Gość: Obserwator IP: *.chello.pl 21.10.08, 11:34 Czy ktoś tego używa? Po wejściu na stronę z obrazem z kamery woła o hasło. Kombinuję jak koń pod górkę i żadna para nie pasuje. Co wpisujecie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:27 Jak możesz to zrób zrzut tego ekranu co Ci się wyświetla i daj do niego linka. Przed chwilą spróbowałem odpalić obraz z mojej kamery i żadnego hasła nie musiałem wpisywać. Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: WebCam XP IP: *.chello.pl 21.10.08, 16:16 Też kiedyś miałem ten program i niczego ode mnie nie chciało :( Screen: img206.imageshack.us/my.php?image=screenew0.jpg Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 17:17 A numer portu po adresie IP wpisałeś? Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:44 A mogę wiedzieć jaki numer portu wpisałeś po swoim IP? Bo jeśli np. 80 to spróbuj go zmienić na inny (ja mam 8080). Port zmienia się w ustawieniach programu na zakładce Broadcast(HTTP) Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: WebCam XP IP: *.chello.pl 22.10.08, 13:38 Wpisałem wszystko dobrze. Już się sprawa wyjaśniła. O hasło wołał router. I co ciekawe tak się zbiesił, że żadne hasła nie pasują, nawet to do konfiguracji routera. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: WebCam XP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 14:52 Bo pewnie port dałeś 80? :-) Spróbuj wcisnąć reset na routerze tylko pamiętaj, że wszystko będziesz musiał ustawiać od nowa. Link Zgłoś