dede99 04.02.06, 00:00 Hallo Ballest! Z okazji Twoich urodzin wszystkiego najlepszego,zdrowia,Blogoslawiynstwa i spelniynia wszystkich marzen zyczy Ci dede wraz z rodzina. dede Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: Do Solenizanta! 05.02.06, 17:27 Wszystkiego najlepszego Ballest I zycza abys dalej celnie szczelou ! Odpowiedz Link
annak12 Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 07:46 Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 08:43 Dziynki Aniu, bardzo wielkie dziynki. Blackout do emerytury to mi daleko, jeszcze "ciezkie" 9 lot, ale moja praca to moje hobby, czytaj konik! Dede, mosz jeszcze Sunways? Odpowiedz Link
dede99 Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 09:14 ballest napisał: > Dede, mosz jeszcze Sunways? To zech sie ciebie tyz chciol spytac.Jo je trocha za pryndko sprzedol i teraz czekom az sie korektura skonczy. A Ty? Odpowiedz Link
betelka Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 09:17 Zum Geburtstag viel Glück, zum Geburtstag viel Glück. Zum Geburtstag Alles Gute. Zum Geburtstag viel Glück. Odpowiedz Link
ejaz Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 09:21 Wszystkiygo najlepszygo, zdrowia, szczynscia, pomyslnosci oraz pociechy z zony. Odpowiedz Link
eugenia54 Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 09:27 Przy dzisiejszym dniu radosci zycze 100 lat pomyslnosci. Niech ci zycie w szczesciu plynie niech cie radosc nie ominie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 09:36 niech cie radosc nie ominie Oj, będzie się dziś działo , będzie....... już zacieram ręce ;) Niespodzianka się szykuje a szampan bombelkuje ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 09:54 Riciuniu,bardzo wielkie dzieki! Juz uech je richtig ciekawy Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 11:54 Ballest a teraz tak ehrlich co Ci życza: -wnuków,wnuków i jeszcze roz wnuków. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 12:07 No tos mie tera zastrzelou, to bych wtedy bou oupom! Myslam, ze im sie udajom te cwilingi ;) Bo Anna tak planuje ;) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 12:30 A próby już jakies podieli w tym względzie? Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 12:51 No toz ballest i jo ci zycza, sto lot ... a jedna zima. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 12:55 nie na razie jeszcze nie podjyli, jak uech zauwazou :) Odpowiedz Link
ciupazka Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 16:26 Szanownemu Panu Ballestowi z okazyji Jego urodzin! Juz na samo słowo zycynia syćkie słowa blednom, to tyz piyknie Wom zyce, niek Wasego zywobycio drózecki ino piykne bedom. Niek zgichnie ku Wom scęliwość oborom syrokom niek syćko bedzie piykne, ka oprzecie oko. Biercie umiełowanie ojcyzny ze sobom cobyście sie stali rodziny ozdobom. Niek Wom trud zywobycio nie bedzie cięzorym, wte dlo inksyk ludzi staniycie sie wzorem. Na kozdym kroku bydźcie na spólstwie zycliwi, niek sie Wase serce i dusa zowiściom nie zywi. Jaworze, jaworze syrokiego liścia, dej ze Panie Boze, Ballestowi scęścia. 100 lat w pomyślności i zdrowiu! Telo.Pozdr. ciupazka Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 16:36 WIELKIE DZIYNKI , bardzo Wielkie dziynki! Ciupazko, Ciebie juz wieki znom i szanujam a Ty mi tu z Panem zajezdzosz! Cieszam se ale bardzo, ze Ciupazka tu zaglondou! To podkryslou nasza przyjazn Slonsko Goralskou, kerou zawsze boua jest i bydzie ! Odpowiedz Link
walezka Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 18:04 najlepszegooooooooooooooooooo z okazji urodzinnn Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 18:45 Hi, Walezka, wielkie, wielkie dziynki, cieszam se bardzo, zes nie zapomniala! Pozdrow Markusa 1 Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Solenizanta! 04.02.06, 19:13 Ballest , gotowy jesteś do odbioru paczki :) ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Hellaauuu Ballest 04.02.06, 19:26 Ballest z okazji Twoich urodzin, życzę Ci Wszystkiego Najlepszego, a przede wszystkim dużo radości i poczucia humoru :) "Śmiyj, lachej sie wiela ci cza, - ciysz sie życiym - Hellaauuu". Zacznijmy jednak od małego toastu 100 lat, tak na rozruszanie imprezy ;) Poczekajmy trochę, własnie Hanys rozlewa wszystkim bombelkowo-procentowy szampan ;) Już słychać -bulbulbul i pucharki zapełnione. · * °*___ ° ___*° *° \_/*° \_/ * .* _|_ *. _|_* Odbierzcie to na wesoło , bo to taki szalony pomysł. To taka fest fajna wiązanka niemiecka. Oj, będzie się działo, będzie i z góry proszę o wybaczenie ;) Zapraszam :) Już rozwiązałam paczuszkę , a tam .............. Odpowiedz Link
rita100 Re: Troszka szpasu i uciechy 04.02.06, 19:28 ;) Kumm, loss mer fiere, nit lamentiere jet Spass un Freud, dat hät noch keinem Minsch jeschad. Denn die Trone, die do laachs, musste nit kriesche. Loss mer fiere op Glywice. Poćcie, pofajrujmy i niy lamyntuj troszka szpasu i uciechy, Co jesce żodnymu człekowi niy poszkodowało. Bo tfoje płaczki ino ze śmiychu, A niey s beczynio sztamować majom Pofajrujmy na sposob jak w Glywicach. To pofajrujmy .......... 100 lat i brzęczą kieliszki :) cdn Odpowiedz Link
rita100 Re: Prowdziwe pszijaciele czimajom razym 04.02.06, 19:29 Echte Fründe ston zesamme, ston zesamme su wie eine Jott un Pott. Echte Fründe ston zesamme, es och dih Jlück op Jöck un läuf die fott. Fründe, Fründe, Fründe en dr Nut Jon´er hundert, hundert op e Lut. Echte Fründe ston zesamme, su wie eine Jott un Pott. Prowdziwe pszijaciele czimajom razym, Czimajom cusamyn jak Bog i Gornek Prowdziwe kameraty czimajom ze sobom Nawet kiej szczyńście je w drodze abo ci uciykło. Kumple, kumple, przijaciele zawsze w poczebie Setki lot, jak ta staro miarka do mielynia bonkawy Prowdziwe Frojndy czimajom cusamyn, Jak Bog dlo nasego ducha i gorczek jodła dlo ciała. I za przyjaciół 100 lat, których nie sposób wymienić, a jest nim ten i ten, i ty, i ty, i on, i on, i ona, i ona i wy, i wy, i oni, i oni, oj, już mi sie kreci w głowie......;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Ale dzisioj som my weseli 04.02.06, 19:31 ;) Aber heut - sind wir fidel - ein Herz und eine Seel. Heut´ zieh´n wir los! Heut´ wird gelacht! Heut´ machen wir´ne tolle Nacht. Ale dzisioj som my weseli - z jednym wspolnym sercym i duszom Dzisioj idymy zaczynać. Ło bydzie dziś chichranio! Dzisioj se zrobiymy fajno noc. Hanys dolej nam jeszcze, niech bombelki tańczą ;)))) Odpowiedz Link
rita100 Re: Ło bydzie dziś chichranio 04.02.06, 19:32 ;) Ov krüzz oder quer, ov Knääch oder Häär mer losse nit, un losse nit vum Faster leer´! A ju ja, a ju ja, jetz gehts wieder ju ja, jetz jeiht et loß! Denn einmal nur im Jahr ist URODZINY, ist URODZINY W GLYWICACH ! Laache, bütze danze, springe dun mer jo hück. Abo na kszisz,abo na szago eli to chłopek eli panoczek My niy dopuszczymy byś ta noc szału opuścił A ju ja, a ju ja, teroski zaś robiymy a ju ja, teroski idzie na fest! Bou ros w rouku je URODZINY, je URODZINY W GLYWICACH ! :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Sprobojcie se tysz jakeś śpiyfki na ta łokazy 04.02.06, 19:34 ;) "Sprobojcie se tysz jakeś śpiyfki na ta łokazyjo pszigoutować - by sie pouwygupiać, pośmioć, poczuć sie królym na rowni s inszymi - tak sie łotstresujesz, a i powoli szacunku tysz nabieresz do sfyj krainy" :) Komu dolać ? Coś tam jeszcze na dnie zostało ;) Polecę jeszcze po drugą flaszeczkę ;) W miedzyczasie posłuchajcie pierwszej piosenki ;))) Doskonała i wspaniała ;) schlesien.nwgw.de/m/f/Heino_Schlesienlied.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: Hajdi czimela, czimela, czimela, bum! 04.02.06, 19:36 ;) Wir sind die Eingeborenen von Trizonesien Heidi tschimmela tschimmela tschimmella bumm! Wir haben Mägdelein mit feurig wildem Wesien Heidi tschimmela tschimmela tschimmella bumm! Wir sind zwar keine Menschen fresser, doch wir küssen um so besser, Wir sind die Eingeborenen von Trizonesien Heidi tschimmela tschimmela tschimmella bumm! Tschimm-bumm! schlesien.nwgw.de/m/f/Oberschlesierlied.mp3 My som urodzyni ze cony 3-ch kultur Hajdi czimela, czimela, czimela, bum! My tysz momy dziołchy ogniste i s ikrom Hajdi czimela, czimela, czimela, bum! My niy som żodne ludożercy, jak myślicie, tesz całujymy, i to jeszcze lepiyj, Bo urodzyni my som na granicy 3 kultur Hajdi czimela, czimela, czimela, bum! Czim-bum! Odpowiedz Link
rita100 Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden in 04.02.06, 19:37 ;) też się bawią, zapraszamy Gliwice na ucztę :) „Ein Hahn, eine Gans, eine Ente und ein Auerhahn begaben sich auf die Wanderschaft und gelangten zu einer armen Hütte. Daraufhin folg der Hahn auf das Dach und rief: „Wie lange werden wir hier verbleiben?” Die Gans antworte ihm: Den ganzen Tag - den ganzen Tag. Vorauf die Ente sagte: -Quak -quak, -quak Der Auerhahn verärgert und mit rotem Kamm gackerte mit Schmollen: „Mag das der Teufel holen - mag das der Teufel holen.” „Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden indyk poszli na wandern, aż przyszli do bardzo ubogiej chałupy. Tam kokot zafurgnął na dach i zapioł. „A długo tu tak będziemy?” Gęś mu odgęgała: Cały dzień, cały dzień A kaczka jej przytakiwała tak, tak, tak, tak. Ale pulok się rozgniewał i cały czerwony zawołał: „Diabli by tu wytrzymali, diabli by tu wytrzymali”. ;)Tu chcymy łostać, tu my som i w doma Tu niy dostanie nos żodyn dioboł, żodyn z inszych. Odpowiedz Link
rita100 Re:To je to z czego jeżech dumny :) 04.02.06, 19:40 :) I nowa piosenka En Plawniowic ben esch jebore, dat es zwar schon paar Johre hin, ming Muttersproch jeht nie verlore, dat es jet wo esch stolz drop bin ... 100 lat Ballest W Plawnicach jo żech sie urodził, to jes w prowdzie wiela lot nazot, moja gwara z Heimatu niy poszła w niypamiyńć, i to je to z czego jeżech dumny. I wszyskich zapraszam do uczty. Odpowiedz Link
rita100 Re: ten zwarijowany piykny czas 04.02.06, 19:47 i momy, tak momy ten zwarijowany piykny czas. I piosenki i smiechy i zabawę. A muzyczka, ino, ano, A muzyczka rźnie, Bo przy tej muzyczce Goście bawią się (wesoło!) Czy to męska, Czy to żeńska, Czy to insza jest, Byle by, nam rżneła Fest a fest. Odpowiedz Link
rita100 Re: ten zwarijowany piykny czas 04.02.06, 19:52 Z wizytą Krakowiacy :) www.promni.pl/obrazki/portugalia/06_w_strojach_08.JPG schlesien.nwgw.de/m/k/Piosenka_Krakowska.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: ten zwarijowany piykny czas 04.02.06, 20:02 Juz na zakończonie :) schlesien.nwgw.de/m/g/23_Ein_Schiff_wird_kommen.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: ten zwarijowany piykny czas 04.02.06, 20:10 schlesien.nwgw.de/m/g/23_Ein_Schiff_wird_kommen.mp3 Odpowiedz Link
dede99 do Rity!! 04.02.06, 21:01 Rita wspanialy Geszenk przygotowalas Ballestowi-super. P.S. jo mom urodziny w sierpniu Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Solenizanta 04.02.06, 21:15 Dede, to takie gorąco- grillowo-plażowe urodzinki będą ;) Cos na styl - plaża dzika plaża, morze dookoła z wysokiego brzegu Dede wszystkich woła ! ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Solenizanta 04.02.06, 21:18 A to jeszcze taka specjalna niespodzianka, bardzo humorystyczna, bardzo , a bardzo ;)to wic :) - Patrycja, po litrze to z ciebie niezła laska. - Ballest, oszalałeś ? To ja Laband ! Również z wirtalną wizytą ;)))))) Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta 04.02.06, 21:56 Riciuniu, moja najlepszou, jeszcze zech tego nie przeczytou, ale zrobiouas mi naprawdy pouny miech UCIECHY, dostaniesz za to fajnego KUSIKA!! DZIYNKI Rito, moja slodkou! Ty o mie pamientosz i zes nie uciykua jak inne co tu zawsze piszom :( Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Solenizanta 04.02.06, 21:59 Przestań Ballest, miałam tu swoje urodziny i będę przy każdych innych urodzinach, w dowód wdzieczności za swoje urodziny. Wesoły Hanys ładnie gra. Ja nie wyjada stąd ja nie wyjada stąd ;)))) tak grają Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Solenizanta 04.02.06, 22:09 Posłałam życzenia urodzinowe na Radio WH :) Odpowiedz Link
ciupazka Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden i 04.02.06, 22:24 Aleście mnie zrobili, hehe, to już i czytać nie wolno. Trudno pardon i mnie nie ma! Odpowiedz Link
rita100 Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden i 04.02.06, 22:26 ciupazka napisała: > Aleście mnie zrobili, hehe, to już i czytać nie wolno. Trudno pardon i > mnie nie ma! Wolno, wolno , nawet zapraszam :) Odpowiedz Link
rita100 Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden i 04.02.06, 22:25 Cos z tym wpisem nie wyszło ? ;))) Hej ha kolejke nalejcie hej ha kielichy wzniescie To zrobi doskonale nam mówię prawdę - wierzcie ;) Pije Kuba do Jakuba ;) Odpowiedz Link
rita100 Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden i 04.02.06, 22:27 Żeby bylo jasne to cała twórczośc jest z tej stronki www.echoslonska.com/0201/kultur/020103kt_PeterSczepanek_Karnevalsmiyjlachej.htm Odpowiedz Link
rita100 Re: Dla Ciupazki :) 04.02.06, 22:36 Nie gniewaj się, po prostu taką składaneczke zrobiłam, może tego swojego wpisu nie zrozumiałam tak jak Ty to rozumiesz. Prosze Cię Ciupazko o wybaczenie i przystąp do naszej a bardziej mojej samotnej zabawy z okazji urodzin Ballesta. Odpowiedz Link
rita100 Re: Urodzinki 04.02.06, 22:39 Pije Kuba do Jakuba Jakub do Michała wiwat ty wiwat ja kompanija cała. Odpowiedz Link
ballest Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden i 04.02.06, 22:37 RITA, ciesze sie bardzo, ze jestes! Jako jedyna jestes i fajrujesz zy mnom, tego Ci nigdy nie zapomnam! Za to Cie UWIELBIAM, moja Riciuniu!! Odpowiedz Link
rita100 Re:Jedyn kokot, jedna gęś, jedna kaczka i jeden i 04.02.06, 22:40 Ballest , a co się stalo z resztą forumowiczą , nie chcą fajrować ? Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:45 A kto nie wypije tego we dwa kije łupu cupu cupu łupu póki nie wypije. Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:46 Kto nad stan swój żyje tego we dwa kije łupu cupucupu łupu niech nad stan nie żyje. Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:47 Indyk z sosem zraz z bigosem jadły dawniej pany. Dziś ślimaki i robaki jedzą jak bociany. Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:48 Tyś Polakiem i ja takim w tym jest nasza chwała wiwat ty wiwat ja kompanija cała. Ballest, jesteś tam ? Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:49 A kto nie wypije tego we dwa kije łupu cupu cupu łupu niech po polsku żyje. Ten wieczór należy do Ciebie Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:50 A kto nie wypije tego we dwa kije łupu cupu cupu łupu niech po polsku żyje. Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:50 Pili nasi pradziadowie każdy wypił czarę jednak głowy nie tracili bo pijali miarę. Odpowiedz Link
rita100 Re: ino piosenki one takie piękne 04.02.06, 22:52 Ballest, będe musiała kończyć, ciesze się, że gościłam na Twoich urodzinach, żal , że nikogo nie ma, najwidoczniej tak musiało być :) Odpowiedz Link
rita100 Re: pioseneczki śmieszne :) 04.02.06, 22:55 Ballest, co Ty piszesz ? Wprawdzie faktycznie jestem jedyna na tym forum z fajrowanem, ale włącz sobie WH i już jest raźniej A jak w domu spędzasz urodziny ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Urodzinki 04.02.06, 23:10 Czas już pożegnać się wyruszam w dalszy rejs Dziękuję za wszystko Ballest Cieszę się , ze gościłam na Twojej imprezce Ciupazkę jeszcze raz przepraszam i myślę , że wybaczy , nie bylo moim złym zmierzeniem. Dzień się kończy i niech nowy dzień przyniesie wiele radości. Najpiękniejsze są chwile i niech ich będzie jak najwięcej Odpowiedz Link
betelka Re: cechy osoby urodzonej w dniu 4 LUTEGO: 04.02.06, 23:23 "... Obrotny, przedsiębiorczy - łatwo może zrobić karierę ..." Jest to natura sympatyczna, życzliwie usposobiona dla innych. Ma doskonalą pamięć, a dzięki starannemu wychowaniu i życiowemu doświadczeniu może dojść do tego, że świetnie będzie się orientować w charakterach ludzkich. Chociaż nieraz mówi rzeczy przykre osobom kochanym - słowa te nic pochodzą jednak z serca, lecz tylko z mózgu. Umysł jego jest przedsiębiorczy, żądny przygód - co prowadzi go do związków z ludźmi, pochodzącymi nieraz z krajów dalekich. Jest to człowiek utalentowany, o zdolnościach artystycznych. Bardzo wymowny - potrafi się zręcznie wyrażać zarówno w słowie jak i w piśmie. Przeważnie osiąga pozycje wpływową, na której cieszy się uznaniem. Do małżeństwa się nic spieszy, chociaż zazwyczaj je zawiera. Najczęściej podstawą miłości jest przyjaźń, w czasie, której następuje wspólne porozumienie, co do wzajemnych ideałów i światopoglądu zarówno jak i co do celów życiowych. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: cechy osoby urodzonej w dniu 4 LUTEGO: 04.02.06, 23:35 Następnego mojego beitla byda musioł tak wycyrklować żeby mi się 4lutego urodzioł,skoro tako świetlano przyszłość mo go czekać. Odpowiedz Link
ballest Re: cechy osoby urodzonej w dniu 4 LUTEGO: 05.02.06, 08:38 Rita, Jeszcze roz dziynkujam, Tobie tysz beatko, a Ty socer nie cyrkluj bo to Ewie powiym :( Odpowiedz Link
rita100 Re: cechy osoby urodzonej w dniu 4 LUTEGO: 05.02.06, 10:10 Nie ma za co Ballest, ale coś mi te prezenty nie wychodza za bardzo, będę skromiej już zyczenia skladać. Każdy dzień w życiu to nowe doświadczenie :) Życzę Ci wnuka urodzonego w tym szczęśliwym dniu. Niech mlodzi już zacza kalkulować ;) Odpowiedz Link
betelka Re: cechy osoby urodzonej w dniu 4 LUTEGO: 05.02.06, 10:21 socer-schlesier napisał: > Następnego mojego beitla byda musioł tak wycyrklować żeby mi się 4lutego urodzi > oł,skoro tako świetlano przyszłość mo go czekać. Nie cyrkloj, najlepsze som wpadki :)))))))))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: cechy osoby urodzonej w dniu 4 LUTEGO: 05.02.06, 10:24 chyba wnuka sie tak wycyrkluje;) betelka napisała: > socer-schlesier napisał: > > > Następnego mojego beitla byda musioł tak wycyrklować żeby mi się 4lutego > urodzi > > oł,skoro tako świetlano przyszłość mo go czekać. > > Nie cyrkloj, najlepsze som wpadki :)))))))))) Odpowiedz Link
evka78 Re: Do Solenizanta! 05.02.06, 17:16 I jeszcze jo z życzyniami ... Wprawdzie trocha sie spóźniołach ale mom nadzieja że mi to wybaczysz ;) A wync z okazji Gyburtstaku : Wiela uśmiychów, a mało żałości, Dugich lat życia w szczęeśliwości, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy Tego Tobie Evka życzy ;) Spóźnione ale szczere ... :) Odpowiedz Link
ramon6 Re: Do Solenizanta! 05.02.06, 17:59 Aus dem fernen Lanzarote wollen auch wir Deinen Geburtstag nicht vergessen und Dir aus diesem freudigen Anlass die herzlichsten Geburtstagsgruesse uebermitteln. Odpowiedz Link
ballest Re: Do Solenizanta! 05.02.06, 18:30 DZIYNKI, Dziymki Wom wszystkim! Ramon Ty se mosz dobrze, se grzejecie uoba w cieplym, boroczek Willi i Evelin miszom w zimie siedziec ! ;) Danke Evko i Willi !!! RITA jeszcze roz Dziynki za wspanialy wieczor, DAAAAAANKEEEEE Rita Odpowiedz Link
willi2 Re: Do Solenizanta! 05.02.06, 18:44 We robocie tez zima,bo te pieronskie .... zas na gazie muszom oszczedzac. ale w doma siedza pszy kalorywerze :) pyrsk Odpowiedz Link
maksik9 Re: Do Solenizanta! 05.02.06, 21:07 trocham spujźnioone ale szczyre gratulacje Ballest na tyn Geburstak. Aby ci se dobrze żoouo i zdrowie dopisywauo, i byjś dożoou sto lout i trocham wiyncy. Odpowiedz Link