Gość: PAWEL IP: *.CNet.Gawex.PL 06.06.09, 13:49 3 DDR DIMM, AUDIO, LAN) MOZE KTOS WIE CZY MOGLBYM DORZUCIC DO TEGO NOWY PROCESOR I JESLI TAK TO JAKI KARTE GRAFICZNĄ ITP. Link Zgłoś Obserwuj wątek
serenita123 Re: Posiadam płytę główną (6 PCI, 1 AGP 06.06.09, 14:22 dorzuć! najlepiej -> www.ceneo.pl/1595671 (droższego nie znalazłam) i jeszcze kilko ziemniaków efekt będzie ciekawy Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Posiadam płytę główną (6 PCI, 1 AGP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 14:33 Jak masz 6 PCI to możesz dorzucić 6 nowych procesorów. A najlepiej 7. I oznaczyć je: poniedziałek, wtorek, ... Link Zgłoś
Gość: jorg Re: Posiadam płytę główną (6 PCI, 1 AGP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 17:49 Jeśli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz wcale. Widzę że nie masz zielonego pojęcia o kompie. Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Posiadam płytę główną (6 PCI, 1 AGP IP: *.warszawa.mm.pl 06.06.09, 18:17 Jak potrzebujesz komputer do gier, możesz ściągnąć sobie nowy procesor z internetu... gdzieś miałem link ale zapodział mi się jak robiłem format czajnika. Jak tylko ma służyć do internetu to po co ci procesor w kompie, niepotrzebnie tylko prąd będzie zżerał, zrób pętlę wokół socketa i bez procka odpal, nie zapomnij o zmianie w BIOSie. Link Zgłoś
Gość: a-lfa Re: Posiadam płytę główną (6 PCI, 1 AGP IP: *.143.lesio.net 07.06.09, 09:57 Aby odpowiedzieć na twe pytanie najpierw Ty musisz odpowiedzieć na dwa moje: 1. Jaki procesor posiadasz w tej chwili? 2. Jaką płytę (najlepiej pełny symbol) posiadasz w tej chwili? Jak otrzymam tę informacje zapewne będę w stanie stwierdzić czy wymiana procesora na szybszy jest możliwa i opłacalna ( z tym drugim może być gorzej). Bez tych informacji niestety Trudno cokolwiek stwierdzić poza tym, iż informacja, że twoja płyta posiada AGP a nie PCI – E i pracuje na DDR I - sugeruje, iż jest to dość leciwy model i zapewne zbyt wielkich możliwości nie będzie. Nie mniej konkretne informacje są możliwe, jeśli będę wiedział, co masz w tej chwili. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Posiadam płytę główną (6 PCI, 1 AGP 07.06.09, 13:07 a od kiedy to plyte czy procesor sie posiada? mozna posiadac dom, samochod .. ale procesor? Procesor to sie ma. Link Zgłoś