Dodaj do ulubionych

Jadę z cementem...

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 13:22
Po pierwsze ,to nie jest mur berliński,to jest mur przyjażni.
Po drugie zamiast wyjmowac cegłę z muru trzeba raczej mysleć o jego drobnej
restauracji w związku z rysami ,które sie pojawiły/chwilowo/
Pozwalam sobie powiedziec jako ZAWIESZONY
JADĘ Z CEMENTEM!!!!!!!!!
Po postach Radcy przemyslałem to wszystko i tak sobie myśle:
Poleciało już wszystko.Po ciemnej nocy,po wirtualnej krwi ,obudzilismy sie w
nowym brzasku poranka.Proponowałem kiedys zorgasnizowanie turnieju
tenisowego.Zmieniłem zdanie.Proponuje turniej piłkarski Netbitu.Możemy rozegrac
to systemem B kontra T lub pomieszac towarzystwo.Nawet gdyby ktoś odszedł to i
tak możemy zorganizowac w wariancie ubogim turniej szóstek.Jeżeli doszło by do
wariantu optymistycznego/w co mocno wierze/ to po obu stronach byłyby dwie 11-
tki.
Proponuję nerwy zostawić na boku i zabrac sie do treningu.Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • radca Re: Jadę z cementem... 03.03.02, 13:32
      Rowniez i ja zakasuje rekawy do ODBUDOWY.
      "ZBUDUJEMY NOWY DOM"- byc moze pod haslem "KUBEK " ? W kazdym badz razie
      warto odbudowac - bo fundamenty sa mocne.Kasiu i Atomski - budujmy razem.

pozdrawiam POMYSL krzyzaka i juz czekam na zadania.

radca
      • Gość: atomski Re: Jadę z cementem... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 14:56
        jak gdyby nigdy nic ?

ale to oferta dla strusi
        • krotoss Re: Jadę z cementem... 03.03.02, 15:25
          Gość portalu: atomski napisał(a):

> jak gdyby nigdy nic ?
          > ale to oferta dla strusi

nom atom, ale sie nie boj przyjedz to Ci strusie skapia ten szczurkowaty tylek w
          pilke nozna-reflektujesz? ;o)))

KroTosS "CAVEANT CONSULES> NE QUID DETRIMENTI RESPUBLICA CAPIAT"

Ps.Moje infantylne okreslenia do atoma oczywiscie beda trwaly do momentu, az
          kolega atomski zaprzestanie swoich. A strus to takie urocze zwierze :o)))
          • Gość: atomski Re: Jadę z cementem... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 17:49
            1. Załuję radco i Krzyzaku tych słów . Uznajcie je za niebyłe ,jeśli to
            możliwe . Budujcie . Nie bede się Wam więcej do garów mieszał .

kroti:
            1. nom atom -to nie infantylizm -to gładka kora mózgowa.
            2. skapia- chodzi o kapanie ? coś komus skapuje ?
            3. szczurkowaty tyłek ? -to jestesmy już na TY ???
            • radca Re: Jadę z cementem... 03.03.02, 17:58
              Atomski, nasz drogi przyjacielu.
              Naprawde nie odchodz i nie opuszczaj tego wszystkiego.Jestes tak wazna czescia
              NETBIT-u jak kazdy z nas.Mozesz kogos z nas nie za bardzo lubic,lub czuc sie
              nie rozumiany.Lecz zrob to dla NETBIT -prosze Cie.Przypomnij sobie,jak rowniez
              kiedys mnie przekonywales.Po czasie posluchalem Twojej rady.Jestes czescia
              tej BUDOWLI i jej architektem.NIe opuszczaj teraz,kiedy nalezy dokonac
              RENOWACJI.

Bardzo Cie o to prosze.

pozdrawiam
              radca
            • krotoss Re: Jadę z cementem... 03.03.02, 18:18

> kroti:
              > 1. nom atom -to nie infantylizm -to gładka kora mózgowa.

gratuluje trafnej oceny Panie doktorze wiedzy empirycznej :o)))

A tak na marginesie to gwara mozna by powiedziec z mojej strony. Jakbys sie nie
              domyslal kolo czemu ja stosuje powiem Ci mam Cie "TAM" tak tak dokladnie "TAM"
              dwulicowy czlowieczku. Choc dzis juz drugi raz musza przemowic przeze mnie
              ambiwalentne uczucia. Respect za to iz nie chcesz juz mieszac w garku. Posune
              sie nawet dalej-luz juz tu takze miedzy nami co? Nie piszmy juz do siebie,
              przynajmniej nie tu w netBiT i nie w takim stylu. Proponuje to of corbs dla
              dobra netBiT'u, ktoremu takie gadki nie sluza. (pisze to juz po skomentowanie 2
              i 3-wybacz musialem) Pasuje?

> 2. skapia- chodzi o kapanie ? coś komus skapuje ?
              literowka kolo literowka

> 3. szczurkowaty tyłek ? -to jestesmy już na TY ???
              zenada nie stac Cie na co innego/lepszego.

KroTosS "CAVEANT CONSULES> NE QUID DETRIMENTI RESPUBLICA CAPIAT"

• krotoss garnku sorks (notxt) 03.03.02, 18:19
                • Gość: atomski Re: garnku sorks (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:08
                  Przykro mi ,że jesteś prostym ,skretyniałym ćwokiem .

Och ,przepraszam,ze musiałem użyc tych słów . Trochę zostałem sprowokowany .
                  to może od tej pory luz ,KOLO ????

• Gość: atomski Re: garnku sorks (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:17
                    zapomniałem jescze dodać:

nieudolny analfabeto.

I jeszcze raz przypominam ,ze mi przykro ,ale luz ,kolo ,nie ?

• krotoss Re: garnku sorks (notxt) 04.03.02, 06:55
                      po prostu kolo leje na ciebie kolo wiec tak sie wyrazam :o))) wsio. A luz luz,
                      tutaj of corbs, jak sie gdzie indziej spotkamy kto wie :o) narty.

KroTosS
                      • Gość: atomski Re: garnku sorks (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 09:52
                        do dupy mi mów ,kolo
                        • atomski Re: garnku sorks (notxt) 04.03.02, 10:29
                          ...a tak poza tym :

To jak na człowieka ,który ponoc leje na kogoś (tutaj niby na mnie) to
                          zachowujesz się dziwnie . Czy tak zachowuje się ktoś ,kto leje na kogoś
                          Nie .
                          Jest tym dziwniejsze ,ze nawołujesz by mieć na uwadze dobro netbitu. Czy tak
                          się zachowuje ktoś ,dla kogo dobro netbitu jest istotne ?
                          Nie .

Tak się zachowuje rozemocjonowany kolo, któremu sperma uderza do
                          głowy .Reagujesz na każde NIE MASZ RACJI -jak byk na płachtę. Widać brak
                          systematyczności stosunków seksualnych powoduje kumulację niespożytej energii
                          życiowej . Spożytkuj wiec ją może raczej na starania o przedłużenie gatunku .
                          Nie nalezysz do osób ,które się wycofują i przyznają do błędu . Brniesz
                          dalej ,pomimo ,ze masz swiadomość ,ze to nie jest dobra droga.
                          Tym razem masz jednak przesrane. . Jeżeli ci oczywiście jeszcze zalezy na
                          dobru netbitu (ja nie nalezę). Chyba rozumiesz ,co chce przez to powiedzieć,
                          kolo ?

Tymczasem ja na Ciebie nie leję . Traktuj to z mojej strony jako lekcje
                          pokory , powrót do korzeni -czyli naukę języka polskiego przed szpanowaniem
                          łaciną itd. .

Twój kolo
                          buźka

• krotoss Re: garnku sorks (notxt) 04.03.02, 14:49
                            Jak ci rodzina gada do dupy oka nie ma sprawy kolo niech tak robia, ja nie
                            zamierzam, nie zachecaj mnie wiec, i nie chwal sie tym tu na forum. Dobro
                            netBiT jest istotne wiec proponowalem ci kolo sluchajacy dupa, zeby przestac,
                            lecz oczywiscie kolo atomski nie mogl przepuscic okazji porzucania mieskiem.
                            Co do stosunkow, to widze, ze juz masz profesora z wiedzy empirycznej. Pilnuj
                            wlasnej sluchajacej dupy a mi w lozko nie zagladaj.

Co do bledu he he kto to mowi? ty kolo atomski, przypomnij sobie jak slepo
                            brnoles kiedys z Omega zarzucajac jej bzdure, a jak ci udowodniono, ze sie
                            pomyliles nadal chrzaniles swoje glupoty... koniowi zamelduj swoje bzdury o
                            moim bledzie i braku przyznania sie. Bo sam jestes dokladnie taki, jak
                            probujesz mi zarzucic.

A lacina he he imponuje ci ze nazywasz to szpanowaniem he? A moze chcesz sie
                            poduczyc koncowek bo ostatnio cos spaprales nieudolnie probujac przerabiac
                            lacinskie przyslowie.

Co do lania to powiem tak: leje na takie zachowanie czyli hau hau i rzucanie
                            miesem ktore uprawiasz. Dla tego jest moje "kolo" i pare inwektyw, ktore
                            stosuje tu-w odwzajemnieniu oczywiscie :o) Wiesz po prostu musze sie znizyc do
                            poziomu polemiki mojego kolo atomskiego.

KroTosS
    • Gość: Fore Re: Jadę z cementem... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 11:28
      Zupełnie nie wiem o co chodzi, ale mam mniejszy zapał do przyjścia na spotkanie
      netBitu.
      • krotoss Re: Jadę z cementem... 04.03.02, 15:29
        Gość portalu: Fore napisał(a):

> Zupełnie nie wiem o co chodzi, ale mam mniejszy zapał do przyjścia na spotkanie
        > netBitu.

Tak to zrozumiale, przyjdz jednak to wszystko sie wytlumaczy. Tu wyglada to
        marnie, ale jak poznasz sprawe od podszewki okaze sie, ze "nie taki diabel
        straszny jak go maluja". Ot po prostu maly rozdzwiek w opiniach nastapil, nic
        wiecej ;o)

Pozdrawiam

KroTosS
        • Gość: atomski najpierw to : IP: 213.76.53.* 04.03.02, 22:03
          Wolałes jednak sobie poszczekać nieco ? Nie zdązyłes się jednak opanować ???
          Mówiłem ,ze masz jednak dobro netbitu w dupie .Teraz z czystym sumieniem mogę
          Ci przyszyć łatkę : ĆWOKA GŁOSZĄCEGO HIPOKRYZJE

hipokryzja- postawa charakteryzująca się udawaniem posiadania pewnych
          zalet,uczuć,których w istocie sie nie ma,wybieraniem tego,co dobre dla
          siebie...

paniał ?

• Gość: atomski Re: a teraz kontynuujemy IP: 213.76.53.* 04.03.02, 22:21
            Skoro więc ani Tobie ,ani mnie nie zalezy ,to bawmy się dalej.

kolo kroti hipokryta pisze:

"Jak ci rodzina gada do dupy oka nie ma sprawy kolo niech tak robia, ja nie
            zamierzam, nie zachecaj mnie wiec, i nie chwal sie tym tu na forum. Dobro
            netBiT jest istotne wiec proponowalem ci kolo sluchajacy dupa, zeby przestac,
            lecz oczywiscie kolo atomski nie mogl przepuscic okazji porzucania mieskiem. "

-Tylko tak zasłużeni działacze jak ty mają prawo mówić do dupy mi mówić.
            Po wtóre: Ja nie afiszuję się ,ze każde moje działanie było dla dobra netbitu
            (choc tak było ,gdy nalezałem). Biedny rozdarty niedorozwoik emocjonalny
            stanął przed problemem .Pobluzgał i zapomniał ,ze nawoływał do
            niebluzgania :))) Masz teraz wyrzuty sumienia ,ze dałes się sprowokowac ?

"Co do stosunkow, to widze, ze juz masz profesora z wiedzy empirycznej. Pilnuj
            wlasnej sluchajacej dupy a mi w lozko nie zagladaj."

-Wiedziałem .Do tego ojciec jest pewnie silną ,dominującą osobowoscia ?

"Co do bledu he he kto to mowi? ty kolo atomski, przypomnij sobie jak slepo
            brnoles kiedys z Omega zarzucajac jej bzdure, a jak ci udowodniono, ze sie
            pomyliles nadal chrzaniles swoje glupoty... koniowi zamelduj swoje bzdury o
            moim bledzie i braku przyznania sie. Bo sam jestes dokladnie taki, jak
            probujesz mi zarzucic."

Nie rozmawiajmy już może o inteligentnych inaczej ,co ? Jej już nie ma ,skupmy
            się Twoim przypadku :)))))))

-Wiedziałem ,ze zarzucisz mi to ,problem w tym ,ze nawet w tym zamieszaniu
            związanym z manifestm zdążyłem się przyznac do błędu ...
            Ty kiedy ostatni raz ???

"A lacina he he imponuje ci ze nazywasz to szpanowaniem he? A moze chcesz sie
            poduczyc koncowek bo ostatnio cos spaprales nieudolnie probujac przerabiac
            lacinskie przyslowie."

-Najpierw język polski nasz humanisto od siedmiu boleści.

"Co do lania to powiem tak: leje na takie zachowanie czyli hau hau i rzucanie
            miesem ktore uprawiasz. Dla tego jest moje "kolo" i pare inwektyw, ktore
            stosuje tu-w odwzajemnieniu oczywiscie :o) Wiesz po prostu musze sie znizyc do
            poziomu polemiki mojego kolo atomskiego."

-Przypomnij sobie kto zaczął ośle . Było o strusiach dopóki sie nie zjawiłeś
            obrońco oczernionych. Skup sie i sobie przypomnij ,kto tak naprawdę zszedł do
            rynsztoka pierwszy . Głosząc do tego dobro netbitu.

Podać definicje osła ?
            • Gość: Krzyżak Re: a teraz ............... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 22:37
              przestańcie bo już dłużej tego czytac nie można.Proponuje męską decyzję,albo
              idzcie razem na piwo,drinia,dzialkę ,albo dajcie sobie po "twarzy".Kropka.
              • Gość: Fore Święta racja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:29
                Kolega powyżej ma świętą rację - przestańcie, jak nie możecie, to piszcie do
                siebie w mailach, a najlepiej to się albo upijcie, albo po buzi- zróbcie coś ,
                żeby pyskówki sie skończyły - a Wy albo przyjaciele do ostatniej deski ( tak
                bym wolała) albo wrogowie, co z dystansem siebie traktują.
                Nie wiem o co poszło, ale ta pyskówka do niczego nie prowadzi.
            • krotoss Re: a teraz kontynuujemy 05.03.02, 19:53

Nie no to straszne sie juz robi jak ci cos udowadniam, wytykam-Omega, mowisz
              przestanmy skupmy sie na tym itp. Tak ci na reke jakos bardziej nie? Co do
              bluzgania, to powiem tak: myslisz, ze jak nawolywalem, do tego zeby przestac a
              ty zaczynasz mi tu w kasze dmuchac i robic wycieczki osobiste bede siedzial
              cicho? Bzdurne tlumaczenie o strusiach wsadz sobie w buty. A teraz jak radza
              inni trzeba to jakos zakonczyc.

Wiec pozostaje tylko dac ci w ryj, bo pic z toba nie mam zamiaru, a trzeba sie
              sluchac madrych rad he he (dzieki Krzyzak, Fore za podpowiedz).

KroTosS

• Gość: Krzyżak Re: Jadę z cementem... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 22:38
      A wogóle, to jadę z cementem i proszę się rozejść.:)
      • radca Re: Jadę z cementem... 04.03.02, 22:43
        Proponuje,aby sie stuknac na ZGODE.Oczywiscie tylko KUBKAMI :)
        Lecz nie za mocno-bo fajne sa :)

radca

ps. jak bede wsrod Was -to tez sie z Wami stukne KUBECZKIEM :)
        • jagiello1 Coby jasnosc była 05.03.02, 19:24
          To link do waznej informacji na forum bydgoskim i torunskim:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=417&wid=791659&aut=redakcja&aid=791659

...a to link do ciekawej i dajacej do myslenia rzeczy na forum poznanskim:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=387&wid=763626&aut=bydek&aid=763626

Porownanie przyda sie niezorientowanym o co w ogole tu chodzi.
          • krotoss Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 19:59
            Tak obok info Jagielly (nie podam linku bo nie pamietam gdzie to jest) moje
            info: Krzyzak juz mowil ile ma stanowisk z internetem i ilu pracownikow pisalo
            spod tego adresu....

KroTosS

• jagiello1 Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 20:19
              krotoss napisał(a):

> info: Krzyzak juz mowil ile ma stanowisk z internetem i ilu pracownikow pisalo spod tego adresu....

To strasznie się tłoczyli przy jednym komputerze. Chyba sobie na głowach siedzieli.
              W cytowanym wątku redakcyjnym stoi tak:

>>W piątek zablokowano dostęp do forum z komputera z łączem SDI na serwerze TP SA, z którego
              adresowane były posty podpisane nickami ''artih'', ''bydek'', ''Krzyzak'', ''Dubler'', ''Mecenas'', ''Roy''.<<

Czyli nie chodzi o różne komputery z jednej sieci, ale o jedną, konkretną stację, z konkretnym
              numerem IP z SDI.

To tak, coby jasnosć była, Rycerzu Prawdy ;)
              • krotoss Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 20:33
                jagiello1 napisał(a):

> krotoss napisał(a):
                >
                > > info: Krzyzak juz mowil ile ma stanowisk z internetem i ilu pracownikow p
                > isalo spod tego adresu....
                >
                > To strasznie się tłoczyli przy jednym komputerze. Chyba sobie na głowach siedzi
                > eli.
                > W cytowanym wątku redakcyjnym stoi tak:
                >
                > >>W piątek zablokowano dostęp do forum z komputera z łączem SDI na serwer
                > ze TP SA, z którego
                > adresowane były posty podpisane nickami ''artih'', ''bydek'', ''Krzyzak'', ''Du
                > bler'', ''Mecenas'', ''Roy''.<<
                >
                > Czyli nie chodzi o różne komputery z jednej sieci, ale o jedną, konkretną stacj
                > ę, z konkretnym
                > numerem IP z SDI.
                >
                > To tak, coby jasnosć była, Rycerzu Prawdy ;)

Tak sie sklada ze juz nawet w Polsce jest dostepna usluga rozbicia jednego
                sygnalu np. SDI na kilka stanowisk-nie wiem jak sie nazywa fachowa nazwa tego.
                (masz jedno SDI z wyjsciem na 6 gniazdek np. w pokoju itp.-nie podzielenie
                sygnalu) Krzyzak jak dobrze pamietam podawal iz ma 12 (chyba 6 od SDI i 6 od
                ISDN) takich gniazd z internetem. Zapewniam Cie (slowo honoru!) ze Krzyzak
                takowe "rozbicie" dostepu do sieci posiada, tak samo jak pracownikow zdolnych do
                pisania.

Pozdrawiam

KroTosS "von" Rycerz Prawdy
                • jagiello1 Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 20:58
                  Pirsze:
                  Tylko ty jeszcze te fantastyczna wersje lansujesz. Sam zainteresowany jej nie podal, tylko ty ja
                  wymysliles jako hipoteze. Jestes ostatnim obronca faceta, ktory sie na rozne sposoby
                  skompromitowal.

Wtore:
                  TP SA nie zezwala na dzielenie sygnalu SDI, mimo ze to faktycznie mozliwe. Czyli firma lamalaby
                  umowe z operatorem, prawda?

Trzecie:
                  Gdyby bylo jak piszesz, to pan pracodawca bylby najbardziej pechowym szefem z wszystkich szefow.
                  Sam jeden przyjacielem Bydgoszczy, a pod nim 12 jej wrogow namietnie pisujacych paszkwile na
                  miasto przypadkiem w tym samym miejscu wielkiego internetu co szef. Ten portal ani nie jest
                  najwiekszy w Polsce, ani w wojewodztwie. W porywach na forum pisze po 20-30 osob. Z tego polowa
                  z firmy Krzyzaka? On - sprawiedliwy i paru/parunastu dupkow?

Taaak.... a niebo jest pełne garbatych aniołków
                  • jagiello1 Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 21:02
                    A! I jeszcze jedno - Rycerzu:
                    trzeci raz z rzędu swojemu królowi przeczyć - niepolitycznie by było, oj niepolitycznie....
                    szyja cie nie swedzi? bacz na to...
                    • krotoss Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 21:10
                      Ok powiem Ci tak mialem okazje na oczy zobaczyc te wszystkie gniazdka w jego
                      firmie-zadowolony? Mozesz mi nie wierzyc. A Krzyzak tez podawal taka wersje
                      przy polemice z Finem i slawnym juz na forum picu herbaty he he. A powiadasz
                      SDI nie mozna dzielic he he-bardzo ciekawe :o) SDB moze, TY z kilkoma kolegami
                      cos powiesz w tej sprawie, moze Tobie uwierza. Co do pracownikow to
                      reprezentuja oni swoje prywatne zdanie tam i maja na to przyzwolenie(slowa
                      Krzyzaka)-nie wiesz skad taka praktyka vide GW i jej pracownicy piszacy na
                      forum :o)))

Jeszcze raz pozdrawiam

KroTosS

Ps.Co do krola-Twoja opinia mylna-sorks.
                      • Gość: atomski Re: Coby jasnosc była IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:43
                        No takiego idioty ,to jak zyje nie widziałem .
                        Ja wiem o tym ,ze Sdi mozna rozdzelić i na 8 komputerów .Chodzi to,to jak
                        kalulatory ,ale chodzi .Istotą sprawy jest natomiast to ,ze ja traktuje
                        wypowiedzi Krzyzaka jako jego własne ,bo wyraźnie napisął ,ze robiono to za
                        jego zgoda ,czy nawet namową .

A teraz bawimy sie dalej :

Krotoss :
                        "Nie no to straszne sie juz robi jak ci cos udowadniam, wytykam-Omega, mowisz
                        przestanmy skupmy sie na tym itp. Tak ci na reke jakos bardziej nie? "

-Podejrzewam ,ze miałeś problemy w średniej ze streszczaniem
                        lektur ,wałkowaniem wierszy . Jak ty w ogóle dostałeś sie na studia ?
                        Wątki poboczne urastają u ciebie do rangi głownych ??? Do sensu całego
                        założenia ?
                        Tak . Bo Tobie to pasuje !!
                        Spiesze jednak z wyjaśnieniem ,ze w nieszczęsnym wątku w którym zarzucam ,ze
                        Krotoss ,zamiast prezesurą zajmuje się jedynie uganianiem za dupami,że
                        zaniedbuje swoje owieczki pojawiła się sprawna inaczej kolezanka Krotossa z
                        Gadu-Gadu .Bełkotała coś ,ze ona to jest inna Omega . Potem zaczęła sobie ze
                        mną pogrywac po przedszkolnemu ,więc ....
                        Dostała po nosie i poszła . Kroti ,kolo ,czy omega ,to Omega to pikuś . Wątek
                        poboczny nic nie wnoszacy do meritum sprawy . Czyli Twojego opierdalactwa na
                        stanowisku prezesa . Niechlubnego równiez odcinka czasu w historii netbitu...
                        Panimajesz kolo ????

"Co do bluzgania, to powiem tak: myslisz, ze jak nawolywalem, do tego zeby
                        przestac a ty zaczynasz mi tu w kasze dmuchac i robic wycieczki osobiste bede
                        siedzial cicho? Bzdurne tlumaczenie o strusiach wsadz sobie w buty. A teraz
                        jak radza inni trzeba to jakos zakonczyc. "

Już raz tłumaczyłem . Cierpliwym . To i drugi raz wytłumaczę . Traktuj jako
                        lekcje pokory . Nie masz racji ,a i tak brniesz po pachy w gównie. Wymyślasz
                        takie teorie ,ze z nóg zwalają . Tym razem więc po prostu cie sprowokowałem i
                        udowodniłem wszystkim co chciałem -Krotoss to hipokryta.
                        Popytaj może kolegów ,kolezanek ,bo brakuje ci obiektywizmu .Fakt ,ze z mojej
                        strony szlachetne to nie było ,ale tutaj to akurat Ty wybrałes oręż .Ja się
                        tylko dostosowałem.

"Wiec pozostaje tylko dac ci w ryj, bo pic z toba nie mam zamiaru, a trzeba
                        sie sluchac madrych rad he he (dzieki Krzyzak, Fore za podpowiedz).
                        KroTosS"

Fakt piwo nam nie grozi.Przybywaj więc dac mi w ryj .

• krotoss Re: Coby jasnosc była 06.03.02, 20:01

> No takiego idioty ,to jak zyje nie widziałem .
                          > Ja wiem o tym ,ze Sdi mozna rozdzelić i na 8 komputerów .Chodzi to,to jak
                          > kalulatory ,ale chodzi .Istotą sprawy jest natomiast to ,ze ja traktuje
                          > wypowiedzi Krzyzaka jako jego własne ,bo wyraźnie napisął ,ze robiono to za
                          > jego zgoda ,czy nawet namową .

Drugi strzal w ryj masz zapewniony. Za przyzwoleniem! pracownicy. Normalni
                          zrozumieja roznice.

> A teraz bawimy sie dalej :
                          >
                          > Krotoss :
                          > "Nie no to straszne sie juz robi jak ci cos udowadniam, wytykam-Omega, mowisz
                          > przestanmy skupmy sie na tym itp. Tak ci na reke jakos bardziej nie? "
                          >
                          > -Podejrzewam ,ze miałeś problemy w średniej ze streszczaniem
                          > lektur ,wałkowaniem wierszy . Jak ty w ogóle dostałeś sie na studia ?
                          > Wątki poboczne urastają u ciebie do rangi głownych ??? Do sensu całego
                          > założenia ?

O no jakos sie dostalem (i co powiesz???), lektury zawsze czytalem cale i
                          interpretacje wierszy mialem jedna z najlepszych w klasie :o))) Takie male info
                          bo widze, ze cie to interesuje.

> Tak . Bo Tobie to pasuje !!
                          > Spiesze jednak z wyjaśnieniem ,ze w nieszczęsnym wątku w którym zarzucam ,ze
                          > Krotoss ,zamiast prezesurą zajmuje się jedynie uganianiem za dupami,że
                          > zaniedbuje swoje owieczki pojawiła się sprawna inaczej kolezanka Krotossa z
                          > Gadu-Gadu .Bełkotała coś ,ze ona to jest inna Omega . Potem zaczęła sobie ze
                          > mną pogrywac po przedszkolnemu ,więc ....
                          > Dostała po nosie i poszła . Kroti ,kolo ,czy omega ,to Omega to pikuś . Wątek
                          > poboczny nic nie wnoszacy do meritum sprawy . Czyli Twojego opierdalactwa na
                          > stanowisku prezesa . Niechlubnego równiez odcinka czasu w historii netbitu...
                          > Panimajesz kolo ????

Wnaszacy tyle, ze udowadniam ci twoja nieumiejetnosc przyznania si edo bledu,
                          jaki tam popelniles. Ale sobie sam tlumacz, ze masz racje-moze to i sposob... Co
                          do prezesa nie bede wracal, powiedzialem juz chyba wszystko co mialem w tamtym
                          watku, czyli to, ze gadasz bzdury i zle pojmujesz prezesowstow netBiT'u. Aha a
                          ty co zrobiles? Rozwaliles netBiT od wewnatrz na pewno...

> "Co do bluzgania, to powiem tak: myslisz, ze jak nawolywalem, do tego zeby
                          > przestac a ty zaczynasz mi tu w kasze dmuchac i robic wycieczki osobiste bede
                          > siedzial cicho? Bzdurne tlumaczenie o strusiach wsadz sobie w buty. A teraz
                          > jak radza inni trzeba to jakos zakonczyc. "
                          >
                          > Już raz tłumaczyłem . Cierpliwym . To i drugi raz wytłumaczę . Traktuj jako
                          > lekcje pokory . Nie masz racji ,a i tak brniesz po pachy w gównie. Wymyślasz
                          > takie teorie ,ze z nóg zwalają . Tym razem więc po prostu cie sprowokowałem i
                          > udowodniłem wszystkim co chciałem -Krotoss to hipokryta.
                          > Popytaj może kolegów ,kolezanek ,bo brakuje ci obiektywizmu .Fakt ,ze z mojej
                          > strony szlachetne to nie było ,ale tutaj to akurat Ty wybrałes oręż .Ja się
                          > tylko dostosowałem.

Wiersze Nostradamusa tez przepowiadaja przyszlosc, szkoda ze takze zawsze juz po
                          fakcie sa odczytywane. I juz tez ci raz tlumaczylem, ze nikt nie bedzie mi
                          bezkarnie wciskal bzdur i obrazal. Walczylem twoja bronia ty zaczoles nie probuj
                          tego odwrocic! Ale to idiotyczne i infantylne sie okazalo, wiec przestalem i dam
                          ci w ryj przy okazji (za obrazanie mnie)

> "Wiec pozostaje tylko dac ci w ryj, bo pic z toba nie mam zamiaru, a trzeba
                          > sie sluchac madrych rad he he (dzieki Krzyzak, Fore za podpowiedz).
                          > KroTosS"
                          >
                          > Fakt piwo nam nie grozi.Przybywaj więc dac mi w ryj .

Szkoda, ze nie podales gdzie... ale i tak nie mam zamiaru cie gdzies specjalnie
                          szukac-szkoda mojego cennego czasu. Po prostu spotykajac kiedys przy okazji
                          gowno na drodze usune je spod podeszwy swojego buta. narty

KroTosS "von" KMM

• krotoss Re: Coby jasnosc była 06.03.02, 20:09

> No takiego idioty ,to jak zyje nie widziałem .
                          > Ja wiem o tym ,ze Sdi mozna rozdzelić i na 8 komputerów .Chodzi to,to jak
                          > kalulatory ,ale chodzi .Istotą sprawy jest natomiast to ,ze ja traktuje
                          > wypowiedzi Krzyzaka jako jego własne ,bo wyraźnie napisął ,ze robiono to za
                          > jego zgoda ,czy nawet namową .

Jeszcze jedno co do tego, bo wczesneij skupilem sie raczej na samej inwektywie z
                          tego idiotycznego przekazu. Powinienes jeszcze raz przemyslec te slowa o
                          zdaniach pracownikow itp. to jakies mamrotanie otumanionego (nie mam pojecia
                          jaka) mania. Co ty gadasz??? Przeczytaj oswiadczenia redakcji co do pracownikow
                          GW i ich pisaniu na forum-to mniej wiecej to samo. A zarzuty iz Krzyzak kogos
                          namawial do pisania/oczerniania (kogokolwiek/czegokolwiek) sa kolejna bajeczka
                          wyssana z palca twoje potrzeby! Profesor nadzwyczajny z empirystyki juz he?

A Jagiello HALO? gdzie teraz jestes ze swoimi garbatymi aniolkami i jasnoscia?

KroTosS

Ps.SDB greeetz za potwierdzenie SDI :o)))
                          • Gość: Ted® a Jagiello na to IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 20:35
                            Krzyżak, nazwa pająków zaliczanych do rodziny krzyżakowatych (Araneidae).
                            Pochwycona w sieci ofiara jest paraliżowana przy pomocy
                            jadu, a następnie owijana przędzą.

ratuj sie kroti
                            • krotoss Re: a Jagiello na to 06.03.02, 20:58
                              Gość portalu: Ted® napisał(a):

> ratuj sie kroti

bo w przeciwnym razie co? Moze uscislisz swa kasandryczna wizje tak zrecznie
                              wkomponowana w regulke encyklopedyczna.

KroTosS
                              • Gość: Ted® Re: a Jagiello na to IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 08:31
                                krotoss napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
                                >
                                > > ratuj sie kroti
                                >
                                > bo w przeciwnym razie co? Moze uscislisz swa kasandryczna wizje tak zrecznie
                                > wkomponowana w regulke encyklopedyczna.
                                >
                                > KroTosS

niestety juz za pozno, zabrnales za daleko
                                a mowilem ci kiedys zebys uzywal rozumu, liczylem chyba na zbyt wiele, przykre
                                • krotoss Re: a Jagiello na to 08.03.02, 22:31

> niestety juz za pozno, zabrnales za daleko
                                  > a mowilem ci kiedys zebys uzywal rozumu, liczylem chyba na zbyt wiele, przykre

tak bardzo przykre to co piszesz(czesc, bo upodabniasz sie do atma w osobistych
                                  wycieczkach), szczegolnie iz ukazujesz tu, ze jedyne i nieomylne zdanie w tej
                                  sprawie masz ty... to bardzo swiatle rozumowanie. A zabrnolem gdzie? Smieszy
                                  mine to co piszesz i takie osady z patrzacego z gory.

KroTosS

Ps.nie przypominam sobie naszej rozmowy na temat rozumu.
                                  • Gość: Ted® Re: a Jagiello na to IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 23:02
                                    krotoss napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
                                    >
                                    > > niestety juz za pozno, zabrnales za daleko
                                    > > a mowilem ci kiedys zebys uzywal rozumu, liczylem chyba na zbyt wiele, prz
                                    > ykre
                                    >
                                    > tak bardzo przykre to co piszesz(czesc, bo upodabniasz sie do atma w osobistych
                                    >
                                    > wycieczkach), szczegolnie iz ukazujesz tu, ze jedyne i nieomylne zdanie w tej
                                    > sprawie masz ty... to bardzo swiatle rozumowanie. A zabrnolem gdzie? Smieszy
                                    > mine to co piszesz i takie osady z patrzacego z gory.
                                    >
                                    > KroTosS
                                    >
                                    > Ps.nie przypominam sobie naszej rozmowy na temat rozumu.

alez kroti to zadna osobista wycieczka (nie "lej po ryju")
                                    i szkoda ze nie pamietasz rozmowy o rozumie, tlumaczylem ci wtedy zebys dla dobra
                                    netbitu nie kierowal sie tylko uczuciami lecz rowniez rozumem
                                    to byla tylko dobra rada a nie patrzenie z gory, nie skorzystales
                                    i do czego to doprowadzilo? do publicznego prania brudow, dyskusji na poziomie
                                    rynsztoka, niesmak, niesmak, niesmak
                                    czy uwazasz ze to dobrze sluzy netbitowi? rozum nic ci nie podpowiedzial?

i to jest wlasnie przykre bo to byla okazuje sie wcale nieglupia rada
                                    • krotoss Re: a Jagiello na to 09.03.02, 12:00

stwierdzenia w stylu "zebys uzywal rozumu, liczylem chyba na zbyt wiele" to
                                      cholernie uszczypliwa i osobista wycieczka nie uwazasz? Moze Ty tak lubisz byc
                                      okreslany ja nie. Co do "lania po ryju" to nie mam Ciebie za co, ale jedno slowo
                                      wyjasnienia: jak mnie nawet prezydent RP zacznie wyzywac publicznie to przy
                                      okazji bede mu staral sie za to odplacic wlasnie takim strzaem w lico. Niektorzy
                                      mysla, ze moga sobie tu wrzucac kamyczki na forum i jest ok, pozwalaja sobie na
                                      wyzwiska w stosunku do innych osob, a potem sie dziwia, ze moze cos z tego w
                                      realu winiknac. Wrzucajac tu kamyczek na forum mozna dostac cegla w czolo-ktos
                                      mi to kiedys powiedzial... Walczyc na forum z inwektywami przestalem, bo nie ma
                                      sensu.

Co do uczuc teraz juz wiem o co Ci chodzilo. Tylko przepraszam ja tez mowilem
                                      zeby nie robic manifestu tutaj. Lecz zrobiliscie i do czego doprowadziliscie?
                                      Teraz jeszcze cos do mnie gadasz, ze to moja wina-to smiszne-kolejny raz
                                      smiesznie piszesz. A radzic lepiej radz swojemu koledze ktory gdy zaproponowalem
                                      uciecie "gadki" bo widzialem dokad zmierza rozbujal sie w swym postepowaniu
                                      jeszcze bardziej. Ja oczywiscie dalem sie poniesc, ale juz z tym skonczylem
                                      (inni jakos nie potrafia) a Ty mi teraz radzisz. Po fakcie to wiesz...

KroTosS
                      • Gość: SDB Re: Coby jasnosc była IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:17
                        Potwierdzam: uzytkuje SDI wraz z 4-ma sasiadami :))))) hahaha
                        • Gość: atomski Może bys Kroti zaczął myśleć głową ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 00:58
                          Tak sie nabuzowałes ,ze zaraz pękniesz . Jestes juz w amoku .
                          A tylko po to ,zeby sie ze mna podraznic -bo to ty zacząłes - stanąłes po
                          stronie Krzyżaka .Fakt -ja ci to ułatwiłem :)) Biedactwo . Masz konflikt
                          bohatera romantycznego . Zacz to nieszcześliwa miłość . Chyba kazdy to widzi ?
                          Ale po kolei:

1. To ty zacząłeś rzucac inwektywami . Poczułeś się urazony za kogoś i
                          uznałeś ,ze znowu warto włozyć kij w szprychy .I nie sciemniaj ,ze uraziło Cie
                          tak potem słowo struś ,które równiez padło pod Twoim adresem . Tym
                          bardziej ,ze sam uznałes ,ze to miłe zwierze .
                          Wniosek : Szukałes tylko pretekstu.

2.Znowu udajesz amnezję ? Znowu nie pamietasz (a raczej udajesz ,ze nie
                          pamietasz ) co pisał Krzyżak ?
                          Przypomnijmy więc . To bedą kolejno wypowiedzi z wątku : OD REDAKCJI O
                          NUMERACH IP, ANONIMACH I OŚLEJ ŁAWCE:

OD REDAKCJI O NUMERACH IP, ANONIMACH I OŚLEJ ŁAWCE adres: 168.143.112.*
                          Gość portalu: Krzyżak 05-01-2002 13:37

Tak potwierdzam ,że to odem nie ,moi pracownicy pisali
                          jako artih i bydek.Spiesze poinformowac ,że biorę
                          przykład z Gazety.
                          "Byli to nasi pracownicy ,ale my nic nuie wiedzieliśmy
                          o ich poczytaniach.Zostali oni poinformowani o
                          konsekwencja na przyszłośc".Jednoczesnie
                          zainteresowani oświadczyli ,że będą swoją
                          radosnatwórczośc prowadzić dlaej ,ale nie zanszych
                          komputerów. Co do innych nie wim skad byli ,ani jak
                          sie logowali .Ja sam nigdy nie pisałem pod innym
                          nickiem jak Krzyzak oraz Dubler.
                          Pozdrowienia od bana.
                          Pozdrowienia od Jacka ,który juz wrócił i pozdrawiam
                          wszystkich ludzi z NetBiTu

Gość portalu: Krzyżak 05-01-2002 16:59

(...)
                          Tobie finie nie pomoze juz nic.Naewt herbata./sadziłem
                          że wymyslisz cos bardziej oryginalnego/ Jesteś w swoim
                          szowinizmie bardzo, bardzo zatracony.
                          Nie po raz pierwszy to z Ciebie wychodzi ,patrz wątki
                          żużlowe.Baw sie dobrze dlaej ,jesteś przeciez z wielkiej
                          aglomeracji i moze nie urodziłeś sie w Bydgoszczy
                          uzurpacja co swietna rzecz dla maluczkich.
                          Pozdr.

Gość portalu: Krzyżak 05-01-2002 19:53

Gość portalu: fin napisał(a):

> Szkoda tylko, że jak wynika z postu Krzyżaka, nadal
                          będzie odwiedzał to forum w
                          > swoich szesciu
                          > wcieleniach (a może nawet więcej).

Powiedz fin jak to jest:
                          Redakcja moze takie fogle robic?
                          Inni forumowicze np. mój serdeczny kolego Bryndzo?
                          Inni xxxxxxxxxxxxxx
                          Moi pracownicy Nie? Dlaczego ? Bo my jestesmy z Torunia?
                          Byc może bedąc mieszkańcem B. nie widzisz tego . Punk
                          widzenia zalezy od punktu siedzenia.
                          I na koniec . Byłoby mi bardzo przykro ,gdybym Ci
                          zyczył abyś sie wiecej nie pokazywał na forum.
                          To po prostu zwykła przyzwoitośc .Tak sobie myslę.
                          Pozdrawim.

OD REDAKCJI O NUMERACH IP, ANONIMACH I OŚLEJ ŁAWCE
                          adres:*.torun.cvx.ppp.tpnet.pl
                          Gość portalu: Krzyżak 07-01-2002 13:12

(...) Żeby Cię ciekawość nie zżarła.
                          Mam w swoim zakładzie 12 stanowisk w sieci.
                          "Fabryka nie ponosi odpowiedzialności za tereści wysyłane z fabryki"
                          /niektóre wychodzą za jej słodkim przyzwoleniem:)/

Pozdrawiam bardzo serdecznie.:)"

Koniec cytatów .Zwracam szczególną uwagę na :"niektóre wychodzą za jej słodkim
                          przyzwoleniem". Nie moge się już doczekać jakie cudowne wnioski teraz
                          wysnujesz . Nie musisz mnie bić . Jestem już i tak bardzo posiniaczony od
                          spadania z krzesła na widok twoich wynurzeń . Nieźle już mi dokopałeś :))))))

Poza tym w posicie napisałem : pisano za jego zgodą ,lub namawiano . Nie tak
                          ja ty mi tu insynuujesz ,ze napisałem :"iz Krzyzak kogos namawial do
                          pisania/oczerniania (kogokolwiek/czegokolwiek) sa kolejna bajeczka..."
                          Czujesz subtelną różnicę ?
                          I tak własnie kolega Krotoss dochodzi do jedynie prawdziwych wniosków na każdy
                          temat :)))))))))

3.cytat Krotossa : "Jeszcze jedno co do tego, bo wczesneij skupilem sie raczej
                          na samej inwektywie z tego idiotycznego przekazu. Powinienes jeszcze raz
                          przemyslec te slowa o zdaniach pracownikow itp. to jakies mamrotanie
                          otumanionego (nie mam pojecia jaka) mania. Co ty gadasz??? Przeczytaj
                          oswiadczenia redakcji co do pracownikow GW i ich pisaniu na forum-to mniej
                          wiecej to samo."

No własnie jak już przy tym jesteśmy .widze ,ze i tutaj nasze poglądy róznia
                          się diametralnie . Zeby nie było za łatwo podpowiem naokoło.Zebyś miął okazje
                          się wykazać :
                          1. Czego sie domagaliśmy od GW ?
                          2. W bólach ,ale ostatecznie jak się to skończyło ?
                          3. Czy mamy jakie sdowody na leszcza ?

Druga tura pytań:
                          1. Czego mamy prawo żądać od Krzyzaka jako od dyrekcji firmy po "zajściu" ?
                          2. Czy dostaliśmy to ?
                          3. Czy mamy jakies dowody ?

4. (duża czwórka ) - piszesz : "... bo wczesneij skupilem sie raczej na samej
                          inwektywie z tego idiotycznego przekazu. "

Czy skupienie Twojego intelektu przejawia w ten sposób ?
                          "Drugi strzal w ryj masz zapewniony. Za przyzwoleniem! pracownicy. Normalni
                          zrozumieja roznice."

...albo w ten sposób ?

"Szkoda, ze nie podales gdzie... ale i tak nie mam zamiaru cie gdzies
                          specjalnie szukac-szkoda mojego cennego czasu. Po prostu spotykajac kiedys
                          przy okazji gowno na drodze usune je spod podeszwy swojego buta. narty

KroTosS "von" KMM "

Tak faktycznie skupiłes umysł . Znowu jestem pod wrażeniem.
                          Twój oddany kolo .

p.s. Wiesz ,jest jeszcze masturbacja .Ulzysz sobie ,zanim usiądziesz przy
                          kompu i nie bedziesz tu na forum takich cudeniek wyczyniał z gnieceniem
                          gówna ,czy coś :))))))))))

• Gość: ochman kroti, atomski ? IP: *.ipt.aol.com 07.03.02, 01:23
                            chlopaki, musze przyznac ze od wydarzen z leszczem i od naszej malej wymiany
                            zdan (atomski) uplynal juz kawal czasu i zdazylem was obu polubic (slowo!).

z rumiencami czzytam od wczoraj o netbicie i zal mi bedzie powiedziec: "a nie
                            mowilem?" - a NATO sie zanosi...
                            • ochman Re: kroti, atomski ? 07.03.02, 13:31
                              z pelna odpowiedzialnoscia musze stwierdzic ze nie
                              pamietam o co mi chodzilo kiedy pisalem powyzszy post -
                              ludziom pijanym powinno sie silowo ograniczac dostep do
                              srodkow komunikacji! :-))))
                              • Gość: Ted® Re: kroti, atomski ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:47
                                ochman napisał(a):

> z pelna odpowiedzialnoscia musze stwierdzic ze nie
                                > pamietam o co mi chodzilo kiedy pisalem powyzszy post -
                                > ludziom pijanym powinno sie silowo ograniczac dostep do
                                > srodkow komunikacji! :-))))

dla scislosci, pijany byles wtedy (ok.1,00) czy teraz (13,30)
                                co innego wynika z tresci a co innego z logiki godzin
                                wiec jak?
                                • ochman Re: kroti, atomski ? 07.03.02, 13:59
                                  Gość portalu: Ted? napisał(a):

> dla scislosci, pijany byles wtedy (ok.1,00) czy teraz
                                  > (13,30) co innego wynika z tresci a co innego z logiki
                                  > godzin wiec jak?

1.00 - glownie chodzi mi o zdanie: "z rumiencami czzytam
                                  od wczoraj o netbicie i zal mi bedzie powiedziec: "a nie
                                  mowilem?" - a NATO sie zanosi..."

gra slowna z NATO wydala mi sie wczoraj duzo
                                  smieszniejsza, ale nie o tym... Nic nikomu nie mowilem,
                                  wiec nie bede mogl powiedziec "a nie mowilem?" ani nie
                                  bedzie mi moglo byc z tego powodu zal (chyba)
                          • krotoss Re: Może bys Kroti zaczął myśleć głową ? 07.03.02, 19:30
                            Odpowiem ci szanowny kolo w weekend, bo teraz nie mam czasu i sil, ostatnio
                            jestem bardzo zajetym czlowiekiem...

KroTosS

Ps.Cos na ksztalt polemiki juz uzyskales, choc pelno caly czas osobistych
                            wycieczek-ale wiem ze ty to lubisz :o)
                            • krotoss Re: Może bys Kroti zaczął myśleć głową ? 07.03.02, 19:33
                              Aha jeszcze jedno nie jest to zadna ucieczka czy uchylenie z mojej strony. Po
                              prostu nie chce odpowiadac zdawkowo teraz, a nie moge jak ty pisac z pracy,
                              lub poswiecac moich 5 godzin snu na pisanie tutaj. Jednak szacunek dla ciebie,
                              ze ty potraafisz poswiecic kolejna noc ;o))) weic do zobaczenia w weekend.

KroTosS
                              • Gość: atomski To nic: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 00:40
                                ...reszcie także sie przyda przypomnienie:

Będą to więc odpowiedzi na pytania ,które zadałem wyżej .

1. Czego sie domagaliśmy od GW ?

-ukarania winnego ,przeprosin itp .

2. W bólach ,ale ostatecznie jak się to skończyło ?

cytuję :

Gazeta wspiera NetBiT
                                Autor: redakcja@poczta.gazeta.pl
                                Data: 10-09-2001 16:27
                                -
                                Drodzy Forumowicze/Forumianie

Bydgoską redakcję odwiedziła grupa NetBiT-owców,
                                z którymi rozmawialiśmy o skasowaniu przez administratora grupy wątków
                                z naszego Forum oraz o stosunku Gazety do NetBiT-u.
                                Z całą mocą i stanowczością informujemy, że popieramy działania ruchu
                                (o czym przekonujemy zamieszczając na łamach informacje spotkaniach jego
                                członków).

Przepraszamy za zamieszczane
                                przez nieodpowiedzialne osoby wypowiedzi na Forum,
                                które mogły urazić NetBiT-owców.

Redakcja

P.S.
                                Przyjęliśmy zaproszenie NetBiT-u na spotkanie w Przysieku.
                                Do zobaczenia :-)

Koniec cytatu.

3. Czy mamy jakie sdowody na leszcza ?

-mieliśmy coś co wydawało sie dowodami ,ale tak naprawdę mogłyby to byc
                                jedynie poszlaki .

Druga tura pytań:
                                1. Czego mamy prawo żądać od Krzyzaka jako od dyrekcji firmy po "zajściu" ?

-przeprosin ,obietnicy poprawy (nie MY ,bo ja juz nie ,ale WY).

2. Czy dostaliśmy to ?

- to chyba widać ?

3. Czy mamy jakies dowody ?

-znajdują sie w tym wątku ,prawda ?

A tak w ogóle to nie rozumiem co ma wspólnego redakcja i sprawa leszcza z
                                manifestem ? Tłumaczenie ,ze to było działnie takie jak GW wobec nas (czwórki
                                z netbitu -) jest chyba trochę nie na miejscu ? Przecież powodem w sprawie nie
                                jest GW tylko byli i obecni członkowie netbitu .

Po wtóre jako były członek netbitu nie widze potrzeby widywania sie z
                                towarzystwem z którym nie chcę mieć juz nic wspólnego ???
                                Nie przekonują mnie też ciche układy ,ustalanie wspólnego stanowiska ,na
                                spotkaniu w realu . Uważam ,ze to nie jest czysta gra.

p.s.
                                Tak wiec jesli nadal masz ochote Kroti dac mi w ryj ,to będziesz musiał się
                                pofatygowac do mnie . Obecnie pracuje w domu ,wiesz gdzie mieszkam ,nie
                                ukrywam się.
                                Niniejszym uważam też ,ze powiedziałem juz wszystko na ten temat .musiałem to
                                powiedzieć bo sumienie nie pozwalało mi dłużej ...
                                Zajmijcie więc sobie jakieś wspólne stanowisko na spotkaniu. Ustalcie ,co
                                chcecie np: ze jestem matołem i to wszystko moja wina i budujcie co tam
                                uważacie .
                                Jeżeli nie bedziecie mnie mieszac do Waszych netbitowych spraw ,to ja też nie
                                będe sie mieszał . Powodzenia.

• Gość: Ted® Re: To nic: IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 09:00
                                  > Nie przekonują mnie też ciche układy ,ustalanie wspólnego stanowiska ,na
                                  > spotkaniu w realu . Uważam ,ze to nie jest czysta gra.
                                  >

poprosze o tlumaczenie, tak na chlopski rozum, bo akurat z tego zdania nic nie
                                  zrozumialem
                                • Gość: SDB Re: To nic: IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:37

> Nie przekonują mnie też ciche układy ,ustalanie wspólnego stanowiska ,na
                                  > spotkaniu w realu . Uważam ,ze to nie jest czysta gra.

Nie rozumiem gadaj o co ci chodzi ze szczegolami(pikantnymi:))
                                • Gość: Krzyżak Atomski nie może z nami sie rozstać IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 21:25

> > Po wtóre jako były członek netbitu nie widze potrzeby widywania sie z
                                  > towarzystwem z którym nie chcę mieć juz nic wspólnego ???

Jeżeli jest tak jak mówisz, to po co bez przerwy tu piszesz?Wstajesz o 4 rano i
                                  miotasz sie jak ślepy we mgle.Jeżeli się już z nami pozegnałeś , to Bóg z Tobą.
                                  I nie przeżuwaj swoich i innych wątków w nieskończonośc bo to,staje sie drogi
                                  atomski,NUDNE.Chrzanisz ,że sie wypisujesz,że już nie należysz,ale z drugiej
                                  strony zanudzasz nas swoją powszednią osobowością,żądasz ,ŻĄDASZ, jakichś
                                  przeprosin,tłumaczeń i innych rzeczy.Piszesz coś o spowiedzi ,rachunku
                                  sumienia ,wybaczaniu ,a co ,w Arcybiskupa sie zabawiasz? Jak czujesz powołanie to
                                  zapisz sie do Radia Maryja.Oni też bez przerwy pieprzą to samo i od rzeczy.

Bóg z Tobą!
                                  • krotoss Re: Atomski nie może z nami sie rozstać 09.03.02, 12:12
                                    tak mnie to juz tez znudzilo, mialem dzis atomowi odpisac, ale nie widze sensu
                                    bo primo:to stek bzdur, secundo: spowoduje znow polemike w stylu atoma-czyli
                                    ping-pong/hau-hau i rzucanie miechem, tertio: tak w koncu zakreci iz okaze sie
                                    ze to ja prowokowalem. Wiec narty i do zobaczenia kolo atomski.

KroTosS

Ps.atomski-jeszcze w kwesti formalnej co do naszego spotkania-chyba dosadnie
                                    okreslilem jaki mam zamiar. Jak nei pamietasz jest wyzej-o bucie i czym co sie
                                    do niego przykleja jak spotkasz na drodze niestety. Nie mam wcale ochoty tak
                                    robic, to po prostu koniecznosc, moze obracasz sie w towarzystwie tchorzy
                                    itd.ktorym mozesz nawciskac publicznie inwektywami a oni schyla glowe i bede
                                    siedziec cicho. Ze mna tak niestety dla Ciebie nie bedzie, Fordon jest maly
                                    wiec sie natkniemy kiedys-spox. Aha i cie nie strasze atom czy cos>kto wie,
                                    moze sie okaze ze to ja w efekcie dostane od ciebie, ale bede mial spokojne
                                    sumienie iz nie puscilem takiej zniewagi plazem-wiesz honor te spraw, ale wiem
                                    ze dla dwulicowcow to sa tylko puste slowa...

• Gość: atomski Re: Atomski nie może z nami sie rozstać IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 01:09
                                      wiesz kolo .idiota dopóki się nie odezwie nie uchodzi za idiotę .

• Gość: atomski w kwestii formalnej- to moze ja ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:47
                                        Dz.U.97.88.533

Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę
                                        lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną
                                        obawę, że będzie spełniona,
                                        podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
                                        2.
                                        § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 191. § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu
                                        zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia ,
                                        podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Jak widac już za samo to ,co nabazgrałeś tu na forum można by cię pozwać .
                                        Wiesz po namyśle uznałem ,ze warto bym się w ogóle nie bronił . Gdybym
                                        połączył w sądzie te groźby na forum i pozew za pobicie ,to bardziej
                                        dotkliwie odczułbyś konsekwencje,niż gdybym próbował sprawę rozwiązać w
                                        jakikolwiek siłowy sposób.
                                        Bo wiesz ,takie działanie jakie zapowiadasz nie ma już znamion działania w
                                        afekcie czy coś.Jest to zaplanowane działanie ,zapowiedziane i wykonane ??
                                        Kara byłaby raczej śmieszna ,pewnie jestes niekarany ,to byłaby jakaś
                                        grzywna ,ale dość dotkliwe mogłoby być pokrycie kosztów postepowania i samo
                                        to ,ze miałbyś nasrane w papierach . Zorientuj się domorosły prawniku co to
                                        znaczy być notowanym .
                                        • krotoss Re: w kwestii formalnej- to moze ja ? 10.03.02, 13:00
                                          znajdz sobie tez artykul na publiczne obrzucenie kogos inwektywami :o)))

KroTosS
                                          • Gość: atomski Re: w kwestii formalnej- to moze ja ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 00:17
                                            i nawzajem
                                    • Gość: #kasia ku pamieci.. IP: 194.204.138.* 11.03.02, 17:08
                                      tja forum jest cudowne.. :)))))))))))))))))))
                                      pozdrawiam serdecznie
                                      ---------------------------------------------------------------------------
                                      Re: Słowo od kicikociego
                                      krotoss@poczta.gazeta.pl 10-09-2001 17:00 odpowiedz na list
                                      odpowiedz cytując

Jedna rzecz tylko na marginesie nikt nie ma zamiaru z tad Ciebie
                                      przeganiac czy
                                      cos... nie zapisani w NetBIT takze maoga przeciez tu sie wypowiadac,
                                      zreszta
                                      jest to bardzo pozadane, gdyz swiadczy iz nie jestesmy sami...
                                      zachecam wiec do
                                      konstruktywnej dyskusji.

KroTosS

Ps.To wszystko na marginesie twojej wypowiedzi sedna nie dotykam z
                                      wiadomych
                                      powodow(adresat).

--------------------------------------------------------------------------------
                                      zabawnie mi sie to teraz czyta...
                                      • krotoss Re: ku pamieci.. 11.03.02, 19:24
                                        rowniez serdecznie pozdrawiam ;o))))))))

KroTosS

Ps.A pytanko kto, gdzie, kiedy przeganial was z forum netBiT'u, kiedy
                                        prowadziliscie konstruktywna dyskusje he????

• Gość: atomski Re: ku pamieci.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 23:46
                                          Rozumiem ,ze rozmawiacie o mnie beze mnie o tym co napisał Krzyżak pijąc do
                                          mnie?
                                          Otóż jako wolny jak szpadelek -forumowicz -nie związany z nikim i z niczym ,
                                          moge sobie pisac gdzie chcę , co chcę i kiedy chcę .
                                          Nikomu nic do tego (poza gospodarzem tegoż przybytku -czyli redakcji) : co
                                          piszę ,o której godzinie , i czy mu to pasuje czy nie .
                                          Jak sie znudzę to sam przestanę . Nikt tutaj nie bedzie miał na to
                                          najmniejszego wpływu .Wręcz przeciwnie :)))))))))

W tej chwili mam na przykład ochotę napisac ,ze Krzyżak popisał sie
                                          nieprzeciętnym tupetem z tym hasłem ,ze on miał za chwilę prosic Teda o
                                          wystąpienie z netbitu.
                                          Jestem pod wrażeniem :))) Drugi dzień :))))))))

• Gość: atomski Re: ku pamieci.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 23:20
                                            Gratuluję .Juz sie znudziłem . :)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka