sloneczko1 21.02.06, 07:37 chnet tusty czwortek a z niym kreple.....krepelki............... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 08:29 W "tusty szwortek" tuste kreple Dyć se czimcie jeszcze w cieple. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 08:33 We "tusty szwortek" We "tusty szwortek" krepla mi dała Jałowy, stary - już mie niy chciała! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 08:34 To czasami tyż mie dziwo Fraszka jakby kreplym bywo. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 08:36 Trza kreplami se podzielić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=37194489&v=2&s=0 Toz dlo dobra cołki szteli. Odpowiedz Link
ballest Re: kreple,krepelki 21.02.06, 09:25 U nos moja mama kreple zawsze robi, smakujom wymienicie! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 09:21 "Dostać kreplym w lewe łoko" -Coś ci dźwignie se wyskoko! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 09:22 "Cylnońć kreplym we ślyp prawy" Łoj - niy bydzie już zabawy! Odpowiedz Link
annak12 Re: kreple,krepelki 21.02.06, 11:17 Już mi ślinka na nie leci w tłusty każdy pomaszkeci krepli ,chrustów pełne misy kalorii wtedy nikt nie zliczy a kto zna me możliwości:) wie ,że ze mną się nie pości;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: kreple,krepelki 21.02.06, 11:58 Krepel stary Mody ponczek A niydugo Chnet Zajonczek Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: kreple,krepelki 23.02.06, 08:55 annak12 napisała: > Już mi ślinka na nie leci > w tłusty każdy pomaszkeci > krepli ,chrustów pełne misy > kalorii wtedy nikt nie zliczy > a kto zna me możliwości:) > wie ,że ze mną się nie pości;) Feciol zaro tak myśli, kreple,chrusty maszkyci, kaloriow fora mo kajś, a po cwortku tustym foluje basisko zaś:)) Odpowiedz Link
willi2 Re: Skąd pochodzi nazwa "kreple";)) 23.02.06, 09:28 a skad ricus ? handlarz kasetami video ? czy alfons ? Odpowiedz Link
willi2 Re: Radosławie;)) 23.02.06, 09:41 bardzo ladnie sie ricus poprawna polszyzna posluguje,czy to efekt wieczorowych kursow i nauk o prawdach ostatecznych z rasiu ? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Radosławie;)) 23.02.06, 09:44 no zostaw już,mówimy tutaj o pączkach:)),życzę Ci dzisiaj parę kalorii:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: kreple,krepelki 21.02.06, 11:57 a jo uwielbiom jak dryny je dzym ze wisni:))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 21.02.06, 11:59 Rożny filong bywo driny jako rożne frelek miny. Odpowiedz Link
betelka Re: kreple,krepelki 21.02.06, 12:05 wy sam o kreplach piszecie a jou na diecie je :((( ale jedyn krepel nie zaszkodzi :)))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: kreple,krepelki 21.02.06, 12:16 dzioucha niy rob tyj gupoty, te co dieta majom to som marudne i potym jeszcze wiyncyh wazom:)) pojydz se roladow abo krupniokow! Odpowiedz Link
betelka Re: kreple,krepelki 21.02.06, 12:34 szwager_z_laband napisał: > dzioucha niy rob tyj gupoty, te co dieta majom to som marudne i potym jeszcze > wiyncyh wazom:)) > > pojydz se roladow abo krupniokow! jou sie kreplow za malego najaduach, bo co z mama szuach na zakupy to mi krepla musiala kupic Odpowiedz Link
betelka Re: kreple do szwagra 21.02.06, 12:35 szwager_z_laband napisał: > dzioucha niy rob tyj gupoty, te co dieta majom to som marudne i potym jeszcze > wiyncyh wazom:)) > > pojydz se roladow abo krupniokow! muszam mojygo noworocznygo postanowiynia doczimac :)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: kreple do szwagra 21.02.06, 13:31 no to juz cie niy byda kusiou:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband do bonbona 21.02.06, 12:14 dobry je tyn konsek o Kattowitz - dziynkuja! :) ps szkryflom sam bo niy poradza prawie znonsc wontku we kerym my szkryflali:) Odpowiedz Link
annak12 Re:Beatko... 21.02.06, 14:36 Te najtłuściejsze krepelki rozpłyną się w buzi Betelki pomyśl o tej różanej filiji:) a zapomnisz o taliji:) Odpowiedz Link
betelka Re:Beatko... 21.02.06, 14:51 annak12 napisała: > ...a jak tam nasz "Pączek";) wysmienicie ;)))))))))) Odpowiedz Link
olandi1 Re:Beatko... 21.02.06, 19:40 A mie już tyn cołki karnawał mo :-( Durś jakieś imprezy, bez kierych sie sam nad Renem niy idzie obyńść. Dobrze, że to już Tusty czwortek, po nim łostatki (we sobota), Rosenmontag (być może we Koeln), ślydź (We wtorek) i zaczyno sie wielki post. NORESZCIE Odpowiedz Link
betelka Re:Beatko... 21.02.06, 20:20 jou sie uobiecauach, ze we czwortek se krepla kupiam :))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:Beatko... 21.02.06, 23:11 betelka napisała: > jou sie uobiecauach, ze we czwortek se krepla kupiam :))) > a jo go do tego zjym:) Odpowiedz Link
bonbon1 do Olandi 22.02.06, 16:29 Mie kedys karnawal tyz absolutnie niy ruszol, ale tak od 10 lot to i zy mnie sie prawdziwy "jeck" zrobiol. Musza ale do tego prziznac ze te towarzystwo kaj fajrujymy jest piyrszorzyndne. A dzisiej to juz siedza choby na gorkij blasze, bo sie juz na Weiberfastnacht doczekac niy umia. W tym roku sie za fuzbalerow przeblykomy, kozdy z innego landu, ale wszyscy majom nr 10 na koszulkach. Odpowiedz Link
annak12 Re: do Olandi 22.02.06, 23:13 walezka napisała: > te paczki to juz jutro > mniam mniam Moje pewno do jutra nie wytrwają:(lubię świeże, jeszcze cieplutkie:) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 23.02.06, 07:59 Ano - prziszoł szwortek "tusty" Brzuch przi tymu niy jest pusty. Odpowiedz Link
ballest Re: kreple,krepelki 23.02.06, 08:22 a fto lubi fillong Vaniliowy, richtig dobrze smakuje! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: kreple,krepelki 23.02.06, 09:45 betelka napisała: > Zaroz do sklepu po kreple lecam :))))))) Ja!?!?!?,za zgniouo boua sama zrobić:)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 23.02.06, 09:47 Trza przed postym pojeść fest Toż i krepel na to jest. Odpowiedz Link
annak12 Re: kreple,krepelki 23.02.06, 12:43 Powiedział Bartek, że dziś jest tłusty czwartek:) Przeciętny krepel waży ok. 50 gramów i ma ok. 200 kalorii. Aby spalić go, należy biegać przez 20 minut, jeździć na rowerze przez 54 minuty lub spacerować przez 57 minut. Po tylu krepelkach ,to dojdę ......hohoho ,może i dalej:)) A póki co ,to smacznego:)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: kreple,krepelki 23.02.06, 13:03 annak12 napisała: > Powiedział Bartek, > że dziś jest tłusty czwartek:) > > Przeciętny krepel waży ok. 50 gramów i ma ok. 200 kalorii. Aby spalić go, należ > y > biegać przez 20 minut, jeździć na rowerze przez 54 minuty lub spacerować przez > 57 minut. > > Po tylu krepelkach ,to dojdę ......hohoho ,może i dalej:)) > A póki co ,to smacznego:)) Pewnie chodzi o cały wkład:) Odpowiedz Link
podziwok Re: kreple,krepelki 23.02.06, 16:01 A wiela gram fetu sie naszporuje na zaś, jak sie go niy przeloto, niy przejeździ, ani niy przeuazi? Jo już doś dużo naszporowou :-( Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: kreple,krepelki 23.02.06, 16:50 Wontek we gorze Toż jakby wyndka Dlo tych co majom Na kreple chyntka. Odpowiedz Link
olandi1 Re: kreple,krepelki 23.02.06, 19:03 10 zaliczonych. Teroz spokój do przyszłego roku Odpowiedz Link
rita100 Re: kreple,krepelki 23.02.06, 20:12 Czas na pączka - smacznego :) Jeszcze chwilkę - woła pączek Głos zabiera pączek : Moi drodzy stworzyciele, ktorzy usmażyliście mnie w ten tłuściutki czwarteczek i za czym mnie strawicie, zmiażdzycie, zmętosicie, a później wydalicie - powiem Wam jaki jestem..... "Jestem jak szampan lekki , doskonały. Jak koniak mocny, jak likier soczysty, Jak miód w szaleństwie słonecznym dostały I wyskokowy, jak spirytus czysty. Królestwo moje na całym jest świecie I mój alkohol wszystkie pędzą czasy. Znacząc na sercach, jak na etykiecie, Gwiazdkami markę 'pączka' pierwszej klasy." 'Oda pączka' przeróbka z Wierzyńskiego I za zdrowie tych, którzy czują, że najpiękniejszy na świecie w tym dniu jest właśnie pączek. Dawno , dawno temu, to były pączki.... No to do potam Odpowiedz Link
betelka Re: kreple,krepelki 23.02.06, 20:13 olandi1 napisał: > 10 zaliczonych. Teroz spokój do przyszłego roku Jou zaliczouach jednygo, z wyrzutami sumiynia :))) Odpowiedz Link
olandi1 Re: kreple,krepelki 23.02.06, 20:48 betelka napisała: > olandi1 napisał: > > > 10 zaliczonych. Teroz spokój do przyszłego roku > > Jou zaliczouach jednygo, z wyrzutami sumiynia :))) Jeronie, aleś skromno :)) Odpowiedz Link
annak12 Re: kreple,krepelki 23.02.06, 21:00 rico-chorzow napisał: > > > Pewnie chodzi o cały wkład:) > ....w tworzeniu tych pyszności:)Ani jedna pomocna dłoń się nie znalazła do pomocy, wkład,45 krepelków zniknęło,stwór też pomógł.:)))) Odpowiedz Link
walezka Re: kreple,krepelki 23.02.06, 21:26 aaaa brzuchy bola tak my sie paczkami nazarli spac nie bydzie szlo Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: kreple,krepelki 24.02.06, 07:23 annak12 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > > > > Pewnie chodzi o cały wkład:) > > > > ....w tworzeniu tych pyszności:)Ani jedna pomocna dłoń się nie znalazła do > pomocy, wkład,45 krepelków zniknęło,stwór też pomógł.:)))) Acha?!,wkład to 45 kreplow?????:))) Odpowiedz Link
walezka Re: kreple,krepelki 24.02.06, 09:01 sloneczko sie tak objadlo ze ani nic nie umie napisac ino usmiech hehe Odpowiedz Link