rita100 29.12.06, 23:25 moich urodzin zapraszam na bankiet na cześć Wszystkich Forumowiczów Świata. Każdy dzień to dzień urodzin. Ludzie rodzą się i umierają. Ale póki żyjemy , póki istniejemy bawmy się. Kochajmy świat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Z okazji 29.12.06, 23:32 rybniker napisał: > to ja pierwszy z Rita zatancze A jakie tańce preferujesz ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:29 Dzisiaj, w niedzielę, spotkamy się z Rysiem w kościele Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja pójdziemy piwo pić Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja pójdziemy piwo pić Willi widziałam , że się wpisałeś, ale otworzyc to mam trudnośc. Walcze :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:33 Potem wpadnie Ela-Ela zawsze jest, kiedy jest niedziela A z Elą narzeczony i jego koleś Krzyś I on, i ja pójdziemy piwo pić A z Elą narzeczony i jego koleś Krzyś I on, i ja pójdziemy piwo pić. Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:36 Potem wpadnie Janek-Janek zawsze ma szlugi i pianę I koleżków kilku ma-oni będą razem z nim I on, i ja pójdziemy razem w dym Koleżków kilku ma-oni będą razem z nim I on, i ja pójdziemy razem w dym Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:37 A od poniedziałku każdy robotę ma na karku I ja, i Ela, Rysiek, Janek, Krzyś I przez sześć dni nie będziemy piwa pić Ja, i Ela, Rysiek, Janek, Krzyś I przez sześć dni nie będziemy piwa pić Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:38 Ale w niedzielę, spotkamy się z Ryśkiem w kościele Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja pójdziemy piwo pić Ja trochę kasy mam, on brzuch jak Mobby Dick I on, i ja pójdziemy piwo pić Jak z cekaemu teraz forum szło ;))) Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:38 Do przodu żyj. Z wesołą miną spotykaj swój kolejny świt, by szybko dzień pechowy minął, nawijaj mu swingowy rytm. Ta ba... ta ba... ta ba... ta ba... ta bardzo przenikliwa myśl da ba... da ba... da ba... da ba... da barwę twoim dniom... Więc już od dziś do przodu żyj, żyj kolorowo marzenia najbarwniejsze miej. Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:39 Do przodu żyj, żyj kolorowo, marzenia najbarwniejsze miej, do przodu żyj, a daję słowo, napotkasz mnie na drodze swej. I przyznasz mi, że przeżyć warto tak choć parę chwil, by życie miało wdzięk, by życie miało styl, by życie się z myślą zaczęło rymować uparto, że warto właśnie tak żyć, kolorowo żyć... Tip ta ru di ru di ri o uo! Odpowiedz Link
rybniker Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:38 Ja z Rita zatancze kawalek z Jej lat "kwiaty we wlosach" Odpowiedz Link
rita100 Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:40 Czerwone Gitary Fajna piosenka. Wysłuchaj też Klenczona - 10 w skali Buforta ;))))) Odpowiedz Link
rybniker Re: Będziemy piwo pić 29.12.06, 23:43 albo : Złota plaża pośród drzew Wszystko to w letnie dni Przypomina ciebie mi Przypomina ciebie mi Siabadaba.. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Będziemy piwo pić 30.12.06, 11:54 www.maxmix.pl/zdjecia/panikapodczaspowodzi.html Odpowiedz Link
rybniker Re: Będziemy piwo pić 30.12.06, 16:12 W naszym mieście jest wesoło chuliganów jest tu sporo. Ekipa punków i skinheadów jesteśmy dumni z takich kolegów. Zawsze razem się zabawiamy czasem przy piwku rozrabiamy. Gdy buraki szukają dymu po chwili uciekają nie wiadomo, czemu. Ref. Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas. Ska ska skaczcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas. Ska ska skaczcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy. Nikt nie gra tak jak my gramy to, co naprawdę kochamy. Mamy swój styl i dobrze o tym wiemy, chociaż wiążą się z tym problemy. My jesteśmy porostu sobą kolejny dzień jest dla nas przygodą. Chcesz mieć trochę zdrowego rozsądku nuta w klimacie i wszystko w porządku. Ref. Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas. Ska ska skaczcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas. Ska ska skaczcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy. Zaczęliśmy od punk rocka dla nas to była piękna epoka. Teraz razem gramy SKA każdy z nas korzenie swoje ma. Dzięki nam zapomnisz o świecie, w którym ciągle dostajesz po grzbiecie. Jedna Idea łączy nas by zjednoczyć wszystkich was. Ref. Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas. Ska ska skaczcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas. Ska ska skaczcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy. www.huta-zorza.pl/foto/kufel2.jpg Odpowiedz Link
rybniker Re: Z okazji 29.12.06, 23:45 Mimozami jesień się zaczyna Złotawa, krucha i miła To ty, to ty jesteś ta dziewczyna Która do mnie na ulice wychodziła Od twoich listów pachniało w sieni ... Odpowiedz Link
ballest Re: Z okazji 30.12.06, 00:29 a moze zanucimy Niemena i jego Wloczege, na czesc Rity! Odpowiedz Link
olandi1 Re: Z okazji 30.12.06, 09:05 Będę obecny, tylko trochę później, bo najpierw muszę spełnić jedną ważną misję. Chorego nawiedzić. Mój syn leży w szpitalu na serce i nie mogę go zostawić samego, choć stary koń ma 24 lata. Odpowiedz Link
dede99 Re: Z okazji 30.12.06, 12:22 olandi1 napisał: > Będę obecny, tylko trochę później, bo najpierw muszę spełnić jedną ważną misję. > Chorego nawiedzić. > Mój syn leży w szpitalu na serce i nie mogę go zostawić samego, choć stary koń > ma 24 lata. Olandi-szybkiego powrotu do zdrowia,zyczymy Twojemu synowi!!!!! Odpowiedz Link
rybniker Re: Z okazji 30.12.06, 12:35 dla Rity klimat z tamtych lat : ZANIM ZAŚNIESZ Sł. J. Miller Muz. A. Korzyński Kiedy Sen nie chce przyjść Naucz się na jawie śnić, Marzyć chcesz, światło zgaś, gwiazdy licz. Pragnę w snach, twoich snach, Uwić gniazdo tak jak ptak, Bliżej gwiazd, w cieniu drzew, w szumie traw. Szukam słów, aż znajdę Klucz dla twych snów. Miłość twą, jej barwę, Kim jesteś, mów, Szukam słów, które by Otwierały twoje sny, Chce je znać, tak jak zna, twoje łzy. Wino, sól, owoc, kwiat, Wszystko znajdę w twoich snach, Tylko mnie nie ma tam, nie ma tam. Szukam słów, aż znajdę Klucz do twych snów. Miłość twą, jej barwę, Kim jesteś, mów. Kiedy sen nie chce przyjść Naucz się na jawie śnić, Marzyć chcesz, światło zgaś, gwiazdy licz. Odpowiedz Link
rybniker Re: Z okazji 30.12.06, 12:35 Kochać, jak to łatwo powiedzieć Kochać, tylko to więcej nic. Bo miłość jest niepokojem, Nie zna dnia, który da się powtórzyć. Nagle świat się mieści w twoich oczach, Już nie wiem, czy ciebie znam. Chwile, kolorowe przeźrocza, Biegną, szybko zmienia je czas. Kochać, jak to łatwo powiedzieć. Kochać, to nie pytać o nic. W tym słowie jest kolor nieba, Ale także rdzawy pył gorzkich dni. Jeszcze obok ciebie moje ramię, A jednak szukamy się. Może nie pójdziemy już razem, Słowa z wolna tracą swój sens. Kochać, jak to łatwo powiedzieć. Kochać, to nie pytać o nic. Bo miłość jest niewiadomą, Lecz chcę wiedzieć, czy wiary starczy mi. Odpowiedz Link
rybniker Re: Z okazji 30.12.06, 12:50 CHCIAŁBY KIEDYŚ Sł. J. Fedorowicz Muz. A. Nowak Chciałbym kiedyś Już po latach Jeszcze raz, tylko raz Wrócić tu, do tych dni. Chciałby kiedyś Grzebiąc w datach Trafić też na ten dzień, Który nam mija dziś. Jeszcze raz cię wziąć za ręce, Mówić - kocham i nic więcej. Chciałbym kiedyś Tak nie wiele Tylko raz cofnąć czas, Który nas razem niósł. Chciałbym kiedyś Spojrzeć śmielej W twoją twarz, objąć w pół, Ciepło czuć twoich ust. Dzisiaj jesteś jeszcze ze mną, Zostań, bo na dworze ciemno. Dzień odpływa coraz dalej Trudno będzie go odnaleźć. Chciałby kiedyś Tak nie wiele Tylko raz, cofnąć czas Wrócić tu, do tych dni ... Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Z okazji 30.12.06, 12:57 Wszystkiego Najlepszego Rita! environnement.ecoles.free.fr/2bgal/img/Macro-photos/rose_bonbon.jpg Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z okazji 30.12.06, 17:21 www.rajza.home.pl/ Gratuluja wygrany w eliminacjach!!! Gorom Rita!!! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Z okazji 30.12.06, 21:20 th.interia.pl/20,b4751cf691076211/stokrotka.jpg Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Z okazji 30.12.06, 21:43 szwager_z_laband napisał: > th.interia.pl/20,b4751cf691076211/stokrotka.jpg Noo wejrzij jake to piykne gynsipampki tyj zimy w niymcach rosnoom :-) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Z okazji 30.12.06, 21:45 schlesien.nwgw.de/mp/BIESIADA/Caua_sala_spiewa.mp3 Odpowiedz Link
rita100 Re: do Rity;) 30.12.06, 23:42 Fajny obrazeczek - Tort wygląda smakowicie :))))) A dziś usłyszałam piosenkę Krzysztofa Krawczyka: Ref.: To wszystko sprawił grzech, że ludziom jest ze sobą źle Bo za miast dobrem przegnać zło, dali się splątać jakąś grą To wszystko sprawił grzech, że ludziom jest ze sobą źle Więc za miast w swojej dumie trwa, spytaj sumienia jak się ma Odpowiedz Link
rita100 Re: do Rity;) 30.12.06, 23:44 Laband , to oczywiście nie do Ciebie piosenka, tak sobie tylko ja spiewam, bez okazji. Wspaniale prowadzicie ten wątek. śpiewająco. Brawa dla Was :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Urżniem się na umór 30.12.06, 23:48 gorzałeczka - kochaneczka gorzałeczka - kochaneczka pójdziem se na łąkę Mały , ja i Zbyś usiądziem se w trawie i będziem se pić słoneczko nam świeci i rzeczka płynie urżniem się na umór przy starym młynie Odpowiedz Link
rita100 Re: Urżniem się na umór 30.12.06, 23:49 ja piję do ciebie a ty do mnie pij wódki nie wylewaj bo cię będę bił damy se po mordzie potem pójdziem spać a jak się obudzim znowu będziem chlać gorzałeczka - kochaneczka gorzałeczka - kochaneczka Odpowiedz Link
rita100 Re: Urżniem się na umór 30.12.06, 23:50 a jak się obudzim spijem resztę z dna walniem se jabola piwo na kaca Mały weźmie "Żuka" i pojedziem het bawić się do rana my wszystkie za trzech Odpowiedz Link
rita100 Re: Urżniem się na umór 30.12.06, 23:51 psy nas zobaczyli Mały wcisnął gas za nami gonili my wjechali w las dalej pojechali a my poszli pić potem my się bili dalej nie wiem nic gorzałeczka - kochaneczka gorzałeczka - kochaneczka Chyba Was rozpiłam,a tu jutro Sylwester. Odpowiedz Link
rita100 Re: Urżniem się na umór 31.12.06, 00:01 Jeszcze raz dziękuje za miłe koncertowanie i do spania, bo jutro, jutro mamy Sylwester. I szampany się będą rozlewały Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Urżniem się na umór 31.12.06, 00:06 schlesien.nwgw.de/mp/BIESIADA/Posuchaj_naszej_piosenki.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Urżniem się na umór 31.12.06, 00:09 schlesien.nwgw.de/mp/BIESIADA/Moja_coreczka_Julia.mp3 Odpowiedz Link
ballest Re: Urżniem się na umór 31.12.06, 00:13 No to zyczymy Tobie fajnego wieczorka! Nie moglam brac udzialu w imprezie bo mialem gosci! Odpowiedz Link
rita100 Re: Urżniem się na umór 31.12.06, 10:00 To dzisiaj wszyscy się będziemy bawić, kto zyw wzniesie toast, szklanki będa brzęczeć, płyn sie bedzie lał. ;))) Niech nam zyje Nowy Rok Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Urżniem się na umór 31.12.06, 15:08 Choć spóżnione życzenia to jakże serdeczne, miej życie jak najbardziej bajeczne miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz. To i więcej życzę Ci Rito. Odpowiedz Link