Dodaj do ulubionych

Zryte berety

09.07.07, 00:54
Pierwszo historia co mie wkurwiyła:

Tam kaj jo mieszkom, to obok naszygo mieszkania jest dom w kerym miyszko 9 familiow. Kas pora miesiecy tymu sie wprowadziyli młodzi i ponoc suchajom za głośno muzyki. Nie umiom sie tam dogodac i mieszkancy napisali zażalenie i podpisali go. I kas tam bydom interwenioac w ti sprawie.

Jo ich rozumia, ale powiedzcie mi po jakygo huja sie wpieprzo od nas właściciel domu i loce z tom kartkom po naszym mieszkaniu zeby my jom tysz podpisali?

Padoł mi tak:
Obok nas nowy sasiod słucho za głosno muzyki i ludzie sie tam pod tym pismem podpisujom itd...

Padołech mu jyno że nigdy jescze nie słszołech żodne muzyki co by mi miała przeszkadzać z tamty strony i nie byda nic podpisywać, bo nie wypado robic komus problemów za nic.
To mi pado ok i sie poszoł.
Prowda je tako, żę ten dom stoi za daleko by nom to miało przeszkadzać i żeby cokolwiek słyszeć. Ale głupi kartofel biere bez powodu jakos lista i chce komuś dupa obrobiać.

------------------------------------------
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Zryte berety 09.07.07, 05:45
      wszysko poradza zrozumiec, ale ze tom aborcjom w tym temacie to nic niy kapuja
      (?)

• olandi1 Re: Zryte berety 09.07.07, 09:42
        Szwager, to je proste, łon chce takich kartofli wyeliminować
        • szwager_z_laband Re: Zryte berety 09.07.07, 10:57
          czas je czynsto nojlepszym doswiadczyniym - mysla ze i w tym wypadku czas
          pokorze elitrefiou ino na krytyczny dziyn somsiada, abo faktycznie na jakegos
          typa co niy poradi sie chycic za swoj nos. Mie sam je trudno cos padac, bo
          niywia ani jak sie to cauke odbouo(ton godki itd). W takim przipadku mysla ze
          cza zachowac rua(spokoj) i najprzod spokojnie ze tym somsiadym sprobowac
          pogodac. Jak sie ale okoze ze czasym ze to je faktycznie ktos kto ino buyndy
          cudze widzi, to cza bydzie mu padac(tymu somsiadowi) cos na rozum.

U nos je tako metoda w podobnych sytuacjach(i wiynkszosc ludzi sie tego czimie -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka