mali_bu 24.10.03, 20:56 Przy każdym wyłączaniu komputera, kazuje się strona starowa. Po włączeniu, muszę od nowa ją ustawiać. O co chodzi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: JP Re: problem ze stroną startową IP: 64.75.243.* 25.10.03, 10:02 mali_bu napisał: > Przy każdym wyłączaniu komputera, kazuje się strona starowa. Po włączeniu, > muszę od nowa ją ustawiać. O co chodzi? Jestes pewny ze po wylaczeniu komputera pokazuje ci sie jakas strona startowa? Link Zgłoś
mali_bu Re: problem ze stroną startową 25.10.03, 18:03 Gość portalu: JP napisał(a): > mali_bu napisał: > > > Przy każdym wyłączaniu komputera, kazuje się strona starowa. Po włączeniu, > > > muszę od nowa ją ustawiać. O co chodzi? > > > Jestes pewny ze po wylaczeniu komputera pokazuje ci sie jakas strona startowa? No może nie wysłowiłem się zbyt dokładnie. Po połączniu się z Internetem, otwieram pierwszą stronę. Powinna być www.gazeta.pl, ale ta znika i pojawia się coś z microsoft. Taka sytuacja jest od czasu, kiedy na nowo zaistalowałem Windowsa 98 drugą wersję. Link Zgłoś
Gość: dzik Re: problem ze stroną startową IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.10.03, 20:31 Jeżeli używasz internet explorera to wejdż w narzędzia-->opcje internetowe i tam ustaw strone startową swojej przeglądarki.Pozdraweiam Link Zgłoś
mali_bu Re: problem ze stroną startową 25.10.03, 22:07 Gość portalu: dzik napisał(a): > Jeżeli używasz internet explorera to wejdż w narzędzia-->opcje internetowe i > tam ustaw strone startową swojej przeglądarki.Pozdraweiam Tak też robię. Nic to nie daje. Po ponownym włączneiu komputera i uruchomieniu explorera, strona jest wykasowana. Link Zgłoś
Gość: dzik Re: problem ze stroną startową IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.10.03, 11:54 A to nie wiem u mnie działa,spróbuj naprawić explorera.Start->Programy->Akcesoria->Narzędzia systemowe i tam wybierz informacje o systemie.Jak się otworzy okno informacje o systemie to Narzędzia->Napraw program internet explorer,musisz być wtedy połączony z netem to może explorer się naprawi.Jak nie pomoże to dodaj adres strony startowej do ulubionych->Łącza wtedy będzie widoczna na górnym pasku i jednym kliknięciem ją otworzysz. Link Zgłoś
Gość: JP Re: problem ze stroną startową IP: 64.75.243.* 26.10.03, 12:00 Mylisz sie dzik. Aby sie poraz dziesiaty nie powtarzac, proponuje wpisac w wyszukiwarce forum "strona startowa" i poczytac. Tam jest rozwiazanie. Lub na stronie MS support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en- us;320159&Product=ie600 Link Zgłoś