Gość: Aa IP: *.bluu.net / *.bluu.net 25.11.03, 13:52 Gdzie mogę znaleźć instrukcję obsługi programu Acrobat Reader w języku polskim?? Chodzi mi konkretnie o tworzenie dokumentów w tym programie, jak to się robi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
da.killa Re: instrukcja obsługi programu ACROBAT READER 25.11.03, 13:55 Gość portalu: Aa napisał(a): > Gdzie mogę znaleźć instrukcję obsługi programu Acrobat Reader w języku > polskim?? Chodzi mi konkretnie o tworzenie dokumentów w tym programie, jak > to się robi. Acrobat _Reader_ służy tylko do przeglądania dokumentów pdf. To tworzenia jest Acrobat. Link Zgłoś
Gość: Aa Re: instrukcja obsługi programu ACROBAT READER IP: *.bluu.net / *.bluu.net 25.11.03, 14:00 Czyli muszę mieć dodatkowo program Acrobat żeby móc utworzyć jakiś dokument, dobrze zrozumiałam?? Link Zgłoś
da.killa Re: instrukcja obsługi programu ACROBAT READER 25.11.03, 15:17 Gość portalu: Aa napisał(a): > Czyli muszę mieć dodatkowo program Acrobat żeby móc utworzyć jakiś dokument, > dobrze zrozumiałam?? Tak Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: instrukcja obsługi programu ACROBAT READER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:19 Nazywa się Acrobat Reader i można go pobrać ze strony www.acrobat.com. Link Zgłoś
Gość: proz Niekoniecznie IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 25.11.03, 15:18 Jest wiele programów, niektóre są darmowe, do tworzenia plików PDF z dokumentów Worda. Zajrzyj tu: www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=%22PDF+Creator%22&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl Adobe Reader 5.0 CE jest jest po polsku i polskim systemem pomocy. Możesz go pobrać stąd: www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.htmlPowodzenia Link Zgłoś
da.killa Re: instrukcja obsługi programu ACROBAT READER 25.11.03, 15:22 Gość portalu: Aa napisał(a): > Gdzie mogę znaleźć instrukcję obsługi programu Acrobat Reader w języku > polskim?? Chodzi mi konkretnie o tworzenie dokumentów w tym programie, jak > to się robi. Jeżeli nie zależy Ci na edycji istniejących plików pdf, a jedynie na eksporcie z edytora do tego formatu, to polecam OpenOffice.org - w wersji 1.1 wzbogacił się o eksport do PDF. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Tworzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:23 Instalujesz to cudo, instaluje się wirtualna drukarka i za jej pomocą "drukujesz" dokumenty skąd chcesz, z Worda, Excela, Corela itd. www.freeware995.com/bin/pdf995s.exe Link Zgłoś