Dodaj do ulubionych

Obszar plebiscytu!

02.03.06, 19:26
Mnie se kedys tu ftos pytou uo obszar plebiscytu!
Jou mu wtedy uodpowiedziou, ze Francuzy za namowom Polokow tak uobszar
wyjlowali, zeby Poloko wygrali, bo kaj na G.Slonsku Niemcy w 100% mieszkali,
tyn obszar wykluczono!
DO tego obszar ten miou dostac ten co wygrou, co se stalo uobejrzicie, a
potym zastanowcie sie kto Hitlera upiek!

img475.imageshack.us/img475/3684/obszarplebiscytu3vc.jpg
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 19:29
      Ballest to sie ani niyma co nerwowac, keby dali na couki Gorny Slonsk opcja do
      wybrania Slonzok = "Republika Slonsko" tak jak miauo byc, to na zicher wynik by
      bou jednoznaczny, ale niy, juzas nos pokroli na konski ...
      • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 19:48
        Gynau,opcje ślonski rzodyn niy dopuściou,ani Niymcy,ani Poloki,bo wiydzieli,coby
        przegrali uobie strony i to sromotnie.
        • ballest Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 19:51
          Bajtle, Niemcy wtedy nie mialy nic do godaniou, bo ich wlasciwie zodyn nie
          reprezentowou, tak, ze tej opcji nie dopuscila POLSKA!
        • dede99 Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 19:52
          ,,Schlesien bleibt unser",powiedziol mi niydowno jedyn Westfalok jak sie spytol
          skond zech jest!
          • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 20:00
            a mozno to bou Slonzok:)
            • dede99 Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 20:14
              szwager_z_laband napisał:

> a mozno to bou Slonzok:)
              Niy,Orginal Deutsch;)))
              • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 20:17
                jo juz sie styknou z takimi westfalokami co godajom ze Slonsk je polski, bezto
                niy komyntuja i tego:))

• rico-chorzow Ballest,jak wasze powiaty głosowały?,te 02.03.06, 21:27
                  nie z rdzenia Šląska?
                  • rico-chorzow Re: Ballest,miało być te z rdzenie Šląska. 02.03.06, 21:30

• sloneczko1 Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 21:30

> jo juz sie styknou z takimi westfalokami co godajom ze Slonsk je polski, bezto
                  > niy komyntuja i tego:))
                  ponoć jak sie wjyżdżo do Bottropu to niykiere godajom powinna tam stoć
                  tabulka:Polonia wito:),a takich Bottropow jest chyba dużo wiyncyj;)
                  • ramon6 Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 21:42
                    jedz jyno do Oer-Erkenschwick - tam nyznejdziesz prawie zoudnego uo niymieckym
                    nazwisku. We latach 20 ta na drogach ludzie jyny po polsku goudali. Podobno
                    byla s Westpreusen
                  • rico-chorzow Rdzeń, 02.03.06, 21:43
                    ja z polskiej części Górnego Šląska,jak Miszcz zdecydował,znam słowo - Głąb
                    -,chyba to coś podobnego do rdzenia,pra Miszczu?
    • slezan Re: Obszar plebiscytu! 02.03.06, 22:24
      I zaś miszczu Ci się wszystko myli. Z plebiscytu wyłączono obszary, które miały
      zostac przy Niemczech bez względu na wynik plebiscytu (Nysa, Grotków, Prudnik).
      Tereny na południe od Głubczyc w przypadku zwycięstwa Polski miała dostać
      Czechosłowcja.
      • rico-chorzow Ale nie zaprzecz,że w Miszcza powiatach głosowali 02.03.06, 22:32
        za Polską:))
        • slezan Re: Ale nie zaprzecz,że w Miszcza powiatach głoso 02.03.06, 22:36
          Bestosz teroski miszcz musi pokozać jaki z niego richtik Niymiec:-).
          • rico-chorzow Re: Ale nie zaprzecz,że w Miszcza powiatach głoso 02.03.06, 22:39
            Jezuśku!!!,jak uon to srobi,nali Miszcz omiy;)))
            • dede99 Re: Ale nie zaprzecz,że w Miszcza powiatach głoso 02.03.06, 23:00
              Panie Rico,musze stwierdzic zes sie pan nie popisal;((
              • rico-chorzow Odpowiadam Panie DeDe99, 02.03.06, 23:04
                i to nie pierwszy raz,a tak przy okazji,gdzie się Pan popisał?
                • dede99 Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowiczow! 02.03.06, 23:21
                  • rico-chorzow Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:22
                    To daj przykłady,że obrażam.
                    • dede99 Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:25
                      Nie mam czasu na takie zabawy.
                      Sam wiesz najlepiej.
                      • rico-chorzow Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:26
                        Tak,wiem,nmie obrażono.
                        • sloneczko1 Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:46
                          Rico--a czym Cie obrażono?
                          • rico-chorzow Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:51
                            Ja Gryfno,jo je ze polskigo Šlonska,Miszcz zno to lepi.
                            • sloneczko1 Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:54
                              Rico--urodziołeś sie jusz po wojnie tak jak my sam wszyjscy--i momy wszyjscy
                              wpisane --miejsce urodzynia :Polska---i tak naprawde niy wiym czymu sie
                              wadzicie--jestym w sztandzie pojechać do Wos i pogodzic Wos tam na miejscu,abo
                              obu wziońść przez kolano i po goły dupie naszczylać--i to równo
                              • willi2 Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 02.03.06, 23:57
                                Rico sie obrazil,bo tszeba mu godac per Pan :)))
                                • rico-chorzow Re: Niepodoba mi sie ze obrazasz innych forumowic 03.03.06, 00:01
                                  willi2 napisał:

> Rico sie obrazil,bo tszeba mu godac per Pan :)))

Ja,a Ciebie do dupy kopać.:)))
                                  • sloneczko1 Ricooooooo 03.03.06, 00:08
                                    Rico--przestoń jusz ,jo wiym,że Ci smutno ale niy możesz sie wyrzywać na inkszych
      • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 08:55
        Jo wos niy rozumia, wadzicie sie o to hak kedys wos dzielyli - widac niy
        rrozumiycie ize o to szuo tym co dzielyli coby podzieli niy ino ziymia ale i
        ludzi

no to sie wadzcie o nic dalyj ....
        • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 09:06

> Jo wos niy rozumia, wadzicie sie o to hak kedys wos dzielyli - widac niy
          > rrozumiycie ize o to szuo tym co dzielyli coby podzieli niy ino ziymia ale i
          > ludzi
          >
          > no to sie wadzcie o nic dalyj ....

Besto musza siy u Miszcza podziynkowć,omiy richich dzielyć.
        • ballest Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 09:10
          Laband, to nie je wadzenie, tylko jeden na mnie nalatuje, a gospodyni go za to
          chwoli!
          Moze uoba do kupy suepali? nie wiem?
          • sloneczko1 Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 09:14
            Ballest yno historia nasza pokazuje i teraz to widać ,że niy yno ziymia nom
            podzielyli ale tysz wciepli kij w mrowisko
            • sloneczko1 Rico 03.03.06, 09:16
              czymu niy umiysz racji prziznać Ballestowi?on sie staro jak może,poznałach go
              tysz osobiście,i wiym ,że jest sercem oddany naszej ziemi,może niy jest taki
              wesoły jak Ty ,ale podchodzi poważnie do życia
              • sloneczko1 Ballest 03.03.06, 09:18
                niy mosz sie o co obrażać,jestyś starszy i wiyncyj przeżołeś jak my,powiniyneś
                być do nos ojcym,bratym,przijacielem
                • sloneczko1 Re: Ballest 03.03.06, 09:21
                  powiniyneś tysz nos pochwolić od czasu do czasu a niy yno błyndy wytykać,tym
                  bardzi,że my na to wpływu niy mieli,
              • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:25
                Mje siy niy zdarzouo napisać -my,u nos,we Niymcach-,tysz mi siy niy zdarzouo
                widzieć polski Šlonsk eli ynkszy,yno ślonski,nali Miszcz to omiy itd.,besto jo
                je sam yno goś,a azylu uod Szwagra tysz niy tszeboja.A jak Miszcz siy dali
                bydzie starać,jak morze,to jo siy tysz postarom jak moga,a starać siy byda coros
                wiyncy,Gryfno moges mi wiyrzyć.
                • szwager_z_laband Re: Rico 03.03.06, 09:27
                  czamu azylu od szwagra ? - tego zech kompletnie niy skpokapowou
                • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:28
                  rico-chorzow napisał:

> Mje siy niy zdarzouo napisać -my,u nos,we Niymcach-,tysz mi siy niy zdarzouo
                  > widzieć polski Šlonsk eli ynkszy,yno ślonski,nali Miszcz to omiy itd.,besto jo
                  > je sam yno goś,a azylu uod Szwagra tysz niy tszeboja.A jak Miszcz siy dali
                  > bydzie starać,jak morze,to jo siy tysz postarom jak moga,a starać siy byda coro
                  > s
                  > wiyncy,Gryfno moges mi wiyrzyć.
                  starać to Ty sie możesz ale bez przezywania,niy mosz pora lot żeby sie
                  tak odzywać do nikogo a tym bardziyj do starszej osoby
                  • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:33
                    a co do gości to my som sam wszyjscy goście na tym forum
                    • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:34
                      sloneczko1 napisała:

> a co do gości to my som sam wszyjscy goście na tym forum

Ja,na gościow i orzytkowniykow.
                  • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:33
                    Jak odzywać?
                    • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:39
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=37790231&a=37796136
                      a tu co?przeciesz on Ci nic niy pedzioł a tyś tak napisał?czy jo dobrze
                      czytom czy niy?
                      • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:42
                        I to je tak wszysko?
                        • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:44
                          Je tam jakeś ymie,nazwisko,eli we kery motelu spali?
                          • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:46
                            Rico--włoncz GG
                        • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:45
                          Rico,wiysz dobrze ,że jo niy wyszukuja niczego i niy byda wyszukiwać ale to sie
                          jusz od dukszego czasu toczy ,że niy umiycie sie porozumieć
                          • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:51
                            sloneczko1 napisała:

> Rico,wiysz dobrze ,że jo niy wyszukuja niczego i niy byda wyszukiwać ale to sie
                            > jusz od dukszego czasu toczy ,że niy umiycie sie porozumieć

Porozumieć?,dyć bes miysionce dou jo pokoj,a niy umia ściyrpieć,jak ftoś
                            dzieli,a ku tymu gupio.
                            • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:54
                              jo tysz niy lubia jak ktoś dzieli,ale mysla,że Ballest niy mo takich intyncji
                              żeby dzielić---włoncz GG!!!
                              • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 09:56
                                sloneczko1 napisała:

> jo tysz niy lubia jak ktoś dzieli,ale mysla,że Ballest niy mo takich intyncji
                                > żeby dzielić---włoncz GG!!!

Dyś uo to idzie,niy mo yntyncjow a dzieli,to mosi mo ftoś pedzieć,eli naucyć co
                                niy wiy co robi.
                            • szwager_z_laband Re: Rico 03.03.06, 09:56
                              Rico jak mosz inksze zdanie, abo jak niy zgodzosz sie z czyms co ktos inkszy
                              szkryfnou to po to je forum coby 'em mu to mog kulturalnie wyuonaczyc. Jak
                              uwazosz juzas ze ktos niyfajnie sie zachowuje/szkryflo, to prosza tysz o
                              kulturalne zwrocynie tyj osobie abo nom wszyskim na to uwagi. Inaczyj to sam
                              bydzie haja, a to sie na zicher zodnymu niy bydzie podobac jak ino takim poru
                              ze FG :)
                              • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 10:01

> Rico jak mosz inksze zdanie, abo jak niy zgodzosz sie z czyms co ktos inkszy
                                > szkryfnou to po to je forum coby 'em mu to mog kulturalnie wyuonaczyc. Jak
                                > uwazosz juzas ze ktos niyfajnie sie zachowuje/szkryflo, to prosza tysz o
                                > kulturalne zwrocynie tyj osobie abo nom wszyskim na to uwagi. Inaczyj to sam
                                > bydzie haja, a to sie na zicher zodnymu niy bydzie podobac jak ino takim poru
                                > ze FG :)

Witej Szwager,a kaj jo coś niykulturalnego naszkryflou?,mje niyc ynkszego niy
                                newroje jak dzielynie,co Miszcz omiy.
                                • szwager_z_laband Re: Rico 03.03.06, 10:06
                                  no to roztorz wontek i podej przikuad a mogymy to przedyskutowac kulturalnie
                                  • rico-chorzow Re: Rico 03.03.06, 10:09

> no to roztorz wontek i podej przikuad a mogymy to przedyskutowac kulturalnie

Co?,kulturalnie?
                      • sloneczko1 Re: Rico 03.03.06, 09:43
                        mogecie przeca prywatnie sobie wyjaśnic różne sprawy,czy to tak ciynżko napisać
                        abo przez telefon pogodać?
      • ballest Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 10:51
        slezan napisał:

> I zaś miszczu Ci się wszystko myli. Z plebiscytu wyłączono obszary, które
        miały
        >
        > zostac przy Niemczech bez względu na wynik plebiscytu (Nysa, Grotków,
        Prudnik).

A klaj jou co innego napisou, przeca uo tym wiym!
        Pokoz mi link, kaj jou co innego napisou?
        • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 10:54
          Miszczu(Ty niemiecki),jak wasze powiaty głosowły,jak jest z Twoim powiatem Miszczu?
          • ballest Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 11:11
            Rico z tobom nie piszam, wiec nie pytej mnie o nic!
            • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 11:13
              Acha;),Miszcz ma obawy?
        • slezan Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 17:18
          "bo kaj na G.Slonsku Niemcy w 100% mieszkali,
          tyn obszar wykluczono!
          DO tego obszar ten miou dostac ten co wygrou, co se stalo uobejrzicie, a
          potym zastanowcie sie kto Hitlera upiek!"
          • ballest Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 18:03
            Tak, miou uech na mysli obszar plebiscytu!
            Czy Ty naprawde czytac nie umiysz!
            Uo jakim obszarze piszymy?
            Poczytej jeszcze roz Slezanku, abo idz dali koniki strugac!
            • ballest Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 22:26
              Slezanek jak drugi przeczyta, to nawet zrozumie!
              • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 01:14
                Jak głosował Twój powiat?Miszczu?
              • ballest Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 09:36
                Dede, podobne odznaczenie dostou Brat Ojca za walkka na Annabergu

i13.ebayimg.com/02/i/06/5f/1b/64_1_b.JPG
                Tylko nie II a Schlesischer Adler I Klasse.

• slezan Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:12
                Jako osobnik ociężały umysłowo nie potrafisz nawet przekazać swoich "głębokich"
                myśli. Bełkoczesz jak potłuczony.
                Skoro chodziło Ci jednak nie o ten obszar, o którym pisałeś w poprzednim
                zdaniu, to nie dość, że Twoja językowa sprawność zasługuje na litość, to
                jeszcze po raz kolejny ujawniłeś swą bezgraniczną ignorancję.
                Nie było przed plebiscytem postanowienia o tym, że zwycięzca bierze całość
                terytorium.
                • ballest Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:21
                  Slezanku, Twoj wpis jest lusterkiem Twoji inteligencji.
                  Tylko idiota moze myslec, ze plebiscyt odbedzie sie na jakims obszarze a inny
                  obszar przez wynik tego plebiscytu straci swoja dawna przynaleznosc panstwowa!
                  Slezanku wpierw spojrz jeszcze raz na temat watku a pozniej mi napisz, ile razy
                  Cie Jankiel palnau w Twoja blaszana prostokatna szara komoreczke!
                  • slezan Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:24
                    Rozumiem, heski przygłupie, że usiłujesz teraz zatrzeć to fatalne wrażenie,
                    jakie pozostało po Twojej kolejnej kompromitacji. Nic z tego - każdy może
                    przeczytać te Twoje koślawe zdania:-).
                    • ballest Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:28
                      Widzisz jak tracisz na renomie, wpisujesz glupoty a pozniej sie nawet wstydzic
                      nie potrafisz!
                      Nie napiszesz mi ze Jankiel sobie na twej komoreczce pale zlamal?

Jesli nie wiesz, to ja wlozylem ta mape tu na forum, ona jest z ksiazki a Ty
                      inteligenciku z googla nie jestes wstanie jej interpretowac, albo chcialas mnie
                      dokopnac a wyszles na wystruganego konika, kerego bartoszcze tak nieudolnie
                      wystrugal!
                      • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:29
                        a jak fajniy by bouo kebyscie se godali to wszysko ze szacunkym ...
                        • slezan Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:35
                          Głupoty balleścika pozostana gupotami, nawet jeżeli będzie je wypowiadał z
                          szacunkiem:-).
                        • ballest Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:35
                          Laband, jak mnie ktos spokoj dou, to tysz kazdymu pokoj dom, a nie zawsze
                          szukou Slezanek u mnie dziury w cylym i bzdury wypisuje kerych udokumentowac
                          nie umiy!
                          • slezan Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:37
                            Hehehe. U Ciebie prawdziwym wyzwaniem byłoby szukać całego w dziurze:-).
                            Co palniesz, to większa bzdura.
                      • slezan Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:36
                        Tjaaa, pewnie z średniowiecxznej książki:-).

Powtarzasz się jak rozhisteryzowana nastolatka. Wyluzuj. Specjalnie
                        inteligentny nie jesteś, ale z pewnością masz wiele zalet:-).
                        • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:39
                          Slezan, zrob mi ta przijymnosc i pokosz ballestowi ize niy umisz uzywac mauych
                          zuosliwosci - Ballest Ty bys se to tysz mog do serca wzionc ...
                          • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:42
                            Poleku niy korzdy omiy,Szwager,to two jus miysionce,mje tys pieron biere.
                            • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:46
                              alepo co flazywac na palma zaroski - mie sie zdo ize kozdy z nos widzi ize to
                              som Karlusy na poziomie - ino jakos majom do sia konsek za mauo sympatii:)
                              • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:50
                                Szwager,nakopiymy jym do rzici,jak myślis?
                                • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:53
                                  mysla ze szpas musi byc, ale ino szpas i nic wiyncyj:)
                                  • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 11:56
                                    Niy migej siy;))
                                    • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:00
                                      jak bych sie niy miou migac to i Ty bys miou czerwone klapioki:))
                                      • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:02
                                        Ja,i do poprawczaka z ze taky dziobuem:)))
                                        • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:04
                                          do poprawczoka tos miou przeca isc skuli tych modych uczycielek:))
                                          • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:06
                                            Robiymy sam plebiscyt kero ucycielka bouo modszo?:)))
                                            • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:08
                                              niywiym jaki fach mosz na mysli, ale jak tyn co jo, to lepi sie juz zawrza:))
                                              • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:11
                                                Nauczycielka historii?
                                                • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:14
                                                  historia to je fajny fach, ale som lepsze:))
                                                  • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:15
                                                    Języków obcych?
                                                  • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:18
                                                    No ja ...

tak samo je i po niymiecku!
                                                  • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:19
                                                    :)
                                                  • ballest Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:22
                                                    Godocie, ze SEX to jedyny neutralny temat na Swiecie przy kerym se powadzic nie
                                                    idzie !

;)
                                                  • szwager_z_laband Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:23
                                                    1:0 dlo Cia:)
                                                  • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 04.03.06, 12:27
                                                    Ja 1:0
                                                  • ballest Re: Obszar plebiscytu! 17.03.06, 23:44
                                                    a moze 2:0
                                                    :)
          • rico-chorzow Re: Obszar plebiscytu! 03.03.06, 18:04
            No....jedna z ciekawostek;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka