IP: *.chello.pl 21.10.08, 11:34
Czy ktoś tego używa? Po wejściu na stronę z obrazem z kamery woła o
hasło. Kombinuję jak koń pod górkę i żadna para nie pasuje. Co
wpisujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: WebCam XP IP: *.chello.pl 21.10.08, 15:01
      Nikt nie wie?
      • Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:27
        Jak możesz to zrób zrzut tego ekranu co Ci się wyświetla i daj do niego linka.
        Przed chwilą spróbowałem odpalić obraz z mojej kamery i żadnego hasła nie
        musiałem wpisywać.
        • Gość: Obserwator Re: WebCam XP IP: *.chello.pl 21.10.08, 16:16
          Też kiedyś miałem ten program i niczego ode mnie nie chciało :(
          Screen:
          img206.imageshack.us/my.php?image=screenew0.jpg

Pozdrawiam
          • Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 17:17
            A numer portu po adresie IP wpisałeś?
            • Gość: Obserwator Re: WebCam XP IP: *.chello.pl 21.10.08, 20:52
              Oczywiście.
              • Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:44
                A mogę wiedzieć jaki numer portu wpisałeś po swoim IP? Bo jeśli np. 80 to
                spróbuj go zmienić na inny (ja mam 8080). Port zmienia się w ustawieniach
                programu na zakładce Broadcast(HTTP)
                • Gość: Obserwator Re: WebCam XP IP: *.chello.pl 22.10.08, 13:38
                  Wpisałem wszystko dobrze. Już się sprawa wyjaśniła. O hasło wołał
                  router. I co ciekawe tak się zbiesił, że żadne hasła nie pasują,
                  nawet to do konfiguracji routera.

Pozdrawiam
                  • Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:52
                    Bo pewnie port dałeś 80? :-)
                    Spróbuj wcisnąć reset na routerze tylko pamiętaj, że wszystko będziesz musiał
                    ustawiać od nowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka