Gość: Matt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:21 Mam pytanie dla uzytkownikow Windows XP: czy polecacie ten system, oczywiscie w porownaniu z poprzednimi wersjami? Jakie sa wasze opinie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Lechu Re: Windows XP IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.02, 22:21 Duży postęp, ale desktop "przegadany". Jedna z najlepszych nowości: automatyczne system-recovery. Spotkałem jednak już systemy tak spieprzone, że i to nie działało. Z całą pewnością ulepszomy multithreading. Mierzony czas startu wielu programów uległ znacznemu skróceniu. Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Windows XP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:50 Jeśli odinstalujesz wodotryski, ustawisz interfejs na klasyczny Win, podeprzesz się ostatnim Enterem dla odinstalowania autostartów itp i dołozysz Disk Keepera - hula na 8 fajerek. Nie wiem na czym pracowałeś uprzednio - ja na Win 2000, gdzie kulało drukowanie do pliku (grafika postscriptowa)- to jest różnica. W świadomości jednakowoż :-)) Bardzo jednak lubię stare,poczciwe NT. Pozdrawiam. San Link Zgłoś