Dodaj do ulubionych

Apple - pozew o iskrzące kable

07.05.09, 11:53
To może być niebezpieczna sprawa. Jeśli w dobie kryzysu pozew zrobi się masowy i firma będzie musiała oddawać kasę, może dojść do bankructwa, strata pracy przez tysiące ludzi i pogłębienie kryzysu.

Oczywiście ten najczarniejszy scenariusz ma szansę spełnienia jak 5 do 95
Obserwuj wątek
    • Gość: eol Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 08:30
      mam taki sam zasilacz - jak widze jak poobijana jest wtyczka tego na zdjeciu to zastanawiam sie jak to bylo uzytkowane ...
    • Gość: krak Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.chello.pl 08.05.09, 09:54
      mojej corce spalil sie kabel od laptopa.Gdy kupowalysmy nowy sprzedawca nie chcial wierzycTwierdzil ze to nie mozliwe.
    • Gość: Gość Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.acn.waw.pl 08.05.09, 10:00
      E tam zasilacz. Nieważne co się stanie, fanboye apple beda nadal czcili jedyne prawdziwe guru. Nawet gdyby apple finansowal obozy koncentracyjne to apple nei straciloby swoich fanow
    • Gość: tytuł Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: 158.66.1.* 08.05.09, 10:11
      Na głównej stronie jest o niebezpiecznych kablach do laptopów. A artykuł o applu. Rzetelne.
    • Gość: fifi Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.chello.pl 08.05.09, 10:45
      Dyzurnym zadaniem CADa jest pisanie o firmie Apple w kontekscie pozwow, awarii i cynicznego przekasu, tak aby matolki pokroju "goscia", ktory pisze cos o fanboyach, mogly sie pocieszyc... Ale skoro pan CAD nie odroznia iDVD od WindowsMediaPlayera, to moze i lepiej, ze nie bierze sie za powazniejsze tematy...
    • Gość: nooo Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 08.05.09, 10:48
      Nie kable tylko przewody... Fizyki autor nie miał w szkole?
    • Gość: operaman Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.is.net.pl 08.05.09, 11:31
      a ja mam operę, opera jest najlepsza...
    • Gość: Roland Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.otp.pl 08.05.09, 11:47
      Kable, kable. Jest to cały komponent składający się z przewodów w izolacji, koszulce ochronnej i cholera wie czego jeszcze. To się nazywa KABEL.
    • Gość: pececiarz Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 13:27
      W normalnych laptopach tak się nie dzieje, więc skąd ten idiotyczny tytuł???
      Tych kilku makowych jak porazi prąd to i tak nikt nie zauważy bo oni ogólnie i tak dziwni.
    • Gość: pinq Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 14:25
      @operaman: nieprawda, nie obsługuje xzcxczx2ds. Poza tym pewnie grasz w Quake 3, a tak naprawdę tylko CS rządzi!

No i Linux
    • Gość: TIT Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.net.inotel.pl 08.05.09, 17:00
      @ pececiarz
    • Gość: pececiarz Re: Apple - pozew o iskrzące kable IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 13:18
      @ TIT - ja iuż to zrobiłem jak przeczytałem o zagrożeniach w makówkach, jak nie pęka obudowa to razi prądem. To właściciele tych wynalazków powinni robić kupę (na ten produkt).
      Domagajcie się od producenta rolki taśmy izolacyjnej - należy wam się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka