tswiercz 05.12.03, 20:11 Skad moge zdobyc DARMOWY konwerter doc do pdf bo pogoglowalem troche i nic nie ma za darmo :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: doc -> pdf IP: 82.139.13.* 05.12.03, 20:18 Najnwoszy OpenOffice(i StarOffice) robi konwersje do pdf`a. Link Zgłoś
kell99 Re: doc -> pdf 05.12.03, 21:37 Gość portalu: ja napisał(a): > Najnwoszy OpenOffice(i StarOffice) robi konwersje do pdf`a. albo jakis pdf-writer, ktory zemienia w locie ps na pdf (np przy drukowaniu, zamiast drukarki czy ps mozna wybrac pdf-writer).. jest dolaczany do wiekszosci dystrybucji linuksa (knoppix?) a czy jest jakis dobry/darmowy pod windows to juz ktos inny (albo google) podpowie Link Zgłoś
tswiercz Re: doc -> pdf 06.12.03, 12:09 Tak, tak tylko, ze ja mam wykldy z analizy (krzaczkow do woli) w .doc i oo nie umie zabardzo sobie z tym poradzic. I chce to do .pdf walnac (najlepiej pod linuxem, bo tam chce to czytac) Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: doc -> pdf 05.12.03, 21:41 Jak to nie ma??? www.freeware995.com/bin/pdf995s.exe Instaluje się jako wirtualna drukarka. "Drukujesz" tym dokumenty (np. z Worda, Excela) i wychodzą Ci PDF-y. Link Zgłoś