IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.02.02, 00:29
Czy kto� wie skad mozna sciagnac album Alizee lub ATB? Nie wiecie skad mozna sciagnac Internet translator albo slownik YDP do niemieckiego? Prosze o odp
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: URL Mp3 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.02.02, 14:06
      Wszystko możesz ściągnąć za pomocą programu KaZaA Media Desktop ( ten program
      jest na stronie www.kazaa.com ). Musisz kliknąć na tej stronie na "Cloudload",
      program zostanie ściągnięty i zainstalowany, przy tym musisz założyć konto na
      KaZaA. Potem za pomocą zainstalowanego już KaZaA Media Desktop łączysz się ze
      stroną Kazaa.com ( musisz kliknąć na przycisk Home ), czekasz, aż się połączysz
      i klikasz na Search. W odpowiednim polu wpisujesz nazwę ( np. Alizee ), KaZaA
      ci wyszukuje, klikasz prawym przyciskiem na znaleziony plik i klikasz na
      Download. I to wszystko. Ściąganie możesz kontrolować pod przyciskiem Traffic.
      • Gość: zx Re: URL Mp3 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 23:18
        No tak.... ale nie wszystkie piosenki tam , znacie jakies inne sposoby
        • Gość: Scan Re: URL Mp3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 23:28
          Jest wszystko. Musisz wykorzystywać wszystkie możliwości programu - najlepsza - w
          trakcie polączenia - prawym klikiem - find more from the same user - wchodzisz mu
          do jego komputera i patrzysz, co człowiek ma u siebie. Interesujące odhaczasz do
          ściągania. Rzecz w tym, że nazwy utworu z płyty niekoniecznie pokrywają sie z
          nazwami MP3 - nadawanymi przez "grabbera".Cierpliwości i dużo czasu. Ja mam już
          (od listopada ub. roku - ponad 2000 kawałków, a szukam wyłącznie tego co mnie
          interesuje, a nie tego co mi dają.

Gość portalu: zx napisał(a):

> No tak.... ale nie wszystkie piosenki tam , znacie jakies inne sposoby

• Gość: Bebek Re: URL Mp3 IP: *.tera.com.pl 10.02.02, 20:36
          Jezeli zalezy ci na pełnych albumach w dobrej jakości to polecam
          ściąganie z usenetu - jest np. polska grupa alt.pl.muzyka bin
          Na stronie mp3.dlakazdego.pl znajdziesz aktualne zestawienie tego co
          mozna sobie sciagnac z serwerow news - jakosc jest super bo goscie co
          wysylaja raczej sie staraja o dobra jakosc - teraz chodz glownie
          mp3 w 192-320 VBR a nie tak szajs jaki mozesz znaleźć w Kazaa - gdzie
          nie sciagniesz nic ponad 128
          • deino2000 Re: URL Mp3 11.02.02, 01:19
            Gość portalu: Bebek napisał(a):

> a nie tak szajs jaki mozesz znaleźć w Kazaa - gdzie
            > nie sciagniesz nic ponad 128

no byl kolega na mp3.dlakazdego.pl i nie sciagnal sobie odblokowywania do kazyy??
            to jak kolega w sieci cos znajduje, eh.........

mp3.dlakazdego.pl/pliki/download.php?get=kazaa_bitrate_unblocker_pl.zip

i po japkach, efekty sa SZOKUJACE....
            pozdro......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka