Dodaj do ulubionych

Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/

18.08.09, 18:34
Mam problem nie dawno zkupiłam nowego pandrive i chciałam wgrac film
a tu dupa wgl nie odczytał jak podłączyłama go do kina .. Gdy
wczesniej zgrywałam nie było problemu 'kopiuj' 'wklej' he i już . ; D
\ znacie moze jakies przyczyny ?: DD
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ IP: *.acn.waw.pl 18.08.09, 20:16
      > Mam problem nie dawno zkupiłam nowego pandrive i chciałam wgrac film
      > a tu dupa

Pewnie nie ma miejsca - skasuj dupę i wgraj film.
    • Gość: Romek Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ IP: *.warszawa.mm.pl 19.08.09, 13:15
      Pierwsze co mi przyszło do głowy to to, że mniejszość kin domowych ma możliwość
      odtwarzania filmów przez usb. Żeby tak było musi posiadać interfejs minimum
      USB2.0 Moje KD nie ma możliwości odtworzenia filmu z USB, muza i zdjęcia bez
      problemów, tak samo jak w telewizorze LCD. Jeśli Twoje kino wcześniej czytało z
      pena filmy, to ten problem Ciebie nie dotyczy.
      Drugie to jaki jest format plików na penie i jaki film. Jeśli pen ma FAT lub
      FAT32 to nie da rady wrzucić filmu lub pliku który ma ponad 4GB wagi. Jeśli film
      ma ponad 4GB to musisz mieć NTFS na penie, a tu następny problem. Mam dwa peny,
      8 i 16GB i 16 nie mogę sformatować na NTFS. 8GB bez problemów robię czy to na
      NTFS czy na FAT32.
      • Gość: c Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 16:04
        A może po prostu film jest skompresowany nieobsługiwanym kodekiem?
        • mikula09 Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ 20.08.09, 13:18
          To co w takiej sytuacji mam zrobic ?Czy da sie go wgl wgrac ??
        • mikula09 Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ 20.08.09, 13:21
          Jest jakiś program do zmiany kodeków?
        • mikula09 Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ 20.08.09, 13:27
          Aaa i jeszcze coś .
          Ten film którego nie moge wgrac ma kodek rmvb (chyba) tak mi sie
          przynajmniej zdaje .
          • Gość: werty Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 23:31
            rmvb - w tym tkwi problem, stacjonarne odtwarzacze go nie obsługują.
            • mikula09 Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ 21.08.09, 11:21
              To co zrobic . . . ? A może ten odtwarzacz co mam do filmów jest
              złyy bo mam realalterative , zainstalowałam go bo gdy sciągnęłam
              film z internetu to nie mogłam go odtworzyc bo potrzebował kodeku
              własnie realalternative ... :( Hmmmm ... Znacie jakis inny program
              który ma kodek realalterantive .. albo moze macie jakiś pomysł jak
              wgrac ten film na pendrive .. ???
              • Gość: werty Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.09, 13:37
                To w końcu na czym chcesz odtwarzać film: na komputerze czy odtwarzaczu stacjonarnym?
                • mikula09 Re: Pandrive -- wgrywanie filmów Problem ;/ 21.08.09, 18:51
                  no chce wgrac film na pendrive.
                  • Gość: akodo jak chcesz konwertowac filmy skoro nie potrafisz u IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.08.09, 21:20
                    jak chcesz konwertowac filmy skoro nie potrafisz używać google?
                    • mikula09 Re: jak chcesz konwertowac filmy skoro nie potraf 22.08.09, 11:24
                      chyba od tego jest też to FORUUM no nieee .
                      • mikula09 Re: jak chcesz konwertowac filmy skoro nie potraf 22.08.09, 11:27
                        A jaak skonwertowac wgl takii film?
                        • Gość: akodo Re: jak chcesz konwertowac filmy skoro nie potraf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.09, 23:12
                          Nacisnij
                          • mikula09 Re: jak chcesz konwertowac filmy skoro nie potraf 23.08.09, 11:44
                            W koncu udało mi sie to wgracc na pendrive i wszystko chodzi i jest
                            Okeej. ; D D D
                            Dzięks!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka