09.06.10, 23:43
posłołeś jusz ta prezyntacja do naszyj koleżanki?
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Hanys 11.06.10, 23:14
      Ja mam prośbę, by na czas ciszy wyborczej usunąć ten wątek
      forum.gazeta.pl/forum/w,34281,112729658,112729658,Moj_glos_na_Jaroslawa_Kaczynskiego.html
      Nie chciałabym łamać prawa wyborczego. A cisza wyborcza będzie chyba od północy
      18 czerwca.
      • annak12 Re: Hanys 12.06.10, 00:44
        rita100 napisała:

> Ja mam prośbę, by na czas ciszy wyborczej usunąć ten wątek
        >
        rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,34281,112729658,112729658,Moj_glos_na_Jaroslawa_Kaczynskiego.html
        > Nie chciałabym łamać prawa wyborczego. A cisza wyborcza będzie chyba od północy
        > 18 czerwca.

Tym samym by musieli usunoć wszystko ze internetu,gazet,rozmaitych publikacji!
        Mi se zdou,iże we cisza wyborczo już se tygo tematu nie poruszo,nie agituje,ze
        niczym nowym nie wyskakuje.
        • hanys_hans Re: Hanys 12.06.10, 06:17
          annak12 napisała:

> rita100 napisała:
          >
          > > Ja mam prośbę, by na czas ciszy wyborczej usunąć ten wątek
          > >
          > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,34281,112729658,112729658,Moj_glos_n
          > a_Jaroslawa_Kaczynskiego.html
          > > Nie chciałabym łamać prawa wyborczego. A cisza wyborcza będzie chyba od p
          > ółnocy
          > > 18 czerwca.
          >
          > Tym samym by musieli usunoć wszystko ze internetu,gazet,rozmaitych publikacji!
          > Mi se zdou,iże we cisza wyborczo już se tygo tematu nie poruszo,nie agituje,ze
          > niczym nowym nie wyskakuje.

jo by propoonowou na tyn czas ty ciszy wyborczyj niyczytac´ take woontki w
          rzodnym wypadku na guos ino blank po cichu...

Tak samo szkryflac´ tysz blank po cichu bez wyksziknikoow potkrys´lanio
          pogrubianio i.t.p. einfach mauymi literooma...
          • bokertov1947 Re: Hanys 12.06.10, 20:13
            A wuzt wyborczy to idzie jejsc w ciszy wyborczy, abo njy?? I eli cza sie zawrzic
            w komorce i byc cicho, abo njy cza?
            • rita100 Re: Hanys 13.06.10, 10:56
              Dwa dni jakoś wytrzymamy bez wątków agitacyjnych. Mój wątek i Socera jest
              wyjątkowo agitacyjny dlatego powinniśmy go na czas ciszy dokładnie schować i nie
              pokazywać, by uszanować prawo wyborcze.
              Kto jak kto, ale to Niemcy są dumni z porządku i ordung musi być :);)
              Prawda ?
              W tym czasie możemy sobie głośno śpiewać, i kibicować, wszak, mecze, mecze
              ,mecze i z głodu nie zginiemy. Wuszte wyborczo dadzą nam piłkarze w ten czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka