
      Genius SP-HF3000A

mimo że są to głośniki 2.0 to lepiej się będą spisywały niż te 2.1 o które pytasz.
    • Gość: Romek Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.aster.pl 19.10.08, 19:40
      Nie wiem jak chodzą te co zapodałeś, mam x-240 i chodzą zajefajnie. Bas czysty,
      głęboki że mucha nie siada. Sterowanie w panelu na stoliku to tez zaleta.
      Zobacz:
      www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/232&cl=CA,EN
      . Kolega który napisał coś przede mną ogólnie chyba się pomylił mimo, że w
      temacie kolumn może mieć rację, ale idąc jego tropem, można powiedzieć że
      komputer nie nadaje się do muzyki, audiofile twierdzą że CD nie jest nośnikiem
      do muzyki a wyłącznie winyle (jeśli chodzi o płyty), ktoś inny powie ze
      wzmacniacze tylko lampowe... każdy będzie miał rację. Subbas w moich jest
      drewniany, gwizdki nie muszą być drewniane.
    • Gość: Hraki Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 23:04
      Ja polecam Media Tech MT3316 2.2 TORNADA PRO
      www.proline.pl/sklep.php?prodid=MEDIA+TECH+MT3316
      swietne glosniki a jakie mozliwosci, te creative i logoitechy sie
      chowaja
      • m.gregor Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire 20.10.08, 21:14
        Pierdzace MediaTechy od badziewiarzy z Proline, plastikowe gowna Geniusa.
        Ludzie! Co wy proponujecie?

Jak ktos chce dobre glosniki do komputera a nie chce kupic wzmacniacza z
        glosnikami za 15k to niech kupi jakies Creative'a albo Logitech'a i na pewno
        bedzie zadowolony. Niech kupi takie na jakie go stac ale na pewno nie
        MediaTechy, Geniusy czy inne badziewie.
    • Gość: logitech! Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.gprs.plus.pl 20.10.08, 09:53
      ZDECYDOWANIE LOGITEH jeżeli chodzi o głośniki...natomiast zdecydowanie mogę
      polecić Ci ten model :

www.angela.pl/index.php?action=SzukanieWynik&IDKategorii=218
      Sklep również bardzo solidny, zawsze paczka na czas, dobry kontakt i ceny
      również...polecam...
    • Gość: ghosciu Re: głośniki Logitech X-230 czy Creative Inspire IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 18:37
      Mam X-230 juz z pol roku i chwale sobie jak na takie "pierdziawki do kompa" graja calkiem fajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka