Dodaj do ulubionych

Lena Meyer-Landrut

01.04.10, 05:58
Pierwszy roz co widzam juzas niemieckie szanse na wygranie
Eurovision Song Contest 2010 in Oslo !

Ta Lena, to nie yno fajnou frechownou dziouszka ale uona tysz
richtig fajnie spiewou.

www.youtube.com/watch?v=IpRrwb1nv20
Obserwuj wątek
    • socer-schlesier Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 07:19
      No to zyczymy jej dalszych sukcesow.
    • cirano Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 13:29
      Richtig fajno dziouszka, ale ta śpiywka niy mo (jusaś) żodnyj szansy.
      Wetten ballest?
      • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 13:43
        Wetta, juz uech se zawetowou z moja Swiegertochter i cerom uot moji
        siostry, uobie przegrajom na 100%
        Jou pedziou , ze co najmni 3 miejsce to se mnie uobie wysmiouy;)
        • gryfny Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 13:57
          Wetta trzymia,3 ....od konca i ze 7"ponks"
          • rita100 Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 22:00
            Ja stawiam, ze Lena wygra Konkurs Eurowizji
            • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 22:14
              Danke Rita, jou wlasnie tysz nie widzam lepszy od niej, ale weta je o 3 miejsce ;)
              • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 22:18
                www.unser-star-fuer-oslo.de/videos/player/index.html?contentId=63140&initialTab=related&showId=1440-01
                ;)
                • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 22:21
                  Tu je bardzo dobra jakosc
                  www.youtube.com/watch?v=mFDFQs-FmsU
                  • rita100 Re: Lena Meyer-Landrut 01.04.10, 22:36
                    To Niemcy mają swoją gwiazdę i calkiem , całkiem, można pozazdrościć.
                    Od dziś zauważyłam na YOUTUBE są bardzo wyraźne te teledyski. Pewnie na inna
                    technikę przeszli.
                    • socer-schlesier Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 08:56
                      Zeby cos powiedziec to by cza tych jej konkurent posluchac,tak ciezko cos "prognozowac".Raczej slabe szanse.
                      • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 10:28
                        No widzam, ze na typowaniu w ballu to sie tu znajom, ale o muzyce to malo
                        pojyncia te chopy tu majom.
                        • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 10:33
                          To boua jeji 1 piosenka
                          www.unser-star-fuer-oslo.de/videos/player/index.html?contentId=57482&initialTab=related
                        • seppel Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 10:46
                          czi mo szanse abo niy trodno pedziec fkozdym razie to je nojbardzi mocne od czasof Nicole("Ein bisschen Frieden")
                          jak wszyscy na talynt i pjosynka bydom Stimma oddowac ,to ja
                          a jak zajs yno we ramach "mauo pomoc dlo somsiadof" guosowanie bydzie polagauo , to ganz klar, niy.
                          • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 10:50
                            widzam, ze Seppel se na muzyce znou, gynau tak samo to widzam, od czasow Nicole,
                            jest to nasza najlepszou piesniczka.
                            • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 10:56
                              www.unser-star-fuer-oslo.de/videos/player/index.html?contentId=62452&initialTab=related&showId=1428-01
                              • rita100 Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 21:44
                                Ona ma największe szanse. Czytałam trochę komentarzy i bardzo dużo ludzi stawia
                                na jej piosenkę jeśli jej wykonanie na żywo będzie odpowiednie. Czekajmy do
                                maja, wszystko się okaże.

Socer, a oto polska konkurencja dla Leny :)Marcin Mroziński i tez fajna
                                piosenka, troszkę brak mi w niej energii, ale kto wie ?
                                Pokolibać sie można
                                www.youtube.com/watch?v=LG3gyDb-Lrw
                                • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 02.04.10, 21:46
                                  Juz jego angielski jest pod psem;)
                                  • cirano Re: Lena Meyer-Landrut 03.04.10, 10:40
                                    Gottschalk zaprezyntowoł jom w zeszło sobota...
                                    no niy wiym... coś w tyj dziousze jes, ale...
                                    • ramon6 Re: Lena Meyer-Landrut 03.04.10, 11:52
                                      a mozno nom zrobi juzajs jakis Überraschung, jak za kouzdym razym do
                                      teraska.
                                      • ballest Re: Lena Meyer-Landrut 05.04.10, 21:52
                                        Jou Wom godom, ze moze nawet wygrac, ona jest niemozliwie dobrou!
                                        • ballest ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 09.04.10, 13:45
                                          unterhaltung.t-online.de/lena-gilt-als-favoritin-beim-grand-prix/id_41235484/index
                                          • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 09.04.10, 13:47
                                            www.sz-online.de/nachrichten/artikel.asp?id=2433308
                                            ;)

Cieszy mnie !
                                            • gryfny Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 09.04.10, 15:28
                                              wszystko pieknie ale ty o jednym zapominosz,ta impreza juz downo nie
                                              je artystyczno ino polityczno.
                                              Glosujom SMS-ami a colkiej Europie siedzi tysiace takich:

forum.gazeta.pl/forum/w,88,109809194,109816514,Ja_nigdy_niekupie_nic_niemieckiego_.html

co poradzom i 100 SMS wyslac,wiec zapomni o uczciwej rywalizacji
                                              • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 09.04.10, 20:57
                                                Jak SMS-ami to mou nasza Frelka Vorteil!, albo myslisz inaczy ?
                                                • szwager_z_laband Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 09.04.10, 21:03
                                                  ona mo talynt i psziznom sie bez lyjtow ze choc mi sie podobo jak
                                                  spiywo to ale ta odniyj nojwiynkszo konkuryntka co we finale
                                                  pszegraua to boua moja faworytaka - miaua lepszo sztima!

ale czimia kciuki za tom frelkom tera:)
                                                  • szwager_z_laband ps 09.04.10, 21:13
                                                    couko moja ouma Giesa jak boua frelkom:)

www.youtube.com/watch?v=ccZAh7mty_g
                                                  • szwager_z_laband Re: ps 09.04.10, 21:19
                                                    zol mi jyj - pszi coukym szacunku i uzaniu do tyj co wygraua ...

www.youtube.com/watch?v=Sfm-BtdhcFU

to bou nojlepszy finau do tyj pory w tyj sztafli!
                                                  • ballest Re: ps 09.04.10, 21:25
                                                    Also, jou widzam wielkou roznica miedzy niymi !
                                                    Choc Jennifer Braun z moich stron je ;)
                                                  • szwager_z_laband Re: ps 09.04.10, 21:31
                                                    ta co wygraua je wedug mie wiynkszom osobowosciom, ale ta Braun
                                                    wedug mie mo super i lepszo sztima

www.youtube.com/watch?v=2_zLABhZdqM
                                                  • ballest Re: ps 09.04.10, 21:35
                                                    Laband, a jou myslam, ze Lena mou lepszou Sztima ! no i se poruszou na Binie
                                                    bardzo nietypowo, co mnie fascynuje, a jeji angielski tysz taki inny,
                                                    fascynujoncy je !
                                                  • seppel Re: ps 09.04.10, 23:01
                                                    ballest napisał:

> Also, jou widzam wielkou roznica miedzy niymi !
                                                    > Choc Jennifer Braun z moich stron je ;)
                                                    ......

przekludziou zes sie ?
                                                  • ballest Re: ps 09.04.10, 23:05
                                                    Ja , na starosc se fajniejsze strony szukom;)
                                                  • seppel Re: ps 09.04.10, 23:17
                                                    Eltville ist nicht groß-
                                                    opuaco sie die Burg ze Ogrodkym obejrzec
                                                    a i Kloster Eberbach pjynkny je
                                                    moze Cie kaj tam na Wanderongu trefja ?;))

• ballest Re: ps 09.04.10, 23:23
                                                    Ja i do tego fajny sicht na Rhein;)
                                                  • seppel Re: ps 09.04.10, 23:32
                                                    yno sie tam niy wychylej
                                                    bo jeszcze kaj plompsnies ;)
                                                    jutro wsadza poura fotek (za Tfojim pozwolyniym)
                                                    coby "inni" wjedzeli kaj (zajs) mjyszkousz ;)))
                                                  • ballest Re: ps 09.04.10, 23:35
                                                    wsadz, chyntnie uobejrzam!
                                                  • seppel Re: ps 09.04.10, 23:43
                                                    Aber yno s Eltville
                                                    bos O F kozdy jusz zno
                                                  • ballest Re: ps 09.04.10, 23:48
                                                    dowej skond yno mozesz, inni nie znajom!
                                                  • seppel Re: ps 09.04.10, 23:50
                                                    ok;)
                                                • gryfny Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 10.04.10, 09:31
                                                  ballest napisał:

> Jak SMS-ami to mou nasza Frelka Vorteil!, albo myslisz inaczy ?

Jak ty przydzesz na Vorteil u "ulankow" do Niemki?
                                                  • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 10.04.10, 09:41
                                                    No, bo myslam, ze se ludzie na muzyce znajom i skuli tego mou Vorteil!
                                                  • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 11.04.10, 21:20
                                                    a tu Gerd Günther Grabowski tysz ze swojom Lenom;)
                                                    www.youtube.com/watch?v=AWc8lvQQhyk
                                                  • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 14.04.10, 06:08
                                                    Danke Seppel za te Bildy !

schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=lastup&cat=1&pos=21
                                                  • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 14.04.10, 06:11
                                                    schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=902
                                                  • ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 14.04.10, 06:11
                                                    schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=902
                                                    ;)
                                                  • seppel Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 15.04.10, 22:19
                                                    ;)) jou! nichts zu danken, hab gern gemacht

• ballest Re: ;) mysie zdou, ze recht bydam miou! 30.05.10, 14:07
                                                    www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY
                                                  • ballest Cirano a co z Twojom Wettom? 30.05.10, 14:09
                                                    Jakos nic niw slyszam i nie widzam!
                                                  • ballest Re: Cirano a co z Twojom Wettom? 30.05.10, 21:14
                                                    www.youtube.com/watch?v=9aDBONfkkJw
                                                    Juzas Lena;)
                                                  • ballest Re: Cirano a co z Twojom Wettom? 31.05.10, 06:18
                                                    www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/0,1518,697632,00.html
                                                    ;)
    • szwager_z_laband Re: Lena 09.04.10, 21:35
      ta Lena troch mi pszipomino ta trocha juz zapomniano dzisej inkszo
      frelka:

www.youtube.com/watch?v=IZOWP6QQdRE
      • szwager_z_laband Re: Lena 09.04.10, 21:59
        www.youtube.com/watch?v=62pLY5zFTtc
      • szwager_z_laband Re: Lena 09.04.10, 22:04
        www.youtube.com/watch?v=G1A_uSEjTIQ
        • ballest Re: Lena 09.04.10, 22:56
          Tylko ta ji zagrozou
          www.youtube.com/watch?v=ja9DnWWtiyo
          • szwager_z_laband Re: Lena 10.04.10, 08:33
            tych konkuryntow tera kompletnie niyznom, ale czimia kciuki za
            Lenom, bo pszeca miyszko niydaleko mie:)

zartuja - richtik fajnie spiywo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka